Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez attól függ h a most folyamatban lévő Barcelona B meccsen részt vesznek-e. Ha valaki megnézné a kicsik felállását abból már tudhatnánk h mennyire van esélyük a kezdésre vagy az esti szereplésre. Egyébként a kicsik 30 perc elteltével 2-1re vezetnek a Las Palmas ellen.ab1daL írta:Meccs után adják át a trófeát. Amúgy ma acsapattal edzett Oriol Romeu is, Bartra, Dos Santos, szóval nagy eséllyel játszani is fognak.
Amúgy a 2012-es szezon végéig minden Barca és Real meccset közvetít a Sport TV.Facsy írta: csak azért mert ki szokott írva lenni h Primera Division, xx. forduló és alatta h meik adó közvetíti...plussz nem tom van.e kavarás az miatt h egy időpontban lessz az összes meccs
csak azért mert ki szokott írva lenni h Primera Division, xx. forduló és alatta h meik adó közvetíti...fcbarca0827 írta:Melyiket nem adta a Sport TV?Facsy írta:a mai meccset mutatja a sport tv? vagy netes buli lessz?(Igen, adja.)
Melyiket nem adta a Sport TV?Facsy írta:a mai meccset mutatja a sport tv? vagy netes buli lessz?
Támogatnám ezt a kezdőt, de én csereként betenném Sergi Robertot egy 20 percre. Jeffrent szívesen nézném kezdőként, ebben az évben összesen játszott kb 90 percet, nemhogy egy meccsen.Rivaldo11 írta:Valdes zamoráját már nem fenyegeti semmi, de Pinto megérdemli a játékperceket.
Pinto-Bartra, Piqué, Fontás, Abidal-Thiago, Keita, Busi-Affelay, Villa, Jeffren kezdővel kiegyeznék. Abidalnak kell a játék, Alvesnek meg a pihi.
Csereként jöhetne Messi, ha már nem tud megülni a s*ggén, meg Ini, aki nem játszott a múlt héten. Villának kéne a gól, de max 60 percig hagynám pályán.
Bojan már felépült,nem? Akkor én őt is betenném a kezdőbe Jeffren helyett simán.Rivaldo11 írta:Valdes zamoráját már nem fenyegeti semmi, de Pinto megérdemli a játékperceket.
Pinto-Bartra, Piqué, Fontás, Abidal-Thiago, Keita, Busi-Affelay, Villa, Jeffren kezdővel kiegyeznék. Abidalnak kell a játék, Alvesnek meg a pihi.
Csereként jöhetne Messi, ha már nem tud megülni a s*ggén, meg Ini, aki nem játszott a múlt héten. Villának kéne a gól, de max 60 percig hagynám pályán.
Nem kellett több. Épp elég volt ennyit kihoznia magából a csapatnak. Teljesen felesleges lett volna megszakadi a győzelemért, ez az eredmény így jó, ahogy van, nem kell vitázni rajta, ki a francot érdekelnek a statisztkák, amikor bajnokságot nyerünk? A lényeg, hogy meg van, teljesen megérdemeltem!Messithebest írta:Még áll a kérdésem.... Minek kellett több?én írtam az élő topikba meccs után írta:Istenem vicc...... Ahelyett hogy örülnétek a bajnoki címnek, itt rinyáltok hogy nem 62-0ra vertük el a Levante-t.... komolyan nem is értem..... 1 pont kellett, többet minek? Miért várt mindenki 62-0át....?
Még áll a kérdésem.... Minek kellett több?én írtam az élő topikba meccs után írta:Istenem vicc...... Ahelyett hogy örülnétek a bajnoki címnek, itt rinyáltok hogy nem 62-0ra vertük el a Levante-t.... komolyan nem is értem..... 1 pont kellett, többet minek? Miért várt mindenki 62-0át....?