2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még közel sem biztos hogy lesz egyáltalán 5. évad. Mindenesetre nem hiszem hogy így zárnák le.Xanthor írta:Túl fogja élni tuti szerintem is, különben elég nehezen lehetne 5. évad Nekem egyébként rögtön a Dexter 4. évad finálé ugrott be.
esetleg valami forrást kaphatnánk?Xanthor írta:Breaking News Very Happy : a Chuck-ot minden bizonnyal berendelik az 5. évadra. Az NBC még nem erősítette meg, de már elég valószínű. Legalább ez kicsit feldobja a hetemet a Breaking In kasza után.
Úgy bizony! Olyan klasszikusokat lehetne említeni,mint az Egészséges Erotika,az Eldorádo(az egyik kedvencem),az Álombrigád,Meteo,a Te rongyos élet,Ripacsok..és még sorolhatnám. A Kopaszkutyáról jutott eszembe,amikorultrasur írta: Jó felhozatal volt az új hullám tagjai szinte mind éltek és ez igaz a nagy színészekre.
A magyar film utolsó nagy évtizede.
Ja, a facérok nem rossz; a Last days viszon nagyon gyenge, szerintem nem vesztesz semmit, ha kihagyod...ultrasur írta:kennyke04 írta:ultrasur írta:ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...mert ő énekel is?
halál komolyan én csak azt hittem vmi youtube-os celeb, aki videó naplókat csinált
![]()
![]()
vagy olyat nem is csinált?
Kurdt
Gondolom akkor Facérok című Grunge kúlt megvan.
Last daysKurt ihlette Gus van Sant rendezte jó sztori jó rendező
de elégé levan szolva valszeg jövő héten nézem meg.
A "Nirvana" filmben pedig Ewan MyGregor játssza Kurtöt.
A Velvet Goldmine-ban elég jól játszott és a végére hasonlított is Kurtre.
Ott a pont.kennyke04 írta:ultrasur írta:ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...mert ő énekel is?
halál komolyan én csak azt hittem vmi youtube-os celeb, aki videó naplókat csinált
![]()
![]()
vagy olyat nem is csinált?
Nekem tetszett a Thor, kellemes csalódás volt a film, mert én előzetesen rosszabbat vártam. Nem ismerem annyira Thor világát, más Mavel comics-os hősöknek jobban, de szerintem nem lett rosszul megcsinálva. Én azt mondom meglehet nézni, bár aki annyira nem követi/ szereti a szuperhősös filmeket, annak nem tudom megér-e 1000 ft-ot, de ők is megnézhetik, max utólagkennyke04 írta: Thor
ultrasur írta:ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...
Hartley-t annyira nem ismerem; ezt láttam tőle, meg a Semmi ágánt. Bírom is őket, de a top50-be egyik se fért be (mármint ez a 80-asba, a másik a 90-esbe). Az említett magyarok közül a Kopaszkutya volt leginkább versenybe, de ezek tényleg jó filmek és azzal is mondasz valamit, hogy ez volt a magyar film utolsó igazán nagy évtizede. Lumet-nek ezeket a későbbi dolgait már nem bírtam annyira (kb. a The Wiz-től értem ezt, az már nekem nem tetszett); az Angyalszívet pedig csak egyszer láttam és eléggé intam...ultrasur írta:
Adja a lista 3/5 imádom 1/5 nem láttam 1/5 kevésbé kedvenc![]()
Szinte az összes kedvenc a 80 évekből.
Jó felhozatal volt az új hullám tagjai szinte mind éltek és ez igaz a nagy színészekre.
A magyar film utolsó nagy évtizede.
A amcsi függetlenek is ekkor virágoztak legjobban.
Néhány film ezeken kívül amiket szeretek csak tényleg néhány.
![]()
Hal Hartley: Hihetetlen igazság
Steve Kloves: Azok a csodálatos Baker fiúk
Alan Parker: Angyalszív
Sidney Lumet: Az ítélet
Sidney Lumet: Hatalom
Gothár Péter: Tiszta Amerika
Jankovics Marcell: Fehérlófia
Szomjas György: Kopaszkutya
Na így egy szuszra ezek jutnak eszembe.
Hal Hartley nagyon ajánlom![]()
Elég sokféle zenét szeretek, a mai popzenéből viszont teljesen kivontam magam pár éve, úgyhogy nem igazán vagyok képben. Pár kedvenc zenekarom, kb. sorrendben: Nirvana (abszolút kedvenc mindenek felett, kb 6 éves korom óta), Pixies, Blur, Led Zeppelin, The White Stripes, és így tovább...ultrasur írta:pici off. A könnyű zenébe is ennyire otthon vagy kíváncsi lennék milyen zenék jönnek egy zenés listára:lol: gondolom aki ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...
Hát én is nagyot néztemFecooo írta:már most megnéztem a legújabb részt a Chuck-ból...
ez az utolsó perc...![]()
![]()
![]()
hangosan káromkodtam... a smallville utolsó jelenete is gáz volt, de eeeeez???
mondjuk szinte biztos vagyok benne, h nem hal meg, csak ha a többi meghal azonnal, akkor ő hogy éli túl?
De viszont [auto_cenzúra] nagy film.sjay írta:A One Flew Over the Cuckoo's Nest hol marad?kurdt írta:![]()
Szerk.: Sorry, hülye voltam A száll a kakukk '75-ös.
kurdt írta:without further ado, kedvenc filmjeim a 80as évekből:
dettó... tudtam, h ez bekövetkezik, de azt hittem, hogy megházasodnak, hiszen amikor Clark járt a jövőben, tudtommal ott együtt voltak(lesznektorrentkiller írta:Megnéztem a Smallville utolsó előtti részét. Egész jó volt, de emiatt az utolsó jelenet miatt már a fejemet verem a falba. Sejtettem, hogy ez lesz, de reménykedtem hogy kihagyják. De hát kell a dráma is. Mondjuk az utolsó részben úgyis megházasodnak szerintem
Ezek közül sok minden megvolt, csak utólag, úgy pedig nem az igazi...Tim írta:Most jutott eszembe,hogy a Profi sincs a listán,illetve amit én mindenképp beírtam volna az a Jöjj és lásd.
Nézzük csak miről maradtál le..Elsősorban ZS kategóriás kung-fu filmekről,illetve számos olyanról amelynek a címében szerepelt a "ninja","sógun"vagy a "gyilkos",esetleg a "halálos" szó illetve ezek tetszés szerinti variációja. Vagy az olyan klasszikusokról mint a Támadás a Krull bolygó ellen(ezt mintha moziban is láttam volna..),aztán például a Gyilkos robotok Tom Selleck,és Gene Simmons főszereplésével. A korai Jackie Chan filmek is ekkor kezdtek feltűnni,a mozikban pedig Bud Spencer/Terrence Hill filmeket nyomattak. Ezenkívül lemaradtál a répanadrágokról,a gázálarctáskákról,a hazai punk élet beindulásáról,az "igazi" csalamádés hamburgerről(ha jól emlékszem 20-25 forintért vesztegették),az olyan sorozatokról mint a Rabszolgasors,a Sandokan,a Kórház a város szélén stb..kurdt írta:Mivel én 91-es vagyok, ez a hangalámondásos VHS-téma nekem kimaradt (tévéből felvett filmek viszont annál inkább
Valószínűleg Leó jégkrémet sem ettél,és Zizit sem,és tasakos Sió gyümölcslevet sem ittál. Ez nekem mind megvolt,csoda-e ha nem lettem rendes ember?