Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.05.21. 22:20:52

Kép

8)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.20. 17:08:16

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 82?nocache

Én se hinném el.

szerk:

Sport Klubon Barca TV - benne a 2006-os BL-döntő Horti Gábor kommentálásában
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.05.16. 12:29:59

Busquets játszhat! VISCA EL BARÇA! VISCA ÇATALUNYA!!!
messibingyo
Jugador del Barça

2011.05.16. 11:23:05

Manchester United Keszulj Fel a harcra,Mert Kozeledik A vilagvero Barca''''
bingyo
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.15. 19:19:17

visca el barca írta:biztos h nem fognak beállni védekezni, de nem hinném, hogy nagyon erőltetni fogják a támadásokat. az biztos, hogy a középpályás támadásépítést nem fogják erőltetni, mert sem carrick, sem fletcher, sem anderson nem az a virtuóz. valószínűleg gyorsan átakarják játszani a pálya középső felét, max giggs, meg nani lesz játékban a széleken. egyértelmu h a két belso középpályás csak rombolni fog, építeni nem.

amugy ha mindenki 100%-os tuti ez lesz a kezdo

van der saar - rafael, vidics, ferdinand, evra - nani, fletcher, carrick, giggs - rooney, chic
Valenciát kezdőbe tippelem, amúgy oké. És hát, Rooney és Hernandez is képes bármiből gólt szerezni, a MU mesterien ért a szélről belőtt labdákhoz, pontosan ott jók, ahol mi nem. Ezért nagyon veszélyes csapat. És ezért kell maximumot nyújtanunk védekezésben és támadásban is, ha akarunk valamit. 2 éve a MU jobb volt a döntőig, ott a semmiből rúgtunk egy gólt és SAF eltaktikázta magát. Az addig szoros középpályát fellazította, betett előre még1 embert, ezzel Xavi-Ini-Messi teljesen szabadon labdázhatott középen, gyakorlatilag onnantól nem volt a MUnál a labda. Aztán rúgtunk még1et és ezzel el is dőlt a dolog. Most nem hinném, hogy még1x ezt a hibát elköveti, tanult belőle ő is. Lehet, hogy kezdeti azt a vadállat Scholest, és amolyan pepés szerepkörbe rakja, bár Fergusonból nem nézem ki, hogy olyan patkány rugdosódást akarna, mint hozé.
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.15. 19:07:11

Ez továbbra is elhihetetlen. :)
Rooney-nak kb pont olyan szezonja van mint két évvel ezelőtt CR ide vagy oda. Sőt inkább rosszabb
Tevez akkor sem játszott sokat sőt epizódista volt, meg kb az egyik legalázatosabb játékos volt még így is.
Szervezettebb védelem? Dehogy. Jobb csapatvédekezés ? Dehogy is.
Akkor állította be a MU a leghosszabb góltalansági szériát asszem.
Tizenvalahány meccsel. Talán.
Támadósor meg nem kérdés hogy gyengébb és kevésbé hatékony.
Erre még messze az idei MU a legkiegyensúlyozatlanabb az utóbbi évek közül.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.15. 14:48:46

gergo9 írta:
Sanama írta: Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.
Ezek a dolgok tényleg nem tudom honnan jönnek :shock:
A 07-09-es Manchester talán a történelem legjobb Manchester-e. Se egyénileg se csapatként nem jobb a mostani egy szálal sem. Ez holtbiztos.
Rangadók is felemásan sikerültek mezőnyben sokszor nagyon durván alárendelten játszanak mert gyakorlatilag nincs középpálya.
Két éve vmi csoda folytán mármint nálunk egy csoda hogy gyakorlatilag az első támadásunkból gól lett holott addig kaphattunk volna 3-at :)
Kontrajátékra fog berendezkedni ezzele a kerettel SAF ez is teljesen biztos másra teljesen alkalmatlan ez a csapat a Barcelona ellen. Nincs meg az a kpja ami a brutális letámadást el tudná viselni.
Kemény védekezés a kaputól 35-40 méterre majd a két szélső ill csatár Valencia/Nani/Rooney megpróbál 2-3 passzból a kapu elé érni.
Ettől még simán kikaphatunk jóval komolyabb feladat lesz mint a Madrid.
Hát majd meglátjuk. A csapat szerintem sokkal jobban össze van rakva,mint a 2 évvel ezelőtti,de ahogy érzed. Nem azt mondtam,hogy agyatlanul fognak támadni,de nem egy Real Madrid taktikát fognak követni.

Csapategység szerinted miért nem jobb?
Nincs CR,nincs Tevez, a fiatalokat meg elekzdte beépíteni SAF. Mi ez ha nem csapategység? Nincs senki sem alárendelve CR-nek(Rooney pl.)

Ezzel együtt megemlítettem,hogy szerintem a csapat gyengébb,mint 2éve,de ami van az jobban össze van rakva.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.15. 14:17:40

biztos h nem fognak beállni védekezni, de nem hinném, hogy nagyon erőltetni fogják a támadásokat. az biztos, hogy a középpályás támadásépítést nem fogják erőltetni, mert sem carrick, sem fletcher, sem anderson nem az a virtuóz. valószínűleg gyorsan átakarják játszani a pálya középső felét, max giggs, meg nani lesz játékban a széleken. egyértelmu h a két belso középpályás csak rombolni fog, építeni nem.

amugy ha mindenki 100%-os tuti ez lesz a kezdo

van der saar - rafael, vidics, ferdinand, evra - nani, fletcher, carrick, giggs - rooney, chic
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.15. 14:14:44

gergo9 írta:
Sanama írta: Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.
A 07-09-es Manchester talán a történelem legjobb Manchester-e. Se egyénileg se csapatként nem jobb a mostani egy szálal sem. Ez holtbiztos.
Rangadók is felemásan sikerültek mezőnyben sokszor nagyon durván alárendelten játszanak mert gyakorlatilag nincs középpálya.
Két éve vmi csoda folytán mármint nálunk egy csoda hogy gyakorlatilag az első támadásunkból gól lett holott addig kaphattunk volna 3-at :)
Kontrajátékra fog berendezkedni ezzele a kerettel SAF ez is teljesen biztos másra teljesen alkalmatlan ez a csapat a Barcelona ellen. Nincs meg az a kpja ami a brutális letámadást el tudná viselni.
Kemény védekezés a kaputól 35-40 méterre majd a két szélső ill csatár Valencia/Nani/Rooney megpróbál 2-3 passzból a kapu elé érni.
Na azért túlmisztifikáljátok a két évvel ezelőtt első 10-15 percet :) Maximum egy zicerre volt a Mu-nak az elején. Meg egy Ronaldo szabadrúgás, de az sem volt annyira veszélyes.
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.15. 14:07:38

Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.15. 13:01:37

Ez érdekes, mert én is gyengébbnek tartom a MU-t idén,mint 2éve, de sokkal jobban tartok tőlük. Nincs CR,nincs Tevez nincs Scholes, viszont van egy nagyon keményen összerakott csapat, egy rengeteg munkát végző Rooney,és egy olyan Giggs, aki az elmúlt BL meccseken csak gólt lő ,ja meg gólpasszt ad :)
Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.15. 12:56:20

Emlékeim szerint 2009-ben jobb csapatnak tartottam az akkori MU-t a mostaninál, de idén jobban tartok tőlük. Két éve C Ronaldora és Tevezre épült a támadójáték, és bár annyira nem voltak lehengerlők, mint egy évvel korábban, de ismét eljutottak a döntőbe, és akkor is azt mondták: álomdöntő. Idén talán nincsenek akkora egyéniségek a csapatban, kivéve Rooney-t, de mondjuk neki is a tavalyi szezonja sokkal jobb volt, viszont csapatként valahogy nagyon ott vannak a szeren. Nem játszanak olyan látványosan, mint 2008-ban, de egységesek, fontos meccsekre nagyon összekapják magukat.

Ami minket illet: emlékszem mennyire félt mindenki a 2009-es döntő előtt, hogy sem Alves, sem Abi nem játszhatott, és Tourét kellett hátravinni, viszont akárhogy is állt fel a védelem, négy egészséges ember játszott hátul. Idén ez jó, ha 2 lesz. Tulajdonképpen 4 ember lehet bevethető a bal szélen (Puyi, Abi, Max és Adriano) 4-ből 0 egészséges. Persze két hét sok idő. Na szóval úgy érzem az akkori MU jobb volt a mostaninál, az akkori Barca nem volt jobb a mostaninál, viszont jobb formában volt. Továbbra is tartom, hogy egy oda-visszavágós párharcban mi mennénk tovább, de 28-án tökéletesen egyenlőek az esélyek.

Sokat jelenthet az, hogy ki szerzi az első gólt, de ezzel nem árulok el nagy titkokat. Ha esetleg nekünk sikerülne, akkor a MU támadni kényszerül, az ikrek (már ha ők játszanak) a szélen képesek előlragadni (Evra szintúgy) a Rio, Vidic párost, mely azért jóval lassabb Pedronál, Villánál, Iniestánál, Messinél, a támadósorunk könnyűszerrel összekuszálná. Ha azonban a MU szerez vezetést, akkor hiába nem egy Inter, azt várom, hogy a borsócska is saját térfelén lesz fellelhető. Ha pedig sokáig nem lesz gól, az szerintem Xaviéknak lesz rosszabb, hiszen ők akarják irányítani a meccset, és ha nem jön a gól, csak nem jön, és mindenképpen szeretnének szerezni (mert hosszabbítás az már lutri) akkor hátul könnyen kikapcsolhatnak a fejek, és becsusszanhat egy kontragól.

Bocs, hogy két héttel a meccs előtt is hosszú hozzászólással taglalom az esélyeket, meg nem is akarok én szakértősködni, csak már tűkön ülök, és ki kellett írnom magamból az észrevételeimet.
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.15. 12:53:47

Barcaforever írta:
jammin írta:Sziasztok!!

Tud valaki jegyet a Bl döntőre olyan 100 ezer ft körüli értékben, csak jegy repjegy van !!!! Ha valaki tud kérem jelezze!!! Köszönöm előre is!!!!
Én 1400 euroért láttam a legolcsóbb jegyet, de szurkolok neked, h találj egyet, de őszintén szólva, nem nagyon hiszem, h 100ból lehet bl döntőzni.Romába volt anno a legolcsóbb jegy a döntőre 350e, de hátha találsz vmi privát oldalt.
Amikor az UEFA nyílvánosságra hozta a jegyárakat, akkor a legolcsóbb jegy 80 vagy 90 ezer volt, nem emlékszem már pontosan. Bár szerintem arra már ihatsz hidegvizet...Ha csak nem találsz valakit aki el akarja adni a jegyét, akkor szerintem ne is álmodj megfizethető összegű jegyről így két héttel a meccs előtt...főleg hogy Angliában angol csapat játsza a döntőt. Kizárt dolognak tartom hogy lenne még szabad hely a stadionban.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.05.15. 12:32:24

bali 15 írta:Ja és egy kérdés: nem tudjátok,hogy melyik mezünkben játszunk a döntőn?
Hazai vagy vendég?
Hazaiban fog játszani a csapat.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.15. 12:31:08

Épp itt nézem a 3 évvel ezelőtti meccsünket a Manchesterrel.
Bevallom őszintén én akkor a meccs előtt nagyban számítottam a vereségre.
Nem volt Abidal,Alves ráadásul Iniesta olyan sérült volt mint a [auto_cenzúra].
Szabályosan össze volt drótozva, de annyira, hogy az orvosok megtiltották neki, hogy egyáltalán kapura lőjjön, annyira instabil volt a combszalagja.
Erre aztán rá is sérült és a következő szezonban egy meccsen se játszott többet fél óránál. De gyűztünk :D

Ja és egy kérdés: nem tudjátok,hogy melyik mezünkben játszunk a döntőn?
Hazai vagy vendég?
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.13. 11:05:49

samy85 írta:Hát srácok nem tudom hogy miért, de nem tudom elképzelni hogy megverjenek minket az Angolok.. még akkor is ha tudom hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak...és hogy a csapatuk a real, illetve a mi gárdánkat közeliti, vetekedik vele... ez az érzés nem tudom mitől van.. de én úgy gondolom(ez nem arcoskodás) behuzzuk a döntőt... miből gondolom ne kérdezzétek, annyira átjár a "Winner feeling" napok óta.... remélem nem esek pofára...Visca el BArca
Én is bizakodó vagyok, nagyon. De mi ezt megengedhetjük magunknak. Viszont a csapat nem. Remélem, hogy ők paráznak és a másnaposságból magukhoz térve már a döntőre koncentrálnak.
Szerintem a Manchester egy olyan stílusú játékkal rukkol elő mint a Real a kupadöntőn. A csapatuk ráadásul még alkalmasabb is erre a játékra, Rooney személyében pedig megvan az az ember aki eldöntheti a dolgokat.
Mindenesetre én nem izgulok annyira mint 3 éve. Amikor hiányzott Abidal,Alves. És egy eléggé más hadrendben kellett felálnunk.
samy85
Capitá del Barça

2011.05.13. 10:51:40

Hát srácok nem tudom hogy miért, de nem tudom elképzelni hogy megverjenek minket az Angolok.. még akkor is ha tudom hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak...és hogy a csapatuk a real, illetve a mi gárdánkat közeliti, vetekedik vele... ez az érzés nem tudom mitől van.. de én úgy gondolom(ez nem arcoskodás) behuzzuk a döntőt... miből gondolom ne kérdezzétek, annyira átjár a "Winner feeling" napok óta.... remélem nem esek pofára...Visca el BArca
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
menczel
Entrenador del Barça

2011.05.13. 10:34:01

visca el barca írta:
(remélem nem messit akarja középen erőltetni :? )
Ezt hogy érted? Egész évben ott játszott...
A többivel egyetértek, bár én Abidalra nagyobb esélyt látok, parádésan épül fel.
d
Entrenador del Barça

2011.05.13. 09:21:56

100-ért esélytelen. Sok sikert, de nem bíznék nagyon benne...
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.05.13. 07:14:38

jammin írta:Sziasztok!!

Tud valaki jegyet a Bl döntőre olyan 100 ezer ft körüli értékben, csak jegy repjegy van !!!! Ha valaki tud kérem jelezze!!! Köszönöm előre is!!!!
Én 1400 euroért láttam a legolcsóbb jegyet, de szurkolok neked, h találj egyet, de őszintén szólva, nem nagyon hiszem, h 100ból lehet bl döntőzni.Romába volt anno a legolcsóbb jegy a döntőre 350e, de hátha találsz vmi privát oldalt.
Kép
jammin
Barça C

2011.05.13. 02:05:52

Sziasztok!!

visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.11. 16:58:50

sztem teljesen felesleges itt a milyen állásban kellene játszanunk dolog...

egyértelmu lesz a kezdonk, leszámítva a balhátvád posztot. nem tudom adriano egészséges lesz-e addigra. ha nem akkor sztem puyol fog ott kezdeni, sem abidalt, sem maxwellt nem fogja kint játszatni. abidal meccshiányos, maxwellben nem bizik annyira.

alves, puyol, pique, adriano

vagy

alves, masche, pique, puyol

középpályán ini, busi, xavi, elol meg pedro, messi, villa (remélem nem messit akarja középen erőltetni :? )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.11. 16:55:07

Varatrix írta:A 2011-es döntő szerintem egy forduló pont hiszen ez már egy új évtized döntője. Így pusztán a saját kíváncsiságomból írtam ezt le, de gondoltam megosztom. Ez semmi mást nem igazol csak a Spanyol, Angol hegemóniát. Ugyanakkor az emberek inkább az Angolok dominanciájáról beszélnek (szvsz nincs ilyen). A spanyolok inkább dominálnak 10-éves távlatban, de messzebb is nyúlhatnánk vissza az időbe, hogy ezt bizonyítsuk. Az Angol szurkolók közül sokan érvelnek azzal, hogy csak a Real Madrid és a Barcelona emelkedik ki a Spanyolok közül. Spanyoloknak 3 különböző döntősök volt. A legkisebbik Spanyol a Valencia mely kétszer játszhatott döntőt. Angliában mind a Chelsea mind az Arsenal egyszer-egyszer döntőzhetett, mindkét eseteben ugyancsak vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül én azon emberekhez tartozom, aki szeretnék, ha egy-két Spanyol csapat felnőne a feladathoz, és méltóan képviselnék, azt a bajnokságot amit mi ennyire szeretünk.

2006-Barcelona
2008-Manchaster
2009-Barcelona-Manchaster
2011-Barcelona-Manchaster

A két domináns csapat az utóbbi öt évben.

2005-Liverpool
2006-Arsenal
2007-Liverpool
2008-Chelsea-Manchaster
2009-Manchaster
(2011-Manchaster)

Elég erős Angol dominanciáról beszélnek. Ugyanakkor csak két esetben nyerte Angol a döntőt. 2008-ban ügye garantáltan. (4 különböző döntős)

2000-R.Madrid-Valencia
2001-Valencia
2002-R.Madrid
2006-Barcelona
2009-Barcelona
(2011-Barcelona)

Négy darab spanyol siker az elmúlt 10 évben. (3 különböző döntős)

Spanyolország 5/4
Anglia 5/2
Úgy kell írni hogy Manchester.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.11. 16:34:12

bence-barca írta:
Barcaman1993 írta: A Mu egyértelműen, ha vhol megfogható az a szélső védelmük.
Ezzel vitatkznék. JHV poszton igazad van, de Evra mellet nem lesz könnyű Messinek/ Pedronak, napjaink egyik legjobbja a posztján.
Hát sokkal könnyebben el tudom képzelni, hogy Pedro, vagy Messi, vagy akárki elmenjen Evra mellett, mint Ferdinand vagy Vidic melett.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.11. 16:24:23

Barcaman1993 írta: A Mu egyértelműen, ha vhol megfogható az a szélső védelmük.
Ezzel vitatkznék. JHV poszton igazad van, de Evra mellet nem lesz könnyű Messinek/ Pedronak, napjaink egyik legjobbja a posztján.
Válasz küldése