2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valenciát kezdőbe tippelem, amúgy oké. És hát, Rooney és Hernandez is képes bármiből gólt szerezni, a MU mesterien ért a szélről belőtt labdákhoz, pontosan ott jók, ahol mi nem. Ezért nagyon veszélyes csapat. És ezért kell maximumot nyújtanunk védekezésben és támadásban is, ha akarunk valamit. 2 éve a MU jobb volt a döntőig, ott a semmiből rúgtunk egy gólt és SAF eltaktikázta magát. Az addig szoros középpályát fellazította, betett előre még1 embert, ezzel Xavi-Ini-Messi teljesen szabadon labdázhatott középen, gyakorlatilag onnantól nem volt a MUnál a labda. Aztán rúgtunk még1et és ezzel el is dőlt a dolog. Most nem hinném, hogy még1x ezt a hibát elköveti, tanult belőle ő is. Lehet, hogy kezdeti azt a vadállat Scholest, és amolyan pepés szerepkörbe rakja, bár Fergusonból nem nézem ki, hogy olyan patkány rugdosódást akarna, mint hozé.visca el barca írta:biztos h nem fognak beállni védekezni, de nem hinném, hogy nagyon erőltetni fogják a támadásokat. az biztos, hogy a középpályás támadásépítést nem fogják erőltetni, mert sem carrick, sem fletcher, sem anderson nem az a virtuóz. valószínűleg gyorsan átakarják játszani a pálya középső felét, max giggs, meg nani lesz játékban a széleken. egyértelmu h a két belso középpályás csak rombolni fog, építeni nem.
amugy ha mindenki 100%-os tuti ez lesz a kezdo
van der saar - rafael, vidics, ferdinand, evra - nani, fletcher, carrick, giggs - rooney, chic
Hát majd meglátjuk. A csapat szerintem sokkal jobban össze van rakva,mint a 2 évvel ezelőtti,de ahogy érzed. Nem azt mondtam,hogy agyatlanul fognak támadni,de nem egy Real Madrid taktikát fognak követni.gergo9 írta:Ezek a dolgok tényleg nem tudom honnan jönnekSanama írta: Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.![]()
A 07-09-es Manchester talán a történelem legjobb Manchester-e. Se egyénileg se csapatként nem jobb a mostani egy szálal sem. Ez holtbiztos.
Rangadók is felemásan sikerültek mezőnyben sokszor nagyon durván alárendelten játszanak mert gyakorlatilag nincs középpálya.
Két éve vmi csoda folytán mármint nálunk egy csoda hogy gyakorlatilag az első támadásunkból gól lett holott addig kaphattunk volna 3-at![]()
Kontrajátékra fog berendezkedni ezzele a kerettel SAF ez is teljesen biztos másra teljesen alkalmatlan ez a csapat a Barcelona ellen. Nincs meg az a kpja ami a brutális letámadást el tudná viselni.
Kemény védekezés a kaputól 35-40 méterre majd a két szélső ill csatár Valencia/Nani/Rooney megpróbál 2-3 passzból a kapu elé érni.
Ettől még simán kikaphatunk jóval komolyabb feladat lesz mint a Madrid.
Na azért túlmisztifikáljátok a két évvel ezelőtt első 10-15 percetgergo9 írta:Ezek a dolgok tényleg nem tudom honnan jönnekSanama írta: Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.![]()
A 07-09-es Manchester talán a történelem legjobb Manchester-e. Se egyénileg se csapatként nem jobb a mostani egy szálal sem. Ez holtbiztos.
Rangadók is felemásan sikerültek mezőnyben sokszor nagyon durván alárendelten játszanak mert gyakorlatilag nincs középpálya.
Két éve vmi csoda folytán mármint nálunk egy csoda hogy gyakorlatilag az első támadásunkból gól lett holott addig kaphattunk volna 3-at![]()
Kontrajátékra fog berendezkedni ezzele a kerettel SAF ez is teljesen biztos másra teljesen alkalmatlan ez a csapat a Barcelona ellen. Nincs meg az a kpja ami a brutális letámadást el tudná viselni.
Kemény védekezés a kaputól 35-40 méterre majd a két szélső ill csatár Valencia/Nani/Rooney megpróbál 2-3 passzból a kapu elé érni.
Ettől még simán kikaphatunk jóval komolyabb feladat lesz mint a Madrid.
Ezek a dolgok tényleg nem tudom honnan jönnekSanama írta: Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.
Amikor az UEFA nyílvánosságra hozta a jegyárakat, akkor a legolcsóbb jegy 80 vagy 90 ezer volt, nem emlékszem már pontosan. Bár szerintem arra már ihatsz hidegvizet...Ha csak nem találsz valakit aki el akarja adni a jegyét, akkor szerintem ne is álmodj megfizethető összegű jegyről így két héttel a meccs előtt...főleg hogy Angliában angol csapat játsza a döntőt. Kizárt dolognak tartom hogy lenne még szabad hely a stadionban.Barcaforever írta:Én 1400 euroért láttam a legolcsóbb jegyet, de szurkolok neked, h találj egyet, de őszintén szólva, nem nagyon hiszem, h 100ból lehet bl döntőzni.Romába volt anno a legolcsóbb jegy a döntőre 350e, de hátha találsz vmi privát oldalt.jammin írta:Sziasztok!!
Tud valaki jegyet a Bl döntőre olyan 100 ezer ft körüli értékben, csak jegy repjegy van !!!! Ha valaki tud kérem jelezze!!! Köszönöm előre is!!!!
Hazaiban fog játszani a csapat.bali 15 írta:Ja és egy kérdés: nem tudjátok,hogy melyik mezünkben játszunk a döntőn?
Hazai vagy vendég?
Én is bizakodó vagyok, nagyon. De mi ezt megengedhetjük magunknak. Viszont a csapat nem. Remélem, hogy ők paráznak és a másnaposságból magukhoz térve már a döntőre koncentrálnak.samy85 írta:Hát srácok nem tudom hogy miért, de nem tudom elképzelni hogy megverjenek minket az Angolok.. még akkor is ha tudom hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak...és hogy a csapatuk a real, illetve a mi gárdánkat közeliti, vetekedik vele... ez az érzés nem tudom mitől van.. de én úgy gondolom(ez nem arcoskodás) behuzzuk a döntőt... miből gondolom ne kérdezzétek, annyira átjár a "Winner feeling" napok óta.... remélem nem esek pofára...Visca el BArca
Ezt hogy érted? Egész évben ott játszott...visca el barca írta:
(remélem nem messit akarja középen erőltetni)
Én 1400 euroért láttam a legolcsóbb jegyet, de szurkolok neked, h találj egyet, de őszintén szólva, nem nagyon hiszem, h 100ból lehet bl döntőzni.Romába volt anno a legolcsóbb jegy a döntőre 350e, de hátha találsz vmi privát oldalt.jammin írta:Sziasztok!!
Tud valaki jegyet a Bl döntőre olyan 100 ezer ft körüli értékben, csak jegy repjegy van !!!! Ha valaki tud kérem jelezze!!! Köszönöm előre is!!!!
Úgy kell írni hogy Manchester.Varatrix írta:A 2011-es döntő szerintem egy forduló pont hiszen ez már egy új évtized döntője. Így pusztán a saját kíváncsiságomból írtam ezt le, de gondoltam megosztom. Ez semmi mást nem igazol csak a Spanyol, Angol hegemóniát. Ugyanakkor az emberek inkább az Angolok dominanciájáról beszélnek (szvsz nincs ilyen). A spanyolok inkább dominálnak 10-éves távlatban, de messzebb is nyúlhatnánk vissza az időbe, hogy ezt bizonyítsuk. Az Angol szurkolók közül sokan érvelnek azzal, hogy csak a Real Madrid és a Barcelona emelkedik ki a Spanyolok közül. Spanyoloknak 3 különböző döntősök volt. A legkisebbik Spanyol a Valencia mely kétszer játszhatott döntőt. Angliában mind a Chelsea mind az Arsenal egyszer-egyszer döntőzhetett, mindkét eseteben ugyancsak vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül én azon emberekhez tartozom, aki szeretnék, ha egy-két Spanyol csapat felnőne a feladathoz, és méltóan képviselnék, azt a bajnokságot amit mi ennyire szeretünk.
2006-Barcelona
2008-Manchaster
2009-Barcelona-Manchaster
2011-Barcelona-Manchaster
A két domináns csapat az utóbbi öt évben.
2005-Liverpool
2006-Arsenal
2007-Liverpool
2008-Chelsea-Manchaster
2009-Manchaster
(2011-Manchaster)
Elég erős Angol dominanciáról beszélnek. Ugyanakkor csak két esetben nyerte Angol a döntőt. 2008-ban ügye garantáltan. (4 különböző döntős)
2000-R.Madrid-Valencia
2001-Valencia
2002-R.Madrid
2006-Barcelona
2009-Barcelona
(2011-Barcelona)
Négy darab spanyol siker az elmúlt 10 évben. (3 különböző döntős)
Spanyolország 5/4
Anglia 5/2
Hát sokkal könnyebben el tudom képzelni, hogy Pedro, vagy Messi, vagy akárki elmenjen Evra mellett, mint Ferdinand vagy Vidic melett.bence-barca írta:Ezzel vitatkznék. JHV poszton igazad van, de Evra mellet nem lesz könnyű Messinek/ Pedronak, napjaink egyik legjobbja a posztján.Barcaman1993 írta: A Mu egyértelműen, ha vhol megfogható az a szélső védelmük.
Ezzel vitatkznék. JHV poszton igazad van, de Evra mellet nem lesz könnyű Messinek/ Pedronak, napjaink egyik legjobbja a posztján.Barcaman1993 írta: A Mu egyértelműen, ha vhol megfogható az a szélső védelmük.