Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Peterborough nagy kedvencem volt..szinte az összes meccsükön megraktam a 2,5 overt. Nagyon sokszor jött is.Fernando írta: Azért az kemény, hogy a Peterborough az alapszakaszban 106 gólt rúgott, a bajnok Brighton meg 80valamennyit.
daffy írta:nálam még ez a huddersfield továbbjutás és a chicago - miami h van hátra.Fernando írta:Nekem jött a 8 meccses.
nálam még ez a huddersfield továbbjutás és a chicago - miami h van hátra.Fernando írta:Nekem jött a 8 meccses.
köszönömvisca el barca írta: 10-6 lett a recconak. végig mentek 3-4-el
10-6 lett a recconak. végig mentek 3-4-eldaffy írta:az eredmény is jó leszvisca el barca írta:sehol. már rég vége vandaffy írta:a pro recco (vizilabda) meccset hol lehet követni?
az eredmény is jó leszvisca el barca írta:sehol. már rég vége vandaffy írta:a pro recco (vizilabda) meccset hol lehet követni?
sehol. már rég vége vandaffy írta:a pro recco (vizilabda) meccset hol lehet követni?
Nah egyébként ez volt a szelvény:Fernando írta:Úgy csináltam, hogy mára meg holnapra raktam egy szelvényt. Mai jön, ha nyer a City, holnapra benne van a Pana, Recco, Nancy, Berdych négyes.FtcSikiHun írta:Fernando, holnapra mit raksz, ha szabad tudnom?
Úgy csináltam, hogy mára meg holnapra raktam egy szelvényt. Mai jön, ha nyer a City, holnapra benne van a Pana, Recco, Nancy, Berdych négyes.FtcSikiHun írta:Fernando, holnapra mit raksz, ha szabad tudnom?
Ordog írta:Minek akarsz erre tenni? Ezt hívják úgy hogy 3 esélyes. Vannak ennél bőven jobb meccsek...