Agyam eldobom ettől az egésztől!!!
2 hete írtunk pályázatírásból zh-t. Azt mondta a tanár, hogy akinek nem sikerül, annak lesz lehetősége javítani, mert akinek ez egyes, azt nem engedi OKJ-s vizsgázni. Na.. nekem 1es lett. Múlt héten javítottam és még egy két ember az osztályból. Elvileg sikerült. Legalább is én így éreztem. Erre tegnap volt vele megint ilyen pót zh-s cucc (szerencsére nekem nem kellett bemenni) és közli a többiekkel, hogy csak nekem lett meg. Méghozzá azért, mert:
Az első dogát e-mailben kellet neki elküldeni, mert ő otthon javítja. A pót zh-t is elvileg úgy kellett volna, de mivel szórakozott a net a suliban, ezért csak rámásoltuk a pendrájvjára és ennyi. És közli a többiekkel, hogy én az előző doga anyagát adtam neki oda, amit nem tudom, hogy honnan vesz, mert az e-mailben lett elküldve, ez meg pendrájvon, és ott csináltam az orra előtt. Ezért a gyakorlati részt nem tudja értékelni az elméleti meg kevés ahhoz, hogy meglegyen a 2es! És majd a héten még ír egy e-mailt, hogy mikor mehetek javítani! Szokás szerint majd reggel 7kor szól, hogy 2re lehet menni. Kisebb gondom is nagyobb, mint ez a szros pályázatírás.
szerk: hétfő reggel 9 a cégénél az irodájában