Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért akadtam rá nagyon most az USA sportokra mert ott szó sincs a színészkedésről még a fociban sem(nagyon). PL több mint 1 méter magasról esett rá a kezére (most nem jut eszembe a neve) és teljesen aláfordult, lement, megröntgenezték majd bekötötték. Visszaállt és dobott 1 kosarat. A futballban egy ilyen 3 hónap kihagyás... Nagyon túldramatizálják a legtöbb sérülést szvsz!Fecooo írta:különbség a foci és a hoki között:
Ilyet sem minden nap talál az emberlluisllach89 írta:Olds coolbowlinggolyo írta:Teszveszen keresgélek faternak mezt és egy gyöngyszemre találtam: http://sport.teszvesz.hu/csapatsportok/ ... 08271.html
Nézzétek meg a kiírást h milyen a mez
Olds coolbowlinggolyo írta:Teszveszen keresgélek faternak mezt és egy gyöngyszemre találtam: http://sport.teszvesz.hu/csapatsportok/ ... 08271.html
Nézzétek meg a kiírást h milyen a mez
Ezen beszartam...MessiFan írta:
Ez tényleg hatalmasCsacsMate írta:Beírod a gugliba és kidobjaHunter91 írta:Régen volt itt egy vicc,azt keresem. Egy értelmetlen vicc volt,de hatalmasat nevettem rajta. Ilyenek voltak benn: lekváros grillsütő,énekelnek a samponok. Ha valaki tudja ossza meg velem
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütot, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélo krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késo, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.
Beírod a gugliba és kidobjaHunter91 írta:Régen volt itt egy vicc,azt keresem. Egy értelmetlen vicc volt,de hatalmasat nevettem rajta. Ilyenek voltak benn: lekváros grillsütő,énekelnek a samponok. Ha valaki tudja ossza meg velem
Challange accepted!
jajaRewolution5 írta:torrentkiller: PROBLEM?![]()
igen nagy ...
AzVictor_Valdes írta:showder club!Initom írta:Lett volna egy poénom Bin Ladenről...de lelőtték.
showder club!Initom írta:Lett volna egy poénom Bin Ladenről...de lelőtték.