Barca: oké, hogy számunkra Fabregas lenne a legtökéletesebb igazolás, de nem mindenáron. Főleg nem egy ilyen szezon után. Bár ha azt nézzük, hogy Torres is 60ért ment a Chelsea-hez

Afellay-t azért sajnálnám, Bojant nem annyira, semmit sem fejlődött a srác az utóbbi 2 évben.
De egy ilyen kp és csatársor ütős lenne: Xavi, Busquets, Fabregas/Iniesta - Messi, Villa, Iniesta/Pedro

Mondjuk a padra muszáj lenne igazolni még 1 támadót.
Amúgy sokan fanyalogtok, hogy Fabregas, ennyi pénzért, Afellay el, de ha jönne Cesc, akkor szerintem bebizonyítaná, hogy rohadt nagy igazolás volt. És szerintem inkább ő jöjjön, mint Pastore vagy Sánchez...
Arsenal: szerintem Wenger is érzi, hogy nem tarthatja meg mindörökké Fabregast. Ez az ajánlat pedig már elég jó, gyakorlatilag 55 millió körül van. Afellay és Bojan mindig érdekelte Wengert, a holland illene az Arsenalba, de Fabregast nem tudná pótolni, Bojan nálam nagy kérdőjel, kb. Vela2.0 lenne.
Amúgy ha a Cesc transzfer nem jönne létre, simán rámennék Nasrira. Csodálkozok is, hogy az ő neve még nem merült fel...