FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.21. 14:10:17

Nem mellesleg a csapattal is jót tennének a vezetők, ha ezekkl a dolgokkal várnának még egy hetet. Ki tudja kinek milyen hangulata lesz a BL-döntőn, ha tudja, hogy a háttérben már konkurest kap a nyakába, vagy cserealapként tekintenek rá. Nem értem miért nem lehet ezekkel megvárni a nyarat.
Xavi szerintem van olyan jófej ahoz, hogy belássa azt, hogy már öregszik.
"Ki tudja kinek milyen hangulata lesz a BL-döntőn, ha tudja, hogy a háttérben már konkurest kap a nyakába"- ez hülyeség, sőt talán még plusz motivációt kap. Egy utolsó nagy villanás. Amúgy van még benne 2-3 év.
Remélem Fabregas nem jön.
d
Entrenador del Barça

2011.05.21. 14:07:28

Gauchomester írta:Nem mellesleg a csapattal is jót tennének a vezetők, ha ezekkl a dolgokkal várnának még egy hetet. Ki tudja kinek milyen hangulata lesz a BL-döntőn, ha tudja, hogy a háttérben már konkurest kap a nyakába, vagy cserealapként tekintenek rá. Nem értem miért nem lehet ezekkel megvárni a nyarat.
Egyelőre pusztán lapértesülések kerültek napvilágra, semmiféle hivatalos átigazolási információ nem került ki.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.21. 13:44:51

Nem mellesleg a csapattal is jót tennének a vezetők, ha ezekkl a dolgokkal várnának még egy hetet. Ki tudja kinek milyen hangulata lesz a BL-döntőn, ha tudja, hogy a háttérben már konkurest kap a nyakába, vagy cserealapként tekintenek rá. Nem értem miért nem lehet ezekkel megvárni a nyarat.
Chino
Llegenda del Barça

2011.05.21. 13:39:29

Bob_Marley írta:
bence-barca írta:Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost :)
2-3 Youtube videó miatt??? :shock:
Felőlem jöhet (igaz nem csípem az ilyen flikk flakkos emberkéket, főleg hátvédban), de 16 millió, az sok érte!
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Ha jönne, akkor valakinek el kell menni. Ez valószínűleg Maxwell lenne. Ezzel a középső védőket (elsősorban) Puyolt is lehetne tehermentesíteni, bár Pep sztem ragaszkodni fog hozzá, teszem hozzá jogosan. Abidalt nem hiszem hogy kiszorítaná, de az egyik legnagyobb fenntartásaom vele kapcsolatban, hogy ő is ilyen Alves-féle előrerohangáló típus, ami már mindkét szélen szerintem sok lenne + vele se igazán a jövőt építenénk, mert 16 milla egy ilyen korú játékosért a padra nem hiszem hogy reális.
Forca Barca!!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.21. 13:39:19

Andre Santos szerintem simán megéri az árát, csak hova jönne? 3 balbekk van, talán azt eltudom képzelni h Abiból középsőt csinálunk, de akkor kezdő nem hiszem h sokat lenne, annak meg nem biztos hogy örülne, mert Piqué ugye alap, talán 1-2 évet még kibírna padon, mert Puyol utána megy szerintem, csak az a baj, hogy utána még neki is 1-2 év csak...
Rossinak örülnék is, mert így Messin kívül egyáltalán senki nem lehet biztonságban kezdő ügyileg, és lehet is hogy visszaállnánk az eredeti dolgokra azaz hogy: Villa/Pedro bal, Villa/Rossi közép és Messi jobb oldal.
De remélem senki nem felejtette el, hogy még van hátra 1 BL döntő a szezonból, ami a szezon legfontosabb meccse lesz. Illetve egy bajnoki is, de az nem olyan fontos.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
chonggy
Capitá del Barça

2011.05.21. 13:33:44

Nem tűnik rossznk a videók alapján Andre,mondjuk YouTube-os vidit Olegueren kivül mindenkiről lehet csinálni. Azt nem értem,hogy minek,mikor már van 3 balbekkünk... Esetleg ha Pep egy-két sorral előrébb képzeli el,mert a vidik alapján ott se ügyetlen... Szerintem azért hápog..
Rossi meg teljesen felesleges,Villa jobb,Pedro egy szinten van vele,ergo csak padra férne be,oda meg nem kell.
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.21. 13:28:22

bence-barca írta:Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost :)
2-3 Youtube videó miatt??? :shock:
Felőlem jöhet (igaz nem csípem az ilyen flikk flakkos emberkéket, főleg hátvédban), de 16 millió, az sok érte!
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.21. 13:25:35

Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost :)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.21. 13:21:25

Barcaman14 írta: Rossi: Én nem szeretném ha leigazolnánk. Villa jobb játékos, és jópár éve lehet még nálunk, Messi érinthetetlen, és Pedrot sem múlja fölül szerintem. Afellay és Bojan pedig tökéletes csere emberek.
Ez itt a baj, hogy vannak tökéletes csereemberek. Ha Rossi érkezne, akkor felpezsdülne kicsit az élet elől, és az MVP tagjai, kivéve Messit nem érezhetnék magukat annyira biztonságban, látva, hogy Rossi ül a padon. Szerintem a legfontosabb, hogy verseny legyen a csapatba kerülésért, mert idén ez nem volt meg, Villa akármit csinált tavasszal kezdő maradt. Jövőre lenne egy vetélytársa, ami kettőzött odaadásra sarkallná.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.21. 13:14:55

André Santos a Fenerbache játékosaként két idényen van túl, 47 bajnoki mérkőzésén 9 gólt lőtt balhátvédként. :shock: Néztem videókat róla youtube-n, és olyan Alves forma a srác, jobban érzi magát az ellenfél 16-osánál, de legalábbis az ellenfél térfelén. Érdekes lehet ez a hátvéd-kérdés jövőre. Milito elmegy. Ez 100%. Dani Alves a jobb oldalon megkérdőjelezhetetlen. Mint ahogy Piqué is középen. Viszont ha a klub tényleg vásárolna egy balhátvédet, aki bár 28 éves, de szinte 2-3 éve figyelt fel rá a világ, elég későn érő típus, és rengeteg potenciál van benne, szerintem nem a padra szeretnék ültetni. Ez esetben viszont Abidal és Puyol közül valakinek nem jut állandó kezdő szerepkör. Puyol idén is bebizonyította, hogy lehet már lassabb, de azt hiszem vele nem veszített idén a csapat, legalábbis van valami ilyesmi statisztika vele kapcsolatban. Abidal pedig két poszton is tanári idényt produkált. Adriano biztosan marad, mert univerzális. Akár Alves cseréjeként is számolhatunk vele. Mawxellben nem vagyok annyira biztos. Sok lenne a balhátvéd, és őt nem lehet bevetni mondjuk középső védőként, vagy a jobb oldalon. Fontás pedig egyértelműen felkerül most már végleg a nagy csapathoz.

Tehát jövőre valahogy így nézne ki a védelem??

Alves-Piqué-Puyol-Abidal
bevethetők: Adriano, Fontás, Santos, Maxwell(?) + középen Busquets, Masch.
messibingyo
Jugador del Barça

2011.05.21. 13:10:43

ZS10 írta:
Barcaman14 írta:Andrés Santos sem a védő munkája miatt kerül 16 millába az biztos. :) Brazil, tehát ez nem meglepő. Szép dolgokra képes, és a balszélen jelentős kreativitást jelenthet. Így Abi bemegy középre, viszont Maxvell vagy Adriano nem sok lehetőséghez fog így jutni. De így elsőre nem tűnik rossznak.
Rossi: Én nem szeretném ha leigazolnánk. Villa jobb játékos, és jópár éve lehet még nálunk, Messi érinthetetlen, és Pedrot sem múlja fölül szerintem. Afellay és Bojan pedig tökéletes csere emberek. Előbbi minőségi javulást is eredményezhet jövőre, de ezt már kifejtettem. Nem látom értelmét jelenleg Rossi leigazolásának.
Ezzel vitatkoznék. Andre Santosnak ismerem a játékát, és olyan mínőségi változást jelentene bal oldalon, mint Alves a jobbon. Pedrot szeretem, csupaszív játékos, de Rossi sokkal jobb játékos. Az olaszok a játékát Roberto Baggioéhoz hasonlítják - helyesen. Írtó jó játékos. Ha tényleg ők jönnének, én boldog lennék. :D
IGAZAT ADOK
bingyo
ZS10
Jugador d'estrella

2011.05.21. 13:09:23

Barcaman14 írta:Andrés Santos sem a védő munkája miatt kerül 16 millába az biztos. :) Brazil, tehát ez nem meglepő. Szép dolgokra képes, és a balszélen jelentős kreativitást jelenthet. Így Abi bemegy középre, viszont Maxvell vagy Adriano nem sok lehetőséghez fog így jutni. De így elsőre nem tűnik rossznak.
Rossi: Én nem szeretném ha leigazolnánk. Villa jobb játékos, és jópár éve lehet még nálunk, Messi érinthetetlen, és Pedrot sem múlja fölül szerintem. Afellay és Bojan pedig tökéletes csere emberek. Előbbi minőségi javulást is eredményezhet jövőre, de ezt már kifejtettem. Nem látom értelmét jelenleg Rossi leigazolásának.
Ezzel vitatkoznék. Andre Santosnak ismerem a játékát, és olyan mínőségi változást jelentene bal oldalon, mint Alves a jobbon. Pedrot szeretem, csupaszív játékos, de Rossi sokkal jobb játékos. Az olaszok a játékát Roberto Baggioéhoz hasonlítják - helyesen. Írtó jó játékos. Ha tényleg ők jönnének, én boldog lennék. :D
Chino
Llegenda del Barça

2011.05.21. 13:06:10

Éne ezt a bal hátvéd ügyet nagyon nem értem. Bal oldalra van 3 standard emberünk. középre - Milito távozása esetén is - Piqué, Puyol, Abidal, talán Fontás idén beérik + végszükség esetén Masc vagy Busi, jobb oldalra Alves + Adriano. Ennyi pénzért hozni egy 4. embert ugyanarra a posztra nem látom értelmét.
A kölcsönadás pedig hatalmas hiba lenne. Nálunk ez sosem jön be. Nagyon fájna a szívem, de Bojan ha távozik inkább végleg mint kölcsönbe, mert így se- úgy se látjuk viszont. Az eddigi kölcsönadások Hleb, Keirisson, Henrique, Caceres, a teljesség igénye nélkül. Nálunk ez nem műxik.

Ha igaz ez a Rossi-ügy én szívesen látnám. Láttam egy pár Villareal meccset és elég univerzálisnak találtam, nem egy vérbeli center, sztem megtalálná Pep a helyét, egyedül az zavar, hogy akkor a Bojan-Affelay kettősből valaki távozni fog. Pep amúgy se szeret változtatni az alap kezdőn, 3 cserecsatár így felesleges lenne. Amit el tudok képzelni, hogy bevonják egyiküket egy csereüzletbe. Inkább a kölcsönadott játékosokkal kellene valamit kezdeni, mert teljesen feleslegesek. Simán el tudnám képzelni Keirissont bevonni a Rossi transzferbe, akár 8-10 milla értékben. Rendben, bukunk rajta valamennyit de mindenki jól járna vele. A brazil elkerülne egy viszonylag "nagy" csapatba ahol akár kezdő is lehetne Rossi távozásával, a Villareal-nak nem kellene hatalmas kiadásba verni magát az olasz-amerikai pótlására, mi pedig csökkentenénk az árat.
Attól azonban félek, hogy Ibi távozni fog, esetleg Krkic. Ha tényleg jön Rossi ez 99% szvsz.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.05.21. 13:05:26

http://www.youtube.com/watch?v=a_EcXRq3qR0
a videót látva Rossi bal lábas.
André Santosnak viszont örülnék, mert ő bevethető elöl is, univerzális játékos.
Cselezni jól tud... :P
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.21. 13:01:26

atyaég megint egy balbekk :D

ebben az esetben egyértelmű. abidal már csak középen fog játszani, lehet nem is veszünk középső védőt: puyol, pique, abidal, mascherano (...)

adrianot egyértelmuen atfogja tenni a jobb oldalra, mert szegeny alves nem bir ki egy idényben 60 meccset. igy mar csak maxwell marad a balra...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.21. 12:49:44

Andrés Santos sem a védő munkája miatt kerül 16 millába az biztos. :) Brazil, tehát ez nem meglepő. Szép dolgokra képes, és a balszélen jelentős kreativitást jelenthet. Így Abi bemegy középre, viszont Maxvell vagy Adriano nem sok lehetőséghez fog így jutni. De így elsőre nem tűnik rossznak.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.21. 12:44:40

Ha igaz nagyon örülök neki!Semmivel sem nagyobb durranás mint....18 gólos és harmadik a góllövőlistán!!!!Mellesleg ő tökéletesen ideillik, s a Villarrelban is a legtöbbször ő mozog ki szélre, s ott is meg tud élni!Alacsony jól fordul, jól cselez!Tökéletes ide, ráadásul nem eu-n kívüli!!!!Fabregas téma lerágott csont ahhoz nem szólnék hozzá, Tocyval már kiveséztük!Számomra érdekes, hogy Afellay fél év után, nehogy eladjuk, de Villa mehetne 1 év után (voltak ilyen szurkolói hangok)!Persze szimpatikus gyerek az Afellay, de eladni 3szoros áron bármikor, tökéletes üzlet!De maradjon, mert jó csere, csak még rengeteget kell tanuljon, de majd a felkészülés folyamán jobban beleszokik a játékba!Mert valaki írta, én is úgy látom, rengetegszer helyezkedési hibák vannak, elpasszolások vannak az ő játékában, s valóban gyors, s kontráknál aranyat ér, s lövöldöz távolról, de ez kevés!De ez az 5-10 perces csereember szerep pont jó, 1-2 elfutással a meccs vége felé még megkeveri a védelmet!Rossi esetleges érkezésével (remélem azért 30 milliót sikerül redukálni)azért támadószekcióban lesz bőven variációs lehetőség!Iniesta, Xavi, Thiago, Afellay, Bojan, Jeffren, Messi, Pedro, s mondjuk Messit kp-ra is visszalehet hozni, Iniesta meg balszélsőt is játszott nem egyszer!
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.05.21. 12:42:42

lbasse írta:A Barcelona nagy célja a következő szezonban Giuseppe Rossi megszerzése....

Forrás: MARCA.com
A Marca arról is hozott le egy cikket a héten, hogy Messi már a klub vezetőinél lobbizik Javi Pastore leigazolásának ügyében.

Direkt nem írtam be eddig, mert a Marca amúgy sem a legkompentensebb forrás a Barça ügyeit illetően, ráadásul mostanában volt pár durva húzásuk a képhamisításokkal, hogy alá tudják támasztani a saját verziójukat ill. Mourinho és a Real verzióját.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.21. 12:40:25

Többször írtam ide a fórumra, a Lanús kapusával, Esteban Andrada-val kapcsolatban, a SPORT eddig is úgy számolt be róla, hogy elég sanszos, hogy megveszi a klub, igaz a B csapatba a kezdetekbe, de most arról írnak, hogy a döntő után végleg pont kerülhet az ügy végére. http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3458.shtml
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
juhaszdani95
Barça B

2011.05.21. 12:34:27

http://www.youtube.com/watch?v=3OQv7x_DDkw
Ezt nézzétek meg, milyen bekkünk lenne:D
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.21. 12:31:11

Hát ez az André Santos meghonnan került ide? :D Amúgy :arrow: Adriano jobb bekk, Abi középső bekk, marad Maxi, és akkor jöhet Santos. Mondjuk én ezt továbbra se tudom, hogy honnan, és miért, de szinte minden évben volt olyan igazolás, akiről nem is beszélt senki. Pl. tavaly előtt Maxwell (ugye Filipe volt nagyon kergetve), tavaly Adriano, idén lehet André Santos? :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.21. 12:23:42

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... es-2078400

Állítólag André Santossal is megegyeztünk. 16 m ért jönne a Fenerből.
De azt nem értem, h ő elvileg balhátvéd, akkor meg mienk ide? Abi, Maxvell, Adriano is ott van a posztján.
Ha igazak ezek a pletykák fel ne jelentsenek miket a klubbok, h őket kikerülve előbb a játékossal egyeztünk meg, kaptak már csapatok ezért büntetést...
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.21. 12:20:53

Régóta a levegőben lóg az olasz szerződtetése. Őszintén nekem nagyon szimpatikus, a Villarealban idén is sok kiemelkedően jó meccse volt, és jómagam is szívesen láttam volna idén is a Barcában, de ami késik nem múlik. Az első igazolásos tippem úgy látszik bejön. Viszont csak akkor örülnék az érkezésének, ha ez nem Bojan elküldésével járna együtt.

szerk: az nso-n viszont van egy cikk, mely szerint nem csak vele, hanem a Fenerbache brazil légiósával, André Santosszal is megegyezett a klub. Aki balhátvéd, és 16 millió a vételár. Szerintem ez közel sem olyan elképzelhető, mint Rossi megvétele. Minek egy negyedik balhátvéd?
MatyiG
Adminisztrátor

2011.05.21. 12:10:14

Igazából csak azért örülök neki, mert akarunk egy csatárt venni, amúgy nem örülök, mert sztem nem nagy durranás ez a Rossi, semmivel nem lesz jobb mint mondjuk Villa vagy Pedro, de majd meglátjuk.
Meg ő amúgy is középcsatár, olyan poszt meg nekünk nincs is a csapatban. :roll:
juhaszdani95
Barça B

2011.05.21. 12:05:42

Lezárt