Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt már régebben is, de újra megcsináltam:sjay írta:Találtam egy érdekes oldalt. Azt teszteli le, hogy milyen gyorsan írsz.
http://hungarian-speedtest.10-fast-fingers.com/
Most jó lenne tudni, h ma v októberben lesz ez az apokalipszis...Tim írta:Ejnye de türelmetlenek vagytok! Szóval hivatalosan 18 órakor veszi kezdetét az elragadtatás,de az igazi világvége csak októberben lesz.
Ne már, akkor pont lemaradunk a mai meccsről? ÁhhTim írta:Ejnye de türelmetlenek vagytok! Szóval hivatalosan 18 órakor veszi kezdetét az elragadtatás,de az igazi világvége csak októberben lesz.Bővebben ITT. Azt ajánlom figyeljétek a környezeteteket,és ha elkezdenek emberek a levegőbe emelkedni,akkor kezdhettek aggódni. Sajnos a szórólap szerintem nem fog segíteni,de egy próbát megér..Ha sietek Etyek még belefér,de a csajos listát nagyon meg kell szerkesztenem.Előre látom micsoda nehézségeim lesznek pld. Jodie Fosterrel(több okból kifolyólag is).
Viszont ha mázlim van,találhatok gyorstalpaló tanfolyamokat,így talán mégsem reménytelen a sztepptáncos/skótdudás karrierem. Természetesen,mint felelősen gondolkodó férfiember,ilyen esetekre(mint pld.világvége,anyós látogatása) mindig tartogatok egy kis pálinkát.
Ördikém,hol leszel 28-án? Bár annak is nagyon örülnék,ha ma ott lennél
ahol én leszek.Mármint Etyeken.
Ha elvettem a szórólapjukat részesülhetek üdvözítésben?Tim írta:Tudom,sosem népszerű a rossz hír hozója,ezzel a hírrel meg végképp nem leszek az,de sajnálattal közlöm,holnap vége a világnak.. Ennyi volt srácok.Amit eddig nem tettetek meg,pedig szerettétek volna,azt még próbáljátok belezsúfolni a mai napba mert már nem lesz lehetőségetek rá később. Én bűnös ember holnapra egy látogatást terveztem az etyeki pincefesztiválra,de ennek már lőttek.
Vigasztaljon titeket az a tudat,hogy mennyi minden miatt nem kell aggódnotok többet.Viszont így magunk közt szólva,nyilván azzal is tisztában vagytok hogy hova is fogtok kerülni..
én úgy döntöttem, nem várok tovább, inkább előidézem...Game90 írta:Én már 46 perce várom a világvégét, de még mindig semmi...
Ordog írta:És mi a helyzet Ausztráliában ahol már bőőőven holnap van?? Hmmm???:)
Tim amúgy merre leszel május 28-án? Rem ott ahol én:)
Sajnos nincs pontos infóm arról,hogy pontosan mikor fújják meg a harsonákat,de remélem nem hajnalban kezdik a bulit.Miattam nem kell aggódnod nem hiszem hogy beleférne utazással együtt.Kicsit azért irigyellekZozzy 5 írta:.. Tim, mennyivel lehet átcsúszni a holnapba?
de csak én tudom hogy világvége lesz, plusz Tim. egyedül vele kell számolnom. plusz Veled. mind1, azért belövöm a sérót. Tim, mennyivel lehet átcsúszni a holnapba? Mert nálam csak 4 órás menet vanozsimiki írta: Azért vetélytársak biztos lesznek, pl a kocsmákra jellemző két-3 fogú törzsvendégek, esetleg a játékgépnél álló agresszorokszóval Zozzynak fel kell kötni a gatyát.
szerintem dugd meg.Akkor holnap elmenjek nyelvvizsgázni, vagy ne? Ha már úgyis mindegy...
Azért vetélytársak biztos lesznek, pl a kocsmákra jellemző két-3 fogú törzsvendégek, esetleg a játékgépnél álló agresszorokTim írta:Csak remélni tudom hogy lányról van szó..Zozzy 5 írta: hmm, ez lehangoló. akkor ma még mindenképp meg kell dugnom a pultost a lakótelepi kocsmába.
Viszont elég jók az esélyeid szerintem,ha a világvégére hivatkozol.Nem sok ideje marad válogatni.