Na látom mindenkit elkapott ez az igazolási láz,akkor már énis leirom a véleményem,nehogy kimaradjak a jóból
Rossi:Nagyon jó kis játékos,technikás,gyors,jól lő stb....de ezt sok mindenkiről el lehet mondani,az a kérdés,hogy nálunk mit mutat meg ezekből a képességekből,és hát az,hogy mi lesz vele a szélen,mert szerintem legtöbbször ott fog játszani!
Andre Santos:Én már jópárszor láttam játszani,mind a Fenerben,mind a válogatottban!Nagyon techinkás,igazi brazil zsogás gyerek,aki nagyon sokoldalú!!!Adrianoról is mindenki azt mondta hogy szinte bárhol bevethjető meg stb...Adriano nagyon jó,de igazából csak balbekknek az,más poszton azért jóval gyengébb a teljesítménye!
Andre Santos viszont tényleg zseniális trükköket csinál,1 az 1-be nagyon jó,fantasztuksak a lövése,mert nem erőböl lő,hanem helyezi a lövéseit,de valami zseniálisan!A bal oldalon szinte bárhol bevethető,és én azt gondolom,hogy ha ő érkezik,akkor inkáb jön balszélre Villa mellé,mint balhátvédnek!!Alapból szerintem ő elöl fog játszani,de ha kell hátul is bevethető lesz!!Nem riad vissza a kapu elött az akciók befejezésétől sem,nekem amolyan Maicon féle,csak én pt egy kicsit technikásabbnak látom!
Én örülnék ha jönne,főleg ha tényleg Villa mellé jönne,mert egy ilyen csatársor nem lenne rossz az én véleményem szerint:
Villa-(Andre Santos)-Messi-(Rossi)-Pedro-(Afellay)