Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ificsapatnálTivornya írta:Pontrúgás: én abból főzök, amim van...nem edzek rá, mert sztem nem olyan fontos egy meccs végkimenetelénél![]()
Igaz, múlt héten épp egy szabigóllal kaptam ki hazai pályán 0-1re
A legközelebbi csütörtökön már van eredménye.Tivornya írta:Nem világos nekem az edzés...tehát:
A hét bármelyik napján beállítom az edzést...akkor az a fajta edzés a legközelebbi csütörtök 17.45-től kezdődik és a rákövetkező csütörtökön lesz eredménye, vagy pedig már a legközelebbi csütörtökön van eredménye?
Amit beállítasz csütörtök 17:45 előtt (megközelítőleg), akkor abban a 5-10 percben legenerálja és meg is volt az edzés arra a hétre. Érdemes 1 edzést sokáig edzeni és abból lesz pénzed, de ez már egy hosszabb story kezdeteTivornya írta:Nem világos nekem az edzés...tehát:
A hét bármelyik napján beállítom az edzést...akkor az a fajta edzés a legközelebbi csütörtök 17.45-től kezdődik és a rákövetkező csütörtökön lesz eredménye, vagy pedig már a legközelebbi csütörtökön van eredménye?
Hát nem igazán. Kifelé tolni, sztem nem is lehet. Befelé meg sztem fölösleges, mert a középső védelem szinte mindig magasabb, mint a szélső, de így meg még jobban gyengíted a szélső védelmedet és a szélső támadásodat.kas7as írta:Sziasztok!
Sok ertelme van-e szelso vedot befele v. kifele tolni?
Nem kell belenyúlni. Nálam alapszabály, hogy minél magasabb a csapatszellem, annál jobb. Igyekszem kissé túlzott alá nem engedni és örömtáncot lejtek, ha teljességgel önelégült.mademan írta:Nálam is jól alakultak a dolgok! Az utóbbi két fordulóban a csoport riválist sikerült oda-vissza megverni így tőle 6 pontra vagyok a csoport 2. helyén!
Egész szezonban 1 vereségem van az 1. helyezettől, de elég rossz formában tolta az utóbbi meccseken!
Sajnos a kezdő csatárom lesérült 4 hétre.
Sajnos a csapat önbizalma Önhitt lett, ami nem túl jó szerintem! ráadásul 2 alsóházi csapat ellen játszom a következő meccseket! Nem tudom belenyúljak e a dologba mert 3 hét múlva az 1. jön hozzám!!!
valakinek ÖTLET???
Az első bajnokságban 3-an voltunk és gyorsan beléptem, hátha ezzel is nyerek 1 napot, de nem igazán léptek be, ezért átléptem oda. De azért kösz. 6 hét múlva viszont lesz majd egy díjnyertes fiatalom, akit kiteszek a piacra. Kp vagy szélső edzésre nagyon jó leszMichaaBee írta:Ha enged belépni és lezavarja hamar a sorsolást és kiírja a meccset, akkor nem kell foglalkozni azzal, amit én itt írok.Ez a 24 órás szabály a bajnoki és az ifi közti különbségre vonatkozik, úgy gondoltam, hogy vonatkozik a bajnokikra is, de ha engedett belépni, akkor valószínűleg nem.
Bocsi, de legalább így is jól jöttél ki belőle.
Pedig engedett, de most így kiléptem. Van még1 csoport, ami holnap kezdődik. Ezek szerint abban játszhatok? 15:45-kor kezdődik a meccs, ha elkezdődik a bajnokság. Az én meccsem ma 16:00-kor kezdődött. Egy kis felvilágosítás jó lenne, mert nem kéne elpazarolni 1 edzést.MichaaBee írta:Az ificsapatod 24 órán belül csak 1 meccset játszhat, ha jól tudom, így elvileg nem is enged csatlakozni a bajnoksághoz.Barcaman1993 írta:1 nap lehet 2 bajnoki meccset játszani az ifiben? Csak azért, mert ma befejeződött a bajnokságom és 1 óra múlva kezdődik egy másik is. Ha belépek, akkor holnap mindkét edzés eredményét mutatja majd? Jó lenne egy gyors válasz
Az ificsapatod 24 órán belül csak 1 meccset játszhat, ha jól tudom, így elvileg nem is enged csatlakozni a bajnoksághoz.Barcaman1993 írta:1 nap lehet 2 bajnoki meccset játszani az ifiben? Csak azért, mert ma befejeződött a bajnokságom és 1 óra múlva kezdődik egy másik is. Ha belépek, akkor holnap mindkét edzés eredményét mutatja majd? Jó lenne egy gyors válasz
Dehogy szednek.kas7as írta:Meg volna egy kerdesem, hogy melyik felallast kene eroltetnem, mivel csatar edzo vagyok 4-3-3 vagy a 3-4-3 egy szelsot befele tolva!
4-3-3al mindenkit megvertem, de a labdabirtoklassal van viszont bajom!
Mindenki 3-4-3-at ajanlja, de 3-4-3-al szeleken szetszednek gondolom.