Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tegnap előtti: Kint voltam a 6nap múlva esedékes Bl döntőn, kikaptunk, odamentem mikor adták át a kupát a MU-nak, és lelőttem egytől egyig az összes MU játékost, meg a UEFAsokat, és odaadtam a Barcának a kupátbence-barca írta: kinek mi vt eddig a legviccesebb álma?
Az osztályfőnököm kocsiját vezettem meztelenül, bementem egy boltba, a tulaj kihajtott, közbe megtudtam, h az osztálytársaim vettél el a ruhám. Majd megyek lefele egy lejtőn, hív az oszi, h nincs fék!bence-barca írta:], kinek mi vt eddig a legviccesebb álma?
Ha már előbb utóbb mindkettőben halálra lennék ítélve szerintem magam könnyíteném meg a sorsomTim írta:Alapvetően igazatok van,de azt elfelejtettem mondani,hogy a nukleáris verziónak az a lényege hogy nem halsz meg a robbanásban(mondjuk egy óvóhelyen átvészeled),és amikor feljössz a felszínre,akkor mindenütt romok,
párszáz túlélő,élet-halál harc a túlélésért,és szinte garantált a sugárfertőzés.
Ilúvatar írta:Walking DeadTim írta:(mondjuk mint a Dead man walking c.sorozatban).
nem mondhatod h ezt bekajáltad o.O még ilyet kérdezni h kamu e...
Walking DeadTim írta:(mondjuk mint a Dead man walking c.sorozatban).
Nem nagyon tudom a sugárfertőzés szövődményeit,de akkor inkább ez mert itt van esélya túlélésre...Tim írta:Alapvetően igazatok van,de azt elfelejtettem mondani,hogy a nukleáris verziónak az a lényege hogy nem halsz meg a robbanásban(mondjuk egy óvóhelyen átvészeled),és amikor feljössz a felszínre,akkor mindenütt romok,
párszáz túlélő,élet-halál harc a túlélésért,és szinte garantált a sugárfertőzés.
Én elsőt választanám, gyorsan vége van. Zombik elől menekülhetsz, de látod, h családod, barátaid elesnek és egy idő után egyedül maradsz elég rossz lenne szerintem. Tegyük fel,h nem halok meg az elsők között.Tim írta: Viszont sok fórumon volt ez téma,és az egyiken kialakult egy érdekes kis vita,miszerint melyik lenne "jobb",egy nukleáris apokalipszis,vagy egy zombi
apokalipszis(mondjuk mint a Dead man walking c.sorozatban).
Ti melyiket választanátok?
perszehogy az, nemfog egy rágó elbírni 60-70 kg-t...
Nem láttam ilyesmit,úgy fest a dolog hogy:a) az igazak olyan kevesen voltakLG írta: Na? Voltak égbe repülő emberek?
bevétel > költségalbicelesteX írta:Ezeknek a "tehetség" kutatóknak meddig van még létjogosultsága???
az adidas bolt bezárt ebbe a csóróvárosba, szerinted?FtcSikiHun írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Nyíregyházán lehet valahol Tisza pólót venni?
A válaszokat köszönöm.
Na? Voltak égbe repülő emberek?Tim írta:Ejnye de türelmetlenek vagytok! Szóval hivatalosan 18 órakor veszi kezdetét az elragadtatás,de az igazi világvége csak októberben lesz.Bővebben ITT. Azt ajánlom figyeljétek a környezeteteket,és ha elkezdenek emberek a levegőbe emelkedni,akkor kezdhettek aggódni. Sajnos a szórólap szerintem nem fog segíteni,de egy próbát megér..Ha sietek Etyek még belefér,de a csajos listát nagyon meg kell szerkesztenem.Előre látom micsoda nehézségeim lesznek pld. Jodie Fosterrel(több okból kifolyólag is).
Viszont ha mázlim van,találhatok gyorstalpaló tanfolyamokat,így talán mégsem reménytelen a sztepptáncos/skótdudás karrierem. Természetesen,mint felelősen gondolkodó férfiember,ilyen esetekre(mint pld.világvége,anyós látogatása) mindig tartogatok egy kis pálinkát.
Ördikém,hol leszel 28-án? Bár annak is nagyon örülnék,ha ma ott lennél
ahol én leszek.Mármint Etyeken.
amíg mennek az sms-ek, addig minek hagyják abba?albicelesteX írta:Ezeknek a "tehetség" kutatóknak meddig van még létjogosultsága???
amíg győzikéknek... (sajnos)albicelesteX írta:Ezeknek a "tehetség" kutatóknak meddig van még létjogosultsága???