Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1Gauchomester írta:Srácok!
Szükségem lenne két Barca-meccs képeire. A 2006-os BL-döntőről és a 2009-es Világkupa-döntőről keresek nagyfelbontású képeket, de bármilyen fórumon is találtam feltöltést, már nem sehol sem elérhetőek a fájlok. Valaki tudna linkelni egy működő linket?
előre is köszönöm
rámész bármelyik brit reptér honlapjára és megnézed...Barca_10 írta:Nem tudja valaki, hogy akkor lesz-e légtérzár Nagy-Britannia fölött, és ha lesz akkor kb mennyi ideig?Azért kérdezem, mert jövőhét csütörtökön megyek Manchesterbe, és jó lenne tudni.
Előre is köszi aki tudja
Baráti körben mindenki a TuneUp.Utilities 2011-t használja, szerintem a legjobb, ugyanez a funkciója, ha "meg akarod vásárolni" akkor pü-ben elárulom hogy hol kellLionel85 írta:Ajánlják az Advanced System Care 4 progit, ami állítólag karbantartja a gépemet. Ez olyan, mint a CCleaner? Vagy a Secunia PSI? Megéri egyáltalán leszedni ezt az Advancedet? Olvastam még az Ashampoo-ról is, hogy az is jó progi. Sajnos nem vagyok otthon a ilyenekben, de aki igen és tud segíteni választani, megköszönöm!
Hát hogy őszinte legyek fogalmam sincs.Hunter91 írta:
A routeren milyen szoftver van? Mi most héten frissítettünk,azelőtt sose működött a qss,de ez megoldott a gondot. A net is gyorsabb lett...
A routeren milyen szoftver van? Mi most héten frissítettünk,azelőtt sose működött a qss,de ez megoldott a gondot. A net is gyorsabb lett...palesz77 írta:Hát konkrétan semmi nem változott...Hunter91 írta: Van rajt qss igaz? Ha van benyomod hosszan a routeren,megkeresed a telóddal és már mehet is a netezés.Esetleg egyéb tipp?
De van, de ugye ott is sorba nyomja a zenéket...csak nem olyan sorba ahogyan kellene.sjd írta:Nincs "minden szám" opció a zenelejátszódban?Victor_Valdes írta:N97 mini-re valami másik zenelejátszót nem tudtok? Vagy nem tudjátok hogyan lehetne beállítani, hogy ne pakolja albumok meg előadók szerint össze a zenéket, hanem úgy legyenek a zenetárba ahogy én azt felmásoltam a telóra... mert nekem úgy jó.Ez így nagyon galád.
Nincs "minden szám" opció a zenelejátszódban?Victor_Valdes írta:N97 mini-re valami másik zenelejátszót nem tudtok? Vagy nem tudjátok hogyan lehetne beállítani, hogy ne pakolja albumok meg előadók szerint össze a zenéket, hanem úgy legyenek a zenetárba ahogy én azt felmásoltam a telóra... mert nekem úgy jó.Ez így nagyon galád.
Nekem is ez lett volna a tippem, ötletem sincs. Nálam telóról is tökéletesen megy a router, próbáld meg más telójával, ha ő sem tud csatlakozni, akkor a routeren kell állítani, ha ő tud, akkor a telefonon kell valamit átvariálni.palesz77 írta:Hát konkrétan semmi nem változott...Hunter91 írta: Van rajt qss igaz? Ha van benyomod hosszan a routeren,megkeresed a telóddal és már mehet is a netezés.Esetleg egyéb tipp?
http://www.7kerulet.com/keruletikereso? ... 5&catid=97FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Ugye Pesten van Erima bolt? és ha igen melyik utcában?
elég sürgős lenne, a válaszokat köszönöm
Hát konkrétan semmi nem változott...Hunter91 írta: Van rajt qss igaz? Ha van benyomod hosszan a routeren,megkeresed a telóddal és már mehet is a netezés.
Van rajt qss igaz? Ha van benyomod hosszan a routeren,megkeresed a telóddal és már mehet is a netezés.palesz77 írta:Visszatértem ismét a hülyeségemmel. Szóval a wifis router nagyjából beüzemelve... Már majdnem királynak éreztem magam, amikor rájöttem, hogy a wifi-t a telóm érzékeli, kapcsolódik is rá, de mégsincs net rajta... Más wifi-vel nem volt eddig baja, szóval tuti én csináltam valamit rosszul - megint. Valakinek valami tippje van, hogy mit állítsak be hogy jó legyen?
köszi,erre nem is gondoltam.Fecooo írta:beállítások->biztonság->mentett jelszavak (itt meg tudod nézni)daffy írta:freemail segítség kéne. elfelejtettem a jelszavam,nincs biztonsági kérdés,sem alternatív e-mail cím. az egyetlen pozitívum,hogy a firefox megjegyezte a jelszót,így be tudok lépni,viszont ha egyszer elfelejti,akkor szharban leszek. hogy tudom kideríteni,hogy mi az?
beállítások->biztonság->mentett jelszavak (itt meg tudod nézni)daffy írta:freemail segítség kéne. elfelejtettem a jelszavam,nincs biztonsági kérdés,sem alternatív e-mail cím. az egyetlen pozitívum,hogy a firefox megjegyezte a jelszót,így be tudok lépni,viszont ha egyszer elfelejti,akkor szharban leszek. hogy tudom kideríteni,hogy mi az?
10es word viszialbicelesteX írta:Sziasztok!Ilyen fájlt,hogy .docx hogy lehet megnyitni vagy mivel?