Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 18:52:08

Barcaman1993 írta: Ha a többiek erőlködnek, akkor én is :D A felsorolt csapatnevek közül nekem vhogy bármelyik vonzóbb csapat, mint a Juve. ÉS ÉN NEM VAGYOK JUVE FAN :!: Ahogy elnéztem a többiek azok, vagyis elfogultak a csapattal kapcsolatban. A Neueres ügyben igazad van, de a Bayern is elég erős csapat, még ha nem is tudom, hogy idén mit csináltak. Másrészt a Bayern tavaly BL döntőt játszott, magyarul akár a győzelem sem lehetetlen. A Bayern Németországban No.1, míg a Juve max. No.3. A Bayern évek óta ott van a Bl-ben jó szerepléssel, míg a Juve az EL szintet se igazán üti meg.
Ki gondolta volna :roll: A Bayern meg annyira No.1 hogy a Dortmund ( 8) ) nyerte a salátás tálat a bajorok meg 3.ak lettek...
Szerk.:
"Tiberio Cavalleri, Mattia Cassani ügynöke megerősítette, hogy ügyfele iránt a Juventus és a Lazio is érdeklődik."
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 18:50:52

csababarca írta:Barcaman1993 te mit erőlködsz?
Olyanokat beszélsz itt,hogy az hihetetlen :D
Miért ne lehetne valakinek vonzóbb klub a Juventus,mint bármelyik más csapat?
Engem hívna egyszerre a Chelsea,CIty,Real,Milan,Juve tuti hogy a torinóiakhoz mennék, még feleannyi fizetésért is.
Minden ember más. És hidd el,ezek a játékosok lehet nem csak azt nézik, hogy mennyit kaszálhatnak, hanem a játéklehetőséget is.
Ez olyan,hogy Neuer mehetett volna a MU-ba is,de ő Münchenbe megy. Reálisan jelenleg belegondolva a MU-ban több potenciál van, ő mégse azt választotta.
És ez csak egy példa. Rengeteg ilyen volt,van és lesz is a focitörténelmében.
Előttem is írták, hogy nem mehet mindenki mindig az aktuális legjobb csapatba. Akkor mindenki hozzánk jönne, vagy a Realba. Ez nem ilyen egyszerű.
Ha a többiek erőlködnek, akkor én is :D A felsorolt csapatnevek közül nekem vhogy bármelyik vonzóbb csapat, mint a Juve. ÉS ÉN NEM VAGYOK JUVE FAN :!: Ahogy elnéztem a többiek azok, vagyis elfogultak a csapattal kapcsolatban. A Neueres ügyben igazad van, de a Bayern is elég erős csapat, még ha nem is tudom, hogy idén mit csináltak. Másrészt a Bayern tavaly BL döntőt játszott, magyarul akár a győzelem sem lehetetlen. A Bayern Németországban No.1, míg a Juve max. No.3. A Bayern évek óta ott van a Bl-ben jó szerepléssel, míg a Juve az EL szintet se igazán üti meg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.25. 18:46:00

Barcaman1993 te mit erőlködsz?
Olyanokat beszélsz itt,hogy az hihetetlen :D
Miért ne lehetne valakinek vonzóbb klub a Juventus,mint bármelyik más csapat?
Engem hívna egyszerre a Chelsea,CIty,Real,Milan,Juve tuti hogy a torinóiakhoz mennék, még feleannyi fizetésért is.
Minden ember más. És hidd el,ezek a játékosok lehet nem csak azt nézik, hogy mennyit kaszálhatnak, hanem a játéklehetőséget is.
Ez olyan,hogy Neuer mehetett volna a MU-ba is,de ő Münchenbe megy. Reálisan jelenleg belegondolva a MU-ban több potenciál van, ő mégse azt választotta.
És ez csak egy példa. Rengeteg ilyen volt,van és lesz is a focitörténelmében.
Előttem is írták, hogy nem mehet mindenki mindig az aktuális legjobb csapatba. Akkor mindenki hozzánk jönne, vagy a Realba. Ez nem ilyen egyszerű.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.05.25. 18:44:07

benéztem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.05.25. 18:48:08-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 18:42:36

Initom írta:Lehet hogy egy Mu ba mennél szívesebben,de vagy olyan jó játékos?
Egy 'pool ba egy Juve ba alap kezdő lehetsz fejlődhetsz,nem mindig a jobb csapat a jobb választás.Én spec inkább játszanék 38 meccsen és legyek 2.-3. mint hogy játsszak 38 percet és legyek bajnok :wink:
A Tévez-Agüero-Nani 3-asból melyikőjük nem férne be bármelyik csapatba? Ha meg mehetnek jobb csapatba (vagy maradhatnak), mint a Juve minek távoznának?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 18:38:07

Barcaman1993 írta:
Én messze nem tartom a Milant jó csapatnak, csak jobbnak tartom, mint a Juventust. Másrészt mit ért el a Milan a Bl-ben, de őszintén? A Real 2 alkalommal lefocizta őket, egyszer sikerült összakaparniuk egy x-et. Aztán a nyolcaddöntőben jött egy angol 5. helyezett, akik úgy ütötték ki a Milant, hogy 2 meccsen még gólt sem rúgtak...
Hát ezaz. Olyan bűn rossz a Serie A mezőnye, hogy bárki lehet bajnok, csak egy jó (nem kiemelkedő, nem szenzációs, egy simán jó) csapat kell. Miért ne lehetne összehozni, beígérni mondjuk a játékosoknak a kupákat, a kiugró fizetést, és szétcsapni mindenkit? Sima ügy, csak nem Marották és Agnellik kellenek hozzá, hanem Lippik, Capellok, Moggik, de még sorolhatnám...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 18:34:20

L.Messi 10 írta:
Barcaman1993 írta:
Na puff, a Juventus visszajutott, a 2007-8-as szezonban elértek egy 3. helyet, következő évben egy 2.at majd egymás után 7-7. hely. Ebben a bűnrossz Serie A-ban (köszönjük Morrattipoli) aki kifog egy évet, az tarol, csak ezzel az a baj, hogy a szerinted nagyon jó Milan semmit nem tudott produkálni a BL-ben mint Olasz bajnok...
Én messze nem tartom a Milant jó csapatnak, csak jobbnak tartom, mint a Juventust. Másrészt mit ért el a Milan a Bl-ben, de őszintén? A Real 2 alkalommal lefocizta őket, egyszer sikerült összakaparniuk egy x-et. Aztán a nyolcaddöntőben jött egy angol 5. helyezett, akik úgy ütötték ki a Milant, hogy 2 meccsen még gólt sem rúgtak...
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 18:31:25

Initom írta:Lehet hogy egy Mu ba mennél szívesebben,de vagy olyan jó játékos?
Egy 'pool ba egy Juve ba alap kezdő lehetsz fejlődhetsz,nem mindig a jobb csapat a jobb választás.Én spec inkább játszanék 38 meccsen és legyek 2.-3. mint hogy játsszak 38 percet és legyek bajnok :wink:
Ennyi. Mondjuk ma már szívesen padoznak, ha megkapják érte az évi 5-6 milliójukat.... Az már más kérdés, hogy ilyen mentalitású játékost Piemont környékén se akarok látni!
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.05.25. 18:28:20

Lehet hogy egy Mu ba mennél szívesebben,de vagy olyan jó játékos?
Abi & Tito
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 18:26:45

[quote="Barcaman1993"][/quote]
Na puff, a Juventus visszajutott, a 2007-8-as szezonban elértek egy 3. helyet, következő évben egy 2.at majd egymás után 7-7. hely. Ebben a bűnrossz Serie A-ban (köszönjük Morrattipoli) aki kifog egy évet, az tarol, csak ezzel az a baj, hogy a szerinted nagyon jó Milan semmit nem tudott produkálni a BL-ben mint Olasz bajnok...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 18:16:42

L.Messi 10 írta:
Barcaman1993 írta:Másrészt, ha egy játékos eligazol vhova, akkor az címeket is akar nyerni. Nem pedig 5-10 év múlva. Ha reálisan nézzük a dolgokat ez a Juve még az egyébként gyönge Inter és Milan közelében sincsen. Sztem nem is lesz mostanában.
Egy nagyon egyszerű kérdés: tavaly megmondtad volna, hogy Scudettot nyer a Milan? Ebben az Olasz bajnokságban az tud érvényesülni, aki jól igazol, márpedig 100-150 millió euróból igen csak jól lehet igazolni, és a fizetéseket is bőven lehet állni. Nanihoz és Tevezhez pedig annyit: mi van, ha kipróbálnák magukat más bajnokságokban is? Erre még nem gondoltál? Nem feltétlenül csábítóbb egy Real ajánlat mint egy Juventus. A játéklehetőségről nem is beszélve; az említett játékosok a Juventusnál állandó kezdők lehetnének, a Realnal ezt semmi nem garantálja.
Ha jól emlékszem a Milan tavaly 2. vagy 3. volt. Másrészt volt egy alap keretük és mellé igazoltak olyan embereket, mint Ibra stb. A Juve alap kerete a 7. helyre jó volt 2x is. Ha jól emlékszem. Még mindig nem értem Nani minek menne el? Minek próbálna ki egy új bajnokságot? Pár éve igazolt a Mu-hoz és nem 5-6 éve van ott. Másrészt tegyünk fel egy kérdést. Ha nekünk most a Liverpool, vagy a MU szeződést ajánlana kiét fogadnád el? Sztem 10-ből 10 a Mu-ét. Pedig a Liverpool is nagy csapat (sztem jobb helyzetben van, mint a zebrák egy jóval erősebb bajnokságban :!: ) és neve van stb., de a Mu-val reális cél mondjuk egy bajnoki cím, vagy egy BL siker. Jelenleg a Poolnál nem az. És ugyanez vonatkozik a Juvéra is.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 18:09:51

Barcaman1993 írta:Másrészt, ha egy játékos eligazol vhova, akkor az címeket is akar nyerni. Nem pedig 5-10 év múlva. Ha reálisan nézzük a dolgokat ez a Juve még az egyébként gyönge Inter és Milan közelében sincsen. Sztem nem is lesz mostanában.
Egy nagyon egyszerű kérdés: tavaly megmondtad volna, hogy Scudettot nyer a Milan? Ebben az Olasz bajnokságban az tud érvényesülni, aki jól igazol, márpedig 100-150 millió euróból igen csak jól lehet igazolni, és a fizetéseket is bőven lehet állni. Nanihoz és Tevezhez pedig annyit: mi van, ha kipróbálnák magukat más bajnokságokban is? Erre még nem gondoltál? Nem feltétlenül csábítóbb egy Real ajánlat mint egy Juventus. A játéklehetőségről nem is beszélve; az említett játékosok a Juventusnál állandó kezdők lehetnének, a Realnal ezt semmi nem garantálja.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 18:04:51

bali 15 írta:
Hát nekem egy MU, egy Chelsea, vagy egy Real Madrid sokkal csábítóbb név, mint a Juve.
Nemértem, hogy sokaknak mi a baja a Juventussal. Én szerintem a legpatinásabb olasz klub. Meglehet, hogy most a béka segge alatt vannak, de látszik az, hogy megpróbálnak kikászálódni onnan.
Chelsea? Viccelsz? Évenként új edzővel tényleg sokra viheti Aguero, az a csapat évek óta ugyanolyan, egy [auto_cenzúra]...
L.Messi 10 írta: 1.Neked
2.Nani: -Real? Esetleg. -Chelsea? Ne vicceljünk
Aguero: -Real? Városi riválishoz? Nem hiszem... Angolok? Nem nagyon keresték.
Tevez: -Angolok kilőve. Real? Talán...
1. Nekem. Másnak nem? Sztem 10-ből 9-nek igen. :wink:
2. Nani minek menne el?
3. Akkor csak olvasd el a cikkeket. A csapattársa is lenyilatkozta már, hogy a Realba akar menni. Ha nem, akkor se hinném, hogy a Juvéba menne, mert vannak még ott jobb csapatok is (Chelsea, City, stb.).
4. Neki is a Real-Chelsea-City. Az Kékekkel mindkét embert már jópárszor összehozták.

Másrészt, ha egy játékos eligazol vhova, akkor az címeket is akar nyerni. Nem pedig 5-10 év múlva. Ha reálisan nézzük a dolgokat ez a Juve még az egyébként gyönge Inter és Milan közelében sincsen. Sztem nem is lesz mostanában.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.25. 18:00:50

Arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy ilyen nagy klubokban fix kezdő lenne Agüero, Juvéban azért szerintem elég sokat játszana. Meg a közeg sem mindegy, mit akar a család...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.25. 17:48:29

Hát nekem egy MU, egy Chelsea, vagy egy Real Madrid sokkal csábítóbb név, mint a Juve.
Nemértem, hogy sokaknak mi a baja a Juventussal. Én szerintem a legpatinásabb olasz klub. Meglehet, hogy most a béka segge alatt vannak, de látszik az, hogy megpróbálnak kikászálódni onnan.
Chelsea? Viccelsz? Évenként új edzővel tényleg sokra viheti Aguero, az a csapat évek óta ugyanolyan, egy [auto_cenzúra]...
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 17:48:14

Barcaman1993 írta:
1.Neked
2.Nani: -Real? Esetleg. -Chelsea? Ne vicceljünk
Aguero: -Real? Városi riválishoz? Nem hiszem... Angolok? Nem nagyon keresték.
Tevez: -Angolok kilőve. Real? Talán...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 17:40:19

L.Messi 10 írta:
Barcaman1993 írta: Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?
Mi szólt mellette? Már csak a neve is. A játékosok, akik fel lettek keresve, nagyon is jól tudják, hogy a Juventus a célokra tör, és egy újjáépítési terv részei lehetnek, ami éveken belül kupákban fog megmutatkozni. Na meg a pénzelés se rossz.
(az 5 évet meg tényleg elnéztem, bocs :D )
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 17:34:30

Marotta bácsi az idei tervekről:
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168
Kár, hogy konkrétumot nem említ, kíváncsi lennék kiben látja azt a 6-7 embert.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.25. 17:21:43

Barcaman1993 írta:
Kalap1988 írta:Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.
Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?
Naninak mindig vannak apróbb összezördülései SAF-al, ahogy Tevez sem érzi jól magát a Cityben... Körülbelül ezért. Nem mondom, hogy így lesz, de ott a City példája, azért egy akkor jó passzban lévő Robinhoval kezdtek. Valahonnan el kell kezdeni, ez a felsorolt 3 név pedig egyáltalán nem a posztjuk 3 legjobb játékosa. Nálam a top 10-ben sincsenek benne ( nem posztonként, hanem összeségében). Talán Nanit tartom a legkevésbé esélyesnek, de ha igazak a híresztelések, akkor a másik kettő, vagy egyikőjük kiköthet a Juveben. A mai olasz bajnokságot elég könnyű megnyerni . Aztán szép lassan lehet építkezni és egyre feljebb és feljebb keveredni. Ebben egy normális játékos bízhat, épp a magyar bajnokság terveiben nem érdemes bízni... ha mindenki csak oda igazolna, ahol épp jönnek a sikerek, akkor minden évben ugyanaz a 4 csapat lenne a bl 4 közt kb. Ez pedig nincs így, fluktuálódik szép lassan. Lehet, hogy 10 év múlva az olaszok ( vagy kevesebb) ott tartanak majd megint, mint a 2000-es évek elején. Jelenleg nem úgy állunk, de ki tudja? Anglia sem rég van fenn a csúcson....
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 17:21:25

Barcaman1993 írta: Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?
Mi szólt mellette? Már csak a neve is. A játékosok, akik fel lettek keresve, nagyon is jól tudják, hogy a Juventus a célokra tör, és egy újjáépítési terv részei lehetnek, ami éveken belül kupákban fog megmutatkozni. Na meg a pénzelés se rossz.
(az 5 évet meg tényleg elnéztem, bocs :D )
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 17:15:51

Kalap1988 írta:Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.
Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.25. 17:11:08

Barcaman1993 írta:A kérdést ismét fölteszem. Minek menne egy Nani ebbe a finoman szólva se erős Juventusba? A Mu legjobb játékosa és a Mu-nak miért lenne érdeke elengedni? Aztán teszem fel a kérdést. Agüero minek menne a Juvéba? Ha téged jelenleg egy Reál, egy Chelsea, vagy tudom is én, hogy még ki hívna, miért mennél a Juvéba? Aztán harmadjára is. Minek menne Tévez a Juvéba? Rá kb. ugyanez, mint az előtte lévőre. Aztán hiába is van annyi pénzze a Juvénak, ez a 3 játékos is nálam kb. 150 milla... Azt meg ne is mondjam milyen színvonalú ez az olasz bajnokság... Az mindent elmond, hogy a Spurs úgy ejtette ki a bajnok Milant a Bl-ből, hogy 2 meccsen még gólt sem tudott szerezni. 1 okot nem tudok mondani, hogy miért kéne bárkinek is közülük a Juvéba menni? Ha meg a pénz beszél, akkor ott van a Man. City. Színvonalasabb a csapat és bajnoksága is... Meg a pénz is...
Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.25. 17:08:11

L.Messi 10 írta: Pont most olvastam Pirlo nyilatkozatát, és mondta is, hogy nagyon sok Olasz és külföldi klubtól is kapott ajánlatot, de amikor meghallotta, hogy a Juventus is érdeklődik iránta, egyből rábólintott az ajánlatra. Azért tegyük hozzá, 5 évet mégiscsak lehúzott a Milannal, már csak ezért is "nagy szó" az ideigazolása.
Mármint 10-t... :)
Am én se hinném, h Nani Juveba menjen, sokkal magasabb szinten játszik, miért menne el ?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.25. 17:06:38

A kérdést ismét fölteszem. Minek menne egy Nani ebbe a finoman szólva se erős Juventusba? A Mu legjobb játékosa és a Mu-nak miért lenne érdeke elengedni? Aztán teszem fel a kérdést. Agüero minek menne a Juvéba? Ha téged jelenleg egy Reál, egy Chelsea, vagy tudom is én, hogy még ki hívna, miért mennél a Juvéba? Aztán harmadjára is. Minek menne Tévez a Juvéba? Rá kb. ugyanez, mint az előtte lévőre. Aztán hiába is van annyi pénzze a Juvénak, ez a 3 játékos is nálam kb. 150 milla... Azt meg ne is mondjam milyen színvonalú ez az olasz bajnokság... Az mindent elmond, hogy a Spurs úgy ejtette ki a bajnok Milant a Bl-ből, hogy 2 meccsen még gólt sem tudott szerezni. 1 okot nem tudok mondani, hogy miért kéne bárkinek is közülük a Juvéba menni? Ha meg a pénz beszél, akkor ott van a Man. City. Színvonalasabb a csapat és bajnoksága is... Meg a pénz is...
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.05.25. 16:58:16

visca el barca írta:ahhoz h egy klub vonzó legyen nem kellenek címek (lásd a realt :D). ők se nyernek soha semmit, mégis mindenkinek az az álma.

azért a juvénak a mai nap van olyan neve, ha vkit hív az nem sokat gondolkodik rajta.. (az, h mondjuk milyen fizetest kap az más dolog :D)
Pont most olvastam Pirlo nyilatkozatát, és mondta is, hogy nagyon sok Olasz és külföldi klubtól is kapott ajánlatot, de amikor meghallotta, hogy a Juventus is érdeklődik iránta, egyből rábólintott az ajánlatra. Azért tegyük hozzá, 5 évet mégiscsak lehúzott a Milannal, már csak ezért is "nagy szó" az ideigazolása.
Kép
Válasz küldése