Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki gondolta volnaBarcaman1993 írta: Ha a többiek erőlködnek, akkor én isA felsorolt csapatnevek közül nekem vhogy bármelyik vonzóbb csapat, mint a Juve. ÉS ÉN NEM VAGYOK JUVE FAN
Ahogy elnéztem a többiek azok, vagyis elfogultak a csapattal kapcsolatban. A Neueres ügyben igazad van, de a Bayern is elég erős csapat, még ha nem is tudom, hogy idén mit csináltak. Másrészt a Bayern tavaly BL döntőt játszott, magyarul akár a győzelem sem lehetetlen. A Bayern Németországban No.1, míg a Juve max. No.3. A Bayern évek óta ott van a Bl-ben jó szerepléssel, míg a Juve az EL szintet se igazán üti meg.
Ha a többiek erőlködnek, akkor én iscsababarca írta:Barcaman1993 te mit erőlködsz?
Olyanokat beszélsz itt,hogy az hihetetlen![]()
Miért ne lehetne valakinek vonzóbb klub a Juventus,mint bármelyik más csapat?
Engem hívna egyszerre a Chelsea,CIty,Real,Milan,Juve tuti hogy a torinóiakhoz mennék, még feleannyi fizetésért is.
Minden ember más. És hidd el,ezek a játékosok lehet nem csak azt nézik, hogy mennyit kaszálhatnak, hanem a játéklehetőséget is.
Ez olyan,hogy Neuer mehetett volna a MU-ba is,de ő Münchenbe megy. Reálisan jelenleg belegondolva a MU-ban több potenciál van, ő mégse azt választotta.
És ez csak egy példa. Rengeteg ilyen volt,van és lesz is a focitörténelmében.
Előttem is írták, hogy nem mehet mindenki mindig az aktuális legjobb csapatba. Akkor mindenki hozzánk jönne, vagy a Realba. Ez nem ilyen egyszerű.
A Tévez-Agüero-Nani 3-asból melyikőjük nem férne be bármelyik csapatba? Ha meg mehetnek jobb csapatba (vagy maradhatnak), mint a Juve minek távoznának?Initom írta:Lehet hogy egy Mu ba mennél szívesebben,de vagy olyan jó játékos?
Egy 'pool ba egy Juve ba alap kezdő lehetsz fejlődhetsz,nem mindig a jobb csapat a jobb választás.Én spec inkább játszanék 38 meccsen és legyek 2.-3. mint hogy játsszak 38 percet és legyek bajnok
Hát ezaz. Olyan bűn rossz a Serie A mezőnye, hogy bárki lehet bajnok, csak egy jó (nem kiemelkedő, nem szenzációs, egy simán jó) csapat kell. Miért ne lehetne összehozni, beígérni mondjuk a játékosoknak a kupákat, a kiugró fizetést, és szétcsapni mindenkit? Sima ügy, csak nem Marották és Agnellik kellenek hozzá, hanem Lippik, Capellok, Moggik, de még sorolhatnám...Barcaman1993 írta:
Én messze nem tartom a Milant jó csapatnak, csak jobbnak tartom, mint a Juventust. Másrészt mit ért el a Milan a Bl-ben, de őszintén? A Real 2 alkalommal lefocizta őket, egyszer sikerült összakaparniuk egy x-et. Aztán a nyolcaddöntőben jött egy angol 5. helyezett, akik úgy ütötték ki a Milant, hogy 2 meccsen még gólt sem rúgtak...
Én messze nem tartom a Milant jó csapatnak, csak jobbnak tartom, mint a Juventust. Másrészt mit ért el a Milan a Bl-ben, de őszintén? A Real 2 alkalommal lefocizta őket, egyszer sikerült összakaparniuk egy x-et. Aztán a nyolcaddöntőben jött egy angol 5. helyezett, akik úgy ütötték ki a Milant, hogy 2 meccsen még gólt sem rúgtak...L.Messi 10 írta:Na puff, a Juventus visszajutott, a 2007-8-as szezonban elértek egy 3. helyet, következő évben egy 2.at majd egymás után 7-7. hely. Ebben a bűnrossz Serie A-ban (köszönjük Morrattipoli) aki kifog egy évet, az tarol, csak ezzel az a baj, hogy a szerinted nagyon jó Milan semmit nem tudott produkálni a BL-ben mint Olasz bajnok...Barcaman1993 írta:
Ennyi. Mondjuk ma már szívesen padoznak, ha megkapják érte az évi 5-6 milliójukat.... Az már más kérdés, hogy ilyen mentalitású játékost Piemont környékén se akarok látni!Initom írta:Lehet hogy egy Mu ba mennél szívesebben,de vagy olyan jó játékos?
Egy 'pool ba egy Juve ba alap kezdő lehetsz fejlődhetsz,nem mindig a jobb csapat a jobb választás.Én spec inkább játszanék 38 meccsen és legyek 2.-3. mint hogy játsszak 38 percet és legyek bajnok
Ha jól emlékszem a Milan tavaly 2. vagy 3. volt. Másrészt volt egy alap keretük és mellé igazoltak olyan embereket, mint Ibra stb. A Juve alap kerete a 7. helyre jó volt 2x is. Ha jól emlékszem. Még mindig nem értem Nani minek menne el? Minek próbálna ki egy új bajnokságot? Pár éve igazolt a Mu-hoz és nem 5-6 éve van ott. Másrészt tegyünk fel egy kérdést. Ha nekünk most a Liverpool, vagy a MU szeződést ajánlana kiét fogadnád el? Sztem 10-ből 10 a Mu-ét. Pedig a Liverpool is nagy csapat (sztem jobb helyzetben van, mint a zebrák egy jóval erősebb bajnokságbanL.Messi 10 írta:Egy nagyon egyszerű kérdés: tavaly megmondtad volna, hogy Scudettot nyer a Milan? Ebben az Olasz bajnokságban az tud érvényesülni, aki jól igazol, márpedig 100-150 millió euróból igen csak jól lehet igazolni, és a fizetéseket is bőven lehet állni. Nanihoz és Tevezhez pedig annyit: mi van, ha kipróbálnák magukat más bajnokságokban is? Erre még nem gondoltál? Nem feltétlenül csábítóbb egy Real ajánlat mint egy Juventus. A játéklehetőségről nem is beszélve; az említett játékosok a Juventusnál állandó kezdők lehetnének, a Realnal ezt semmi nem garantálja.Barcaman1993 írta:Másrészt, ha egy játékos eligazol vhova, akkor az címeket is akar nyerni. Nem pedig 5-10 év múlva. Ha reálisan nézzük a dolgokat ez a Juve még az egyébként gyönge Inter és Milan közelében sincsen. Sztem nem is lesz mostanában.
Egy nagyon egyszerű kérdés: tavaly megmondtad volna, hogy Scudettot nyer a Milan? Ebben az Olasz bajnokságban az tud érvényesülni, aki jól igazol, márpedig 100-150 millió euróból igen csak jól lehet igazolni, és a fizetéseket is bőven lehet állni. Nanihoz és Tevezhez pedig annyit: mi van, ha kipróbálnák magukat más bajnokságokban is? Erre még nem gondoltál? Nem feltétlenül csábítóbb egy Real ajánlat mint egy Juventus. A játéklehetőségről nem is beszélve; az említett játékosok a Juventusnál állandó kezdők lehetnének, a Realnal ezt semmi nem garantálja.Barcaman1993 írta:Másrészt, ha egy játékos eligazol vhova, akkor az címeket is akar nyerni. Nem pedig 5-10 év múlva. Ha reálisan nézzük a dolgokat ez a Juve még az egyébként gyönge Inter és Milan közelében sincsen. Sztem nem is lesz mostanában.
bali 15 írta:Nemértem, hogy sokaknak mi a baja a Juventussal. Én szerintem a legpatinásabb olasz klub. Meglehet, hogy most a béka segge alatt vannak, de látszik az, hogy megpróbálnak kikászálódni onnan.Hát nekem egy MU, egy Chelsea, vagy egy Real Madrid sokkal csábítóbb név, mint a Juve.
Chelsea? Viccelsz? Évenként új edzővel tényleg sokra viheti Aguero, az a csapat évek óta ugyanolyan, egy [auto_cenzúra]...
1. Nekem. Másnak nem? Sztem 10-ből 9-nek igen.L.Messi 10 írta: 1.Neked
2.Nani: -Real? Esetleg. -Chelsea? Ne vicceljünk
Aguero: -Real? Városi riválishoz? Nem hiszem... Angolok? Nem nagyon keresték.
Tevez: -Angolok kilőve. Real? Talán...
Nemértem, hogy sokaknak mi a baja a Juventussal. Én szerintem a legpatinásabb olasz klub. Meglehet, hogy most a béka segge alatt vannak, de látszik az, hogy megpróbálnak kikászálódni onnan.Hát nekem egy MU, egy Chelsea, vagy egy Real Madrid sokkal csábítóbb név, mint a Juve.
1.NekedBarcaman1993 írta:
Hát nekem egy MU, egy Chelsea, vagy egy Real Madrid sokkal csábítóbb név, mint a Juve.
Hát nekem egy MU, egy Chelsea, vagy egy Real Madrid sokkal csábítóbb név, mint a Juve.L.Messi 10 írta:Mi szólt mellette? Már csak a neve is. A játékosok, akik fel lettek keresve, nagyon is jól tudják, hogy a Juventus a célokra tör, és egy újjáépítési terv részei lehetnek, ami éveken belül kupákban fog megmutatkozni. Na meg a pénzelés se rossz.Barcaman1993 írta: Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?
(az 5 évet meg tényleg elnéztem, bocs)
Naninak mindig vannak apróbb összezördülései SAF-al, ahogy Tevez sem érzi jól magát a Cityben... Körülbelül ezért. Nem mondom, hogy így lesz, de ott a City példája, azért egy akkor jó passzban lévő Robinhoval kezdtek. Valahonnan el kell kezdeni, ez a felsorolt 3 név pedig egyáltalán nem a posztjuk 3 legjobb játékosa. Nálam a top 10-ben sincsenek benne ( nem posztonként, hanem összeségében). Talán Nanit tartom a legkevésbé esélyesnek, de ha igazak a híresztelések, akkor a másik kettő, vagy egyikőjük kiköthet a Juveben. A mai olasz bajnokságot elég könnyű megnyerni . Aztán szép lassan lehet építkezni és egyre feljebb és feljebb keveredni. Ebben egy normális játékos bízhat, épp a magyar bajnokság terveiben nem érdemes bízni... ha mindenki csak oda igazolna, ahol épp jönnek a sikerek, akkor minden évben ugyanaz a 4 csapat lenne a bl 4 közt kb. Ez pedig nincs így, fluktuálódik szép lassan. Lehet, hogy 10 év múlva az olaszok ( vagy kevesebb) ott tartanak majd megint, mint a 2000-es évek elején. Jelenleg nem úgy állunk, de ki tudja? Anglia sem rég van fenn a csúcson....Barcaman1993 írta:Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?Kalap1988 írta:Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.
Mi szólt mellette? Már csak a neve is. A játékosok, akik fel lettek keresve, nagyon is jól tudják, hogy a Juventus a célokra tör, és egy újjáépítési terv részei lehetnek, ami éveken belül kupákban fog megmutatkozni. Na meg a pénzelés se rossz.Barcaman1993 írta: Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?
Ezek a tervek... Ilyenek csak itt a magyar bajnokságban vannak. Másrészt a City legelőször nem a világ legjobb játékosait hozta el (mint ahogy most sem), csak ahogy évről-évre egyre jobbak úgy mennek feljebb és feljebb. Aztán még mindig senki nem tudta épkézláb érvvel alátámasztani, hogy Nani, Tévez, vagy Agüero minek menne a Juvéba? Ketten jó csapatban játszanak, ahol ők a sztárok és jó gázsit kapnak, míg Agüero egy hasonló karakterű csapatba megy? Mi szól a Juve mellett?Kalap1988 írta:Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.
Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.Barcaman1993 írta:A kérdést ismét fölteszem. Minek menne egy Nani ebbe a finoman szólva se erős Juventusba? A Mu legjobb játékosa és a Mu-nak miért lenne érdeke elengedni? Aztán teszem fel a kérdést. Agüero minek menne a Juvéba? Ha téged jelenleg egy Reál, egy Chelsea, vagy tudom is én, hogy még ki hívna, miért mennél a Juvéba? Aztán harmadjára is. Minek menne Tévez a Juvéba? Rá kb. ugyanez, mint az előtte lévőre. Aztán hiába is van annyi pénzze a Juvénak, ez a 3 játékos is nálam kb. 150 milla... Azt meg ne is mondjam milyen színvonalú ez az olasz bajnokság... Az mindent elmond, hogy a Spurs úgy ejtette ki a bajnok Milant a Bl-ből, hogy 2 meccsen még gólt sem tudott szerezni. 1 okot nem tudok mondani, hogy miért kéne bárkinek is közülük a Juvéba menni? Ha meg a pénz beszél, akkor ott van a Man. City. Színvonalasabb a csapat és bajnoksága is... Meg a pénz is...
Mármint 10-t...L.Messi 10 írta: Pont most olvastam Pirlo nyilatkozatát, és mondta is, hogy nagyon sok Olasz és külföldi klubtól is kapott ajánlatot, de amikor meghallotta, hogy a Juventus is érdeklődik iránta, egyből rábólintott az ajánlatra. Azért tegyük hozzá, 5 évet mégiscsak lehúzott a Milannal, már csak ezért is "nagy szó" az ideigazolása.
Pont most olvastam Pirlo nyilatkozatát, és mondta is, hogy nagyon sok Olasz és külföldi klubtól is kapott ajánlatot, de amikor meghallotta, hogy a Juventus is érdeklődik iránta, egyből rábólintott az ajánlatra. Azért tegyük hozzá, 5 évet mégiscsak lehúzott a Milannal, már csak ezért is "nagy szó" az ideigazolása.visca el barca írta:ahhoz h egy klub vonzó legyen nem kellenek címek (lásd a realt). ők se nyernek soha semmit, mégis mindenkinek az az álma.
azért a juvénak a mai nap van olyan neve, ha vkit hív az nem sokat gondolkodik rajta.. (az, h mondjuk milyen fizetest kap az más dolog)