Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
posztja?L.Messi 10 írta:Dede, első félévben jól tolta, reménykedtünk is, tavaszra meg leeresztett a csapat többi részével együtt. Rinku, ha meg utánpótlás: a Juventus Primaveraban van egy Manuel Giandonato nevű fiatalember, aki tegnap Gary Nevill búcsúmeccsét rendesen elrontotta egy brutálisan betekert szabaddalBarcaman1993 írta:
A 10-et úgy értem, hogy sok érte...Egyébként a 28 tényleg brutál nagy volt. Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de az ő szezonja is olyan volt, hogy az egyik félévben nagyon ment neki, a másikban meg bűn rossz volt?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dhDUOMNfSn4
Dede, első félévben jól tolta, reménykedtünk is, tavaszra meg leeresztett a csapat többi részével együtt. Rinku, ha meg utánpótlás: a Juventus Primaveraban van egy Manuel Giandonato nevű fiatalember, aki tegnap Gary Nevill búcsúmeccsét rendesen elrontotta egy brutálisan betekert szabaddalBarcaman1993 írta:
A 10-et úgy értem, hogy sok érte...Egyébként a 28 tényleg brutál nagy volt. Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de az ő szezonja is olyan volt, hogy az egyik félévben nagyon ment neki, a másikban meg bűn rossz volt?
A 10-et úgy értem, hogy sok érte...Egyébként a 28 tényleg brutál nagy volt. Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de az ő szezonja is olyan volt, hogy az egyik félévben nagyon ment neki, a másikban meg bűn rossz volt?L.Messi 10 írta:10?Barcaman1993 írta: 10 milla nem reális ár érte sztem.28ért vettük...
Mondjuk az tényleg sok volt, de ha most visszavennénk, nyernénk rajta valamennyit, és lenne egy értelmes játékszervezőnk.
10?Barcaman1993 írta: 10 milla nem reális ár érte sztem.
10 milla nem reális ár érte sztem.L.Messi 10 írta:Diegot vissza lehetne hozni, mivel új játékrendszer lesz Conteval, ahova beférne. Most összebalhézott a VfL vezetőségével, ezért a negyedosztályú zsebcsapatba rakták, ahonnan 10 millió euróért vihető. + Rakitic se lenne rossz.Barcaman1993 írta:Sztem a kp-ra is elférne egy zsonglőr. Diego jó lett volna, de nem vált be. Lehet jó ötlet lett volna, akár Altintopot elhozni a Real orra elől.Initom írta:Aquilani az üvegcsontú ...vele mi lesz?
Azt még mindig tartom hogy nektek 1-2 védő és még egy jó csatár kéne
Diegot vissza lehetne hozni, mivel új játékrendszer lesz Conteval, ahova beférne. Most összebalhézott a VfL vezetőségével, ezért a negyedosztályú zsebcsapatba rakták, ahonnan 10 millió euróért vihető. + Rakitic se lenne rossz.Barcaman1993 írta:Sztem a kp-ra is elférne egy zsonglőr. Diego jó lett volna, de nem vált be. Lehet jó ötlet lett volna, akár Altintopot elhozni a Real orra elől.Initom írta:Aquilani az üvegcsontú ...vele mi lesz?
Aquilani ügynökével a napokban fognak tárgyalni, lejjebb akarják tornászni az árát. Ha az idény eleji formáját tudja hozni, tárt karokkal várom a csapatba, de ha a tavaszit, inkább meg se lássam Piemont környékén! Az 1-2 védő meg inkább 4-5, nincsenek szélsőink, kh cserének is csak 1 értelmes ember...Initom írta:
Aquilani az üvegcsontú ...vele mi lesz?
Sztem a kp-ra is elférne egy zsonglőr. Diego jó lett volna, de nem vált be. Lehet jó ötlet lett volna, akár Altintopot elhozni a Real orra elől.Initom írta:Aquilani az üvegcsontú ...vele mi lesz?
Ezt benézted, mert sosem szerettem a juve-ét, mégis ugyanezt írtam, mint mások és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A karrierje szempontjából egy ígéretes Juve sokat is érhet. Persze most hullagyengék, de miért akarnak vajon ilyen neveket igazolni? Hogy ne legyenek. Nem kell 5-10 év, 2-3 év alatt is jók lehetnek, az olasz gyenge fociban pedig egy igazolási szezon után akár bajnokok is lehetnek.....Barcaman1993 írta:Ha a többiek erőlködnek, akkor én iscsababarca írta:Barcaman1993 te mit erőlködsz?
Olyanokat beszélsz itt,hogy az hihetetlen![]()
Miért ne lehetne valakinek vonzóbb klub a Juventus,mint bármelyik más csapat?
Engem hívna egyszerre a Chelsea,CIty,Real,Milan,Juve tuti hogy a torinóiakhoz mennék, még feleannyi fizetésért is.
Minden ember más. És hidd el,ezek a játékosok lehet nem csak azt nézik, hogy mennyit kaszálhatnak, hanem a játéklehetőséget is.
Ez olyan,hogy Neuer mehetett volna a MU-ba is,de ő Münchenbe megy. Reálisan jelenleg belegondolva a MU-ban több potenciál van, ő mégse azt választotta.
És ez csak egy példa. Rengeteg ilyen volt,van és lesz is a focitörténelmében.
Előttem is írták, hogy nem mehet mindenki mindig az aktuális legjobb csapatba. Akkor mindenki hozzánk jönne, vagy a Realba. Ez nem ilyen egyszerű.A felsorolt csapatnevek közül nekem vhogy bármelyik vonzóbb csapat, mint a Juve. ÉS ÉN NEM VAGYOK JUVE FAN
Ahogy elnéztem a többiek azok, vagyis elfogultak a csapattal kapcsolatban. A Neueres ügyben igazad van, de a Bayern is elég erős csapat, még ha nem is tudom, hogy idén mit csináltak. Másrészt a Bayern tavaly BL döntőt játszott, magyarul akár a győzelem sem lehetetlen. A Bayern Németországban No.1, míg a Juve max. No.3. A Bayern évek óta ott van a Bl-ben jó szerepléssel, míg a Juve az EL szintet se igazán üti meg.
Aquilani az üvegcsontú ...vele mi lesz?L.Messi 10 írta:Hát akkor nézzük sorban, a használható játékosokat posztokra osztva:Initom írta: Azért szerintem a védelmen is lehet mit javítani,és Matri tűrhetően tolja,de ki tudja mire képes még...Toni ...nem nagyon követem a Juvét,de ha ott csapatot akarnak akkor neki nincs helye szvsz. Quagliarella okés,de egy társ kéne neki...
Del Piero -ba mennyi lehet még? Nagy kedvencem...
Kapus poszt is ,Buffon is kiöregedőben van,de az legyen a legnagyobb baj
Kapusok:
Storari és Buffon, na meg Brănescu a 17 éves Román kapustehetség
összegezve: 10/9
Védők: Bonucci-Chiellini-Barzagli középső tengely, Sørensen a 19 éves csoda, De Ceglie és itt ki is fújt.... 10/6
Középpálya: Melo, Sissoko, Pirlo, Aquilani, Pepe, Krasic, Marchisio, ezek közül egy értelmes baloldali játékos nincs.... 10/7
Támadók:Quagliarella-Matri csatárpáros termelt rendesen, mindketten fél év alatt 9 gólt szereztek, megvan a kezdő páros, cserének a Iaquinta-Del Piero-Toni hármas megfelel, ha nem lesz sérülés, viszont ha Aguero tényleg a Realba megy, el kell hozni Higanyt vagy Karimot 10/8
Összegezve: 7,5
Na ebből a lefaragott keretből kellene csodát csinálni. Én úgy gondolom, hogy a:
Buffon
*-Bonucci/Barzagli-Chiellini-De Ceglie
Krasic-Melo-*-*
Matri-Quagliarella
gerincre lehetne építkezni, csak okosan kell igazolni.
Hát akkor nézzük sorban, a használható játékosokat posztokra osztva:Initom írta: Azért szerintem a védelmen is lehet mit javítani,és Matri tűrhetően tolja,de ki tudja mire képes még...Toni ...nem nagyon követem a Juvét,de ha ott csapatot akarnak akkor neki nincs helye szvsz. Quagliarella okés,de egy társ kéne neki...
Jelenleg talán a Kraszics-Quagriella-Chiellini-Buffon 4-es az ami tényleg igazán jó. Mellettük ott van Del Piero és Pirlo, akik hozzák a pluszt, ha kell mellette Pirlo rendkívül jó játékszervező. Melléjük kéne hozni pár embert és egy ütős csapat összejöhet. BL-re még nem lenne esélyes, de az EL-ben már egész jó lenne.Initom írta:Azért szerintem a védelmen is lehet mit javítani,és Matri tűrhetően tolja,de ki tudja mire képes még...Toni ...nem nagyon követem a Juvét,de ha ott csapatot akarnak akkor neki nincs helye szvsz. Quagliarella okés,de egy társ kéne neki...L.Messi 10 írta:Persze hogy nem lehet, csak az a baj hogy ezt a sz*r-t már 4 éve építik, de évről évre csak rosszabb lesz... Egyébként meg tényleg nem a csatársorra kellene koncentrálni, mivel ott van a Matri-Quagliarella csatárpáros, aminek a Toni-Del Piero páros tökéletes cseréje. A bűnrossz védelemmel kellene foglalkozni. Bonucci-Chiellini-Barzagli-De Ceglie 4esen kívül mindenkit oda küldeni ahova gondolom. Középpályán Krasic maradhat jobb oldalt, Melo szűrni, Pirlo játékszervezőnek, de bal oldal és minőségi csere Pepe-n kívül még mindig nincs. (mondjuk ha tényleg jön Bastos akkor a bal oldalt bejátsszák ketten De Ceglievel)Barcaman1993 írta:
Azért szerintem a védelmen is lehet mit javítani,és Matri tűrhetően tolja,de ki tudja mire képes még...Toni ...nem nagyon követem a Juvét,de ha ott csapatot akarnak akkor neki nincs helye szvsz. Quagliarella okés,de egy társ kéne neki...L.Messi 10 írta:Persze hogy nem lehet, csak az a baj hogy ezt a sz*r-t már 4 éve építik, de évről évre csak rosszabb lesz... Egyébként meg tényleg nem a csatársorra kellene koncentrálni, mivel ott van a Matri-Quagliarella csatárpáros, aminek a Toni-Del Piero páros tökéletes cseréje. A bűnrossz védelemmel kellene foglalkozni. Bonucci-Chiellini-Barzagli-De Ceglie 4esen kívül mindenkit oda küldeni ahova gondolom. Középpályán Krasic maradhat jobb oldalt, Melo szűrni, Pirlo játékszervezőnek, de bal oldal és minőségi csere Pepe-n kívül még mindig nincs. (mondjuk ha tényleg jön Bastos akkor a bal oldalt bejátsszák ketten De Ceglievel)Barcaman1993 írta:
Egyikük sem a legjobb a posztjánBarcaman1993 írta:A Tévez-Agüero-Nani 3-asból melyikőjük nem férne be bármelyik csapatba? Ha meg mehetnek jobb csapatba (vagy maradhatnak), mint a Juve minek távoznának?Initom írta:Lehet hogy egy Mu ba mennél szívesebben,de vagy olyan jó játékos?
Egy 'pool ba egy Juve ba alap kezdő lehetsz fejlődhetsz,nem mindig a jobb csapat a jobb választás.Én spec inkább játszanék 38 meccsen és legyek 2.-3. mint hogy játsszak 38 percet és legyek bajnok
A 2 holland reménységet csak példának írtam, nem szó szerint gondoltam, csak utalni, hogy nem kell sztárokat venni egy jó csapathoz. A focikat és egyben ezzel a Seria A-t kb olyan 2002-03 óta követem. Én viszont még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem világsztárokat kell venni. Először jó játékosokat kell venni és amikor összeáll egy olyan keret, amivel már lehet kezdeni vmit, akkor jöhetnek az Agüero félék. Viszont ha mondjuk teszem fel megveszik az Agüero-Tevez duót, akkor lesz egy kiváló csatársoruk, de a védelmük és a kp-juk még mindig középcsapat szinten marad. Bár Pirlo nagy vétel, főleg ingyen. Remélem egyébként érthető amit akarok mondani. Egy csapatot nem lehet 1 év alatt fölépíteni. Még a City sem sikerült...L.Messi 10 írta:Ezzel nincs is gond, csak az a baj hogy se a kis Holland se Balázs nem kész játékos, a Juventushoz pedig azok kellenek, mivel nincs több idő a szórakozásra. Dzsudzsák pedig alapból se valószínű, hogy jönne, mivel tegnap az nb1.hu-n lehetett vele beszélgetni chaten, és amikor rákérdeztem a Juventusra, azt irta, nem valószínű, hogy idén is keresni fogják.Barcaman1993 írta:
Egyébként egy kérdés: mióta követed a Serie A történéseit?
Ez a gond. Ha jól emlékszem, amikor 2 éve oda szerződött Diego, meg Felipe Melo is, sokan (köztük én is) vártam az aranyat a zebráktól, vagy legalább egy második helyet. Önmagában egy jó keret nem garancia a sikerre.LM10 írta:Szerintem ha a Juventus végre egy jó csapatot rak össze, akkor nagy lépést tesznek előre. Pláne, hogy nemzetközi téren nem érdekeltek, és ez nem kis előny azért. Egy jó Juventus és Roma nagyon jót tenne az olaszoknak.
Ezt nem igazán értetted, amit írtam. Azt írtam, hogy a Bayern Németországban No.1 és a Juve az olasz max. No.3. Te meg azt írtad, hogy mégis a Dortmund lett a bajnok... Ez igaz is csak a Dortmundnak ez időszakos fellángolás míg a Bayern szinte mindig ott van. Másrészt az igazolásokra visszatérve. Ha a Juvénak van pénze, akkor erősítse is meg a keretétL.Messi 10 írta:Ki gondolta volnaA Bayern meg annyira No.1 hogy a Dortmund (
) nyerte a salátás tálat a bajorok meg 3.ak lettek...
Szerk.:
"Tiberio Cavalleri, Mattia Cassani ügynöke megerősítette, hogy ügyfele iránt a Juventus és a Lazio is érdeklődik."
mindenképp könnyebb dolguk lesz felemelkedni,hisz európai kupa nincs,a bajnokság pedig gyengélkedik. megfelelő erősítésekkel dobogóra is érhet.palesz77 írta: Témához: Kíváncsi leszek, hogy a Juve most hogy ennyit költhet újra a régi magasságokba emelkedik-e... Őszintén remélem. Nekem sosem volt a szívem csücske a csapat, de attól még sokkal szimpatikusabb, mint a ManCity pl, úgyhogy örülnék neki ha újra Európa élmezőnyében látnám - és az Olasz focinak sem ártana, ha végre (mindegyik nagy csapatuk) összekapná magát Európai mércével mérve...
Az általad említett 2 csapatnál most meg van a biztos anyagi háttér, már csak hozzáértő emberkék kellenének. Kíváncsi leszek a jövő évi Serie-ra, ráférne a Juventusra valami cím. Tudnám értékelni, ha jövőre összejönne a 4 csillagLM10 írta:Szerintem ha a Juventus végre egy jó csapatot rak össze, akkor nagy lépést tesznek előre. Pláne, hogy nemzetközi téren nem érdekeltek, és ez nem kis előny azért. Egy jó Juventus és Roma nagyon jót tenne az olaszoknak.
Nem akarok beleszólni, de szerintem Barcaman1993 max kicsivel a bundabotrány előtt óta követi igazán a focit, és azóta a Juve nem alkotott maradandót. És ezért nem tartja nagy persztízsű csapatnak igazolások terén... Bocs ha tévedek, de én erre tippelnék, ezért meggyőzni is lehetetlen szerintem...csababarca írta:Barcaman1993 te mit erőlködsz?
Olyanokat beszélsz itt,hogy az hihetetlen![]()
...