Barcaman1993 írta:
Nem azért, de azt honnan veszi mindenki, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset sem játszott a Realban, de kiszorítja Özilt. Ez azért elég nagy túlzás. Csak nehogy ilyen Pedro Leon szintű hatalmas sztár legyen belőle is

Sztem Khedira helyére kéne még egy normális vkp. Nem tudom miért oltjátok ennyire Pipitát? Benzemanak volt 8-10 jó meccse ebben az évben és egyből kiszorítaná azt, aki évek óta a csapat leggólérzékenyebb csatára? Nekem ez elég hihetetlenül hangzik.
mert nem nézel elég real meccset. benzemának 10-15 jó meccse volt és egyhuzamban,míg az a fallosz le nem ültette a padra. higuain évek óta nem fejlődik normálisan,nagy csapatnak még életébe nem lőtt gólt szinte,összjátékban 00,labdát kezelni és vezetni nem tud.
nem kéne úgy gondolkodni,hogy sahin kiszorítja özilt,mert más lesz a játékrendszer és özil eggyel feljebb lesz.
Elég szép megoldásai voltak ellenünk, szép lasztikat is oszt, és azért cselezni is tud, Özillel eléggé más a posztja szerintem, nem hasonlítanám vele össze. Legalábbis a meccseken más szerepkörben véltem őket felfedezni, és ott Mari is megállta a helyét. Özil kb Higuain kategória eddig, kicsik ellen lehet aprít,de nagy meccseken én DMtől többet láttam.
biztos az volt a 4. meccs. általában 4 meccsenként nyújt maradandót,mint aguero. egy normális realban sem özil,sem dm nem kezdő,de inkább özil játsszon. azért hasonlítottam össze,mert feltételezhetően ketten versenyeznek majd egy posztért.