Na egy kis élménybeszámoló

Első szezonomban a PO-ban a Knickset 4:3al (Anthony idegesítően jó a játékban)majd a Bulst 4:1el vertem a konf döntőben meg jött a hidegzuhany 4:0al kiparancsolt a Miami, s meg is nyerte a bajnokságot!Ügyesen cserélgettem és a draft első 2 pickje az enyém volt, sőt a 9ik is

Húztam Harrison Barnest-, s Enes Kantert, illetve Lesliet!Allent elcseréltem, s jött J-Smoove!Nagyon durva kis csapatot verődött össze Bostonban

Kezdő:Rondo-Barnes-PP-Garnett-Smith
Pad:DeAndre Jordan, Kanter, Kimba Walker (cserében jött újonc), Leslie, Casspi, Riley, Anthony Morrow
Szimuláltam a szezont, 5iként kerültem be a PO-ba, ez a kialakult csapatom, év közben be kellett áldoznom Greent, túl sok időt akart, pedig 4+Player Optionos szerződést írt alá előtte!DeAndre Jordan meg 6évesben van!Ami nagyon jó, hogy mindenkinek több éves szerződése van, kivéve KG, aki lejáró, s pont 20 millióval vagyok a Cap felett, ergó, még lesz is helyem majd az offseasonban!KG-re rá is álltam, Allen hiányában, ráépül a játék!Első körben megint jött a Knicks, 4-2vel vertem őket, ráadásul otthon a 2meccset nagyon simán hoztam 20-30 pontokkal!Rondo 15 feletti asisstot átlagol a PO-ban!
Aztán jött a Miami, na most fordult a kocka
Én söpörtem, persze kellett ehhez, hogy a 2ik meccsen Wade achilles sérülés, s 4-6 hét off, de „visszaadta a sors”, mert ugyanazon a meccsen Rondo hátsérülés 2-4 hét off!LBJ minden meccsen 48 perceket játszott ezáltal

Viszont nagyon jó a védekezés, durvulok a Kanter-Jordan-Smith trióval, s néha KG is kioszt pár sapit!A Miami sorozatban minden meccsen 30 felett dobtam Garnettel, s volt egy szitu mikor már elég hotstreakben volt beálltam Boshnak, erre hátulról jött kettőzni Anthony lefordultam Boshról, s Anthony arcába egy kezes tömés, nagyon brutális lett, üvöltött is KG az arcába

És a döntőben a Bulls az ellenfél, eddigi talán legjobb Rosterem magas poszton állatok vannak, alsón meg Morrow triplagyár, Barnes meg mindent tud

Casspi is ha kell 1-2 tempót berak!Most Rondo hiányában Walker ugyanazt tudja hozni, tempózni nem nagyon lehet vele, de brutál gyors, s szépen be lehet cikázni a melákok közé!