Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,tudom h neked ő az antikrisztus,ismerem a véleményedet.Ami viszont nem feltétlenül egyezik a mindenki kijelentésselcsababarca írta:miihii írta: Ellenben nekimenni tudott,elég szépen megtalálták egymást ott a kanyarbanSőőőőt,Felipe fel is vágta a vasat az alagútra,nájsz
![]()
Remélem nem Lewis miatt csapódott fel,mert akkor egész idényben lesz mit hallgatni megint,h mekkora gyökér
Nem kell ezt hallgatni,mindenki tudja hogy az.
Egyébként ezt a Monacoi futamot megszüntetném. Semmi izgalom, az időmérő dönt el mindent.
itt legalabb van karambol... a hungaroringen még az sincs. komolyan mondom messze a magyar a legunalmasabb verseny....socio66 írta:jó egy olyan versenyt nézni,ahol lehetetlen előzni és az egyetlen izgalmat a balesetek szolgálják.
ez kell,monakó.
miihii írta: Ellenben nekimenni tudott,elég szépen megtalálták egymást ott a kanyarbanSőőőőt,Felipe fel is vágta a vasat az alagútra,nájsz
![]()
Remélem nem Lewis miatt csapódott fel,mert akkor egész idényben lesz mit hallgatni megint,h mekkora gyökér
Ahogy a többi pilóta is ilyen. Volt már rá példa Hamilton, Alonso, de említhetném Schumacher 2005-ös szezonját, ahol a 3. legjobb kocsival csak úgy tudott nyerni 1-et, hogy a mezőny nagy része nem indult... Barrichello meg ment szépeket a nem túl erős Jordannel és a Stewarttal is, de a másik 3 pilóta is gyenge kocsival futott jó versenyeket. Amúgy Webber ebben az évben jó kocsival se megy valami nagyot. Vettel TR-ja meg sokkal jobb volt, mont Webber RB-je, de ez semmit nem von le Vettel érdemeiből...Tocy írta: Webber meg, tipikusan az a pilóta, mint Coulthard, Hakkinen, Barrichello, Villeneuve stb, jó autóval jól mennek, gyengével meg gyengén és kész.
Várj, lehet megkönnyítem a megértését számomra, illetve a "vitánkat", ha így teszem fel a kérdést:Ronaldinho&Barca írta:Mérkőzés után kifejtem Neked is.ozsimiki írta:Én kérdéseimre nem válaszoltál, kire gondolod akkor,h kimagaslóan nagy pilóta?
Hamilton? Alonso? ha igen, akkor ők mitől különbek?. Ugyanúgy köréjük épül a csapat, és konstans jobbak a csapattársnál. Kihozzák a gépük maximumát, ahogy Vettel is. Utóbbi akkor miért nincs NÁLAD egy lapon velük?
Legalább Schuminál egyetértünkMost viszont már nem vagyok olyan idegállapotban..
![]()
Mérkőzés után kifejtem Neked is.ozsimiki írta:Én kérdéseimre nem válaszoltál, kire gondolod akkor,h kimagaslóan nagy pilóta?
Hamilton? Alonso? ha igen, akkor ők mitől különbek?. Ugyanúgy köréjük épül a csapat, és konstans jobbak a csapattársnál. Kihozzák a gépük maximumát, ahogy Vettel is. Utóbbi akkor miért nincs NÁLAD egy lapon velük?
Legalább Schuminál egyetértünk
Ember...EMBER!!! Akkor Senna is senki volt? Prost is senki volt? Schumacher is senki volt? Sőt...Alonso is senki? Ember, szerinted nem volt ráépítve nem csak az autó, hanem még a Michelin gumi is a Reanult-korszakban? Ahogy Schuminak is megvolt a Ferrari és a Bridgestone. És Hamilton? 2008ban úgy nyert VB-t, hogy övé volt a legjobb autó, és egy senki csapattársa volt, aki miatt persze hogy Hamira építhették az autót. Nem is értem ezt én...Vettel KIMAGASLÓ TEHETSÉGŰ pilóta, jelenleg minimum top4 ( ő, Hami, Alonso, Rosberg ), ő a világbajnok, és ami nagy különbség közte és sok versenyző között: benne van az alázat. Ranga László mondta anno: az a legjobb versenyző, aki a tehetségét össze tudja hangolni az autója, és a gumik pillanatnyi tulajdonságaival, valamint megvan benne a kellő alázat a sport iránt. Ő pedig 6x nyert magyar rallybajnokságot, valszeg tudja mit beszél. Ha szerinted Vettel nem kimagasló pilóta, akkor nem tudom mit nézel, és mihez értesz, de ehhez biztos nem...Ronaldinho&Barca írta:Alonso egész egyszerűen azért nem tudott javítani, mert ennyi van a kocsiban, kihozza ő a maxot belőle.
Schumi 5. helye pedig nagyon biztató, egy jó rajttal még akár dobogó is kisülhet belőle, monacoba sose lehet tudni, de nagyon biztató az a pozíció.
Vettel ismét óriásit küzdött, elképesztő a gyerek.. atya ég.Egész kocsi rá van építve, tehetséges pilóta, de nem akkora, hogy ennyire túl legyen sztárolva.. és akkor enyhén fogalmaztam.
Már leírta előttem Vito azt amit gondolok. Te így látod(bevehetjük a Vettel-fanságodhoz), én meg úgy. Csak szerintem, ha már olyan példával jöttél, hogy Hami hol verte meg fél mp-vel Jensont, akkor én is kérdezek valamit: Az első szabadedzésen kívül mit mutatott egész eddig a hétvégén Vettel? Semmit. Jókor ment egy jó időt és ennyi.ozsimiki írta:ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?Messithebest írta:Hát.... megint ugyanaz..... Pereznek jobbulást, csak pont a "legjobbkor".... Lehet megint jön majd a hurrogás mint múlt héten, de Hami szerintem elverte volna Vettelt.... így meg kapott egy 7ik helyet, remek.
Bocsi a hangnemért,de máshogy nem írom most le.
igen értesz te ehhez a sporthoz, kérdezek valamit, mikor verte meg Hamilton Buttont fél másodperccel ezen a 7végén? Vagy úgy általában.
Mert ahhoz,h ő legyen az első, ezt kellett volna megtennie, csak úgy hirtelen... valószínű mi?
2. valószínű lehetett volna,de az első helyhez kell egy Vettel ellenes felfogás,meg stb
jah és továbbra is, ha valami ennyire bánt téged, ne nézd, nagyon egyszerű ám ez.
Nem tudom mit kell még majd tegyen,h ne csak tehetségként emlegesd:)Ronaldinho&Barca írta:
Vettel ismét óriásit küzdött, elképesztő a gyerek.. atya ég.Egész kocsi rá van építve, tehetséges pilóta, de nem akkora, hogy ennyire túl legyen sztárolva.. és akkor enyhén fogalmaztam.
Zoli, olvasd el a másik hszem is, és kicsit gondolj bele. Még egyszer nem írom le.Vito írta:és akkor ezek szerint, ha az FP-ken és a Q1-Q2-ben vezet valaki, akkor nem verheti meg a csapattársa?ozsimiki írta:ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?
Bocsi a hangnemért,de máshogy nem írom most le.
igen értesz te ehhez a sporthoz, kérdezek valamit, mikor verte meg Hamilton Buttont fél másodperccel ezen a 7végén? Vagy úgy általában.
Mert ahhoz,h ő legyen az első, ezt kellett volna megtennie, csak úgy hirtelen... valószínű mi?
2. valószínű lehetett volna,de az első helyhez kell egy Vettel ellenes felfogás,meg stb
jah és továbbra is, ha valami ennyire bánt téged, ne nézd, nagyon egyszerű ám ez.
alonso az összes szabadedzést megnyerte, ahhoz képest a kvalin sehol sem volt (a dobogóhoz képest).
vettel a Q1-Q2-ben nem volt veszélyes, ehhez képest űridőt megy a Q3-ban? pedig az előzmények szerint hami és alo mögött kellett volna maradnia.
Hami a Q3-ban az első szett gumival tizedekre volt mind vettel, mind button 1.13-as idejétől.
szerintem button azt a kört nagyon jól összerakta. ennyi történt.
Én is azt írtam, hogy a 2. hely lett volna a valószínűbb. Hamilton-Button egymáshoz való viszonyításához meg azt írtam, lehet Button is hagyott benne 1-2 tizedet, ő csak 0.5-öt javított, miközben Vettel 0.7-et, de lényegtelen. Ez lett, és ennyi. Futamtól tényleg lehet várni izgalmakat, 1-2 SC fázist is...ozsimiki írta: 2.helyét nem is kérdőjelezem meg, peches volt, aláírom.
Arra alapozom a miért ne?-t, mivel Vettel a csapattársához képest konstans tartotta a 4-5 tizedet,ami a Q3ra is maradt. Azaz ugyanolyan tempóban javultak Webberrel. Hamilton egyszer sem volt 0,4-0,5re,Buttontól,
és ők is konstans fejlődtek egymáshoz képest. Button ideje is elég szép volt a Q2es Hamis időhöz képest. Szóval ezek azt támasztják inkább alá,hogy Hamilton max 2.helyre tudott volna bejönni.
De azt semmiképp sem,hogy valószínűbb lenne az első helye, mint a 2.