2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Helló!
Szia
A kérdés adott, egy vevő már tutira van rá, szóval???Krojf írta:Az idény végén csináltatunk-e magyar nyelvű emlékpólót az ezévi sikereinkkel???
K.
2500Ft+postaköltség!Barcaman1993 írta:Mennyibe kerül egy ilyen póló?
Mennyibe kerül egy ilyen póló?
A Paulaner-tulajt nem kihagyni!!!balboa7 írta:Március utolsó hetében. De küldünk emailt minden rendelőnek, ha feladtuk őket, hogy mikor lehet várni.Zsobb írta:Hello Balboa7!
Azt lehet tudni, hogy kb. mikortól kezditek postázni az új megrendeléseket?
ui: a megadott mail cimre már leadtam a megrendelésem
köszönöm,
üdv,
Zsobb
Március utolsó hetében. De küldünk emailt minden rendelőnek, ha feladtuk őket, hogy mikor lehet várni.Zsobb írta:Hello Balboa7!
Azt lehet tudni, hogy kb. mikortól kezditek postázni az új megrendeléseket?
ui: a megadott mail cimre már leadtam a megrendelésem
köszönöm,
üdv,
Zsobb
Oh...köszönöm szépen az infótbalboa7 írta:30°-on ha lehet. De a szita a "legkitartóbb" eljárás amivel készülhet egy póló.Tivornya írta:A "Give Me 5" pólót hogyan mossam, h minél hosszabb ideig egyben maradjon?
30°-on ha lehet. De a szita a "legkitartóbb" eljárás amivel készülhet egy póló.Tivornya írta:A "Give Me 5" pólót hogyan mossam, h minél hosszabb ideig egyben maradjon?
Hát ha van Magyarországon ismerős én rajta keresztül javaslom, mert a posta az 6500-tól kezdődik külföldre. A felső ára 2500Ft/db+postaköltség.barcafan80 írta:bar vannak Magyarba is ismeroseim vegul is oda is el lehetne postazni es menyi lenne osszesen az ár? mert mar elfelejtettem
Igen, valószínűleg eltudjuk postázni oda is, viszont nem lenne kevés a postaköltség valószínűleg.barcafan80 írta:Csao
azt szeretnem h Szlovakiara el e tudjatok postazni a polokat,koszi