David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.05.30. 17:18:47

Tomsa írta:
Barcaádám írta:valaki nem találta meg spanyol kommentárral a BL döntős gólját?csak angolban , oroszban , és románban találtam meg :shock:
ez katalán.
http://vimeo.com/24384392
köszi
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Tomsa
Entrenador del Barça

2011.05.30. 15:35:22

Barcaádám írta:valaki nem találta meg spanyol kommentárral a BL döntős gólját?csak angolban , oroszban , és románban találtam meg :shock:
ez katalán.
http://vimeo.com/24384392
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.05.30. 15:25:27

valaki nem találta meg spanyol kommentárral a BL döntős gólját?csak angolban , oroszban , és románban találtam meg :shock:
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Chino
Llegenda del Barça

2011.05.29. 13:09:04

Nem tudom, de nekm az 1. félideji játéka nagyon tetszett. Aktív volt, vállalkozott és segítette a támadásokat. A 2. félidőre kicsit elhalványult, de egy gólt azért berámolt.
Ha jön Rossi, lehet végre Messit rotálni. Villa így bemehet középre, ami az igazi helye és gólerősebb lehet, de ha nem jön a spanyol-olasz akkor Affelay-nak is lehet több időt és lehetőséget adni, és ott van Bojan is. Szvsz rájuk sztem a köv szezonban lehet bátrabban számítani. Ibiben van fantázia és látszik hogy nagyon hasznos tagja lehet a csapatnak, Krkic pedig egyrre jobb formában lett tavasszal.
Egyedül azt nem értem, hogy miért nem próbálgatta Pep a Messi-Villa-Pedro támadóhármast. Lehet hogy Messi nem lőtt volna ennyi gólt, de Villának nagyobb esélye lett volna, de reménykedjünk, hogy jobban beletanul majd a szélső szerepbe.
Forca Barca!!!!
d
Entrenador del Barça

2011.05.29. 12:08:40

Nem érdemtelenül kapta a kritikát, de tegnap nem játszott rosszul, a gólja pedig élményszámba ment, akkora gól volt, hogy elhallgatott mindenki egy pillanatra, akik néztük, előbb fel kellett szedni az állunkat! :D
EszteR#7
Barça B

2011.05.29. 12:08:12

LG írta:
EszteR#7 írta:nem tud emelni?? hátráltatja a csapatot?? ő a legrosszabb a barcában ???!!

szerintem a BL döntő mindent elárul.. !!!!!!!!!!!!!!!!!
+ megemlíteném : és el kell h. keserítsem azokat -akik a meccs alatt azt mondták h. emberhátrányt jelent a csapatnak- . mert nem jelent!
Az MU a legerősebb ellenfél, kemény meló lehet ellenük játszani ...ŐK MEGCSINÁLTÁK

VISCA EL BARCA!!!
Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!

én is teljesen reálisan értékelem a dolgokat, és azt nem jelenteném ki h. ezen a meccsen nem csinált semmit. nem mondtam azt, hogy egész tavaszi szezonban tökéleteset nyújtott, csak tudod engem az zavar, ha gólt szerez ő az "isten" ha pár meccsen nem sikerül betalálni már elmehet a k***** anyjába és ezt innen idéztem..
de tény és való tegnap csodálatos volt a gólja öröm volt nézni őket , és Guardiolát. :) :D :D

Szép volt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára EszteR#7 2011.05.29. 12:09:31-kor.
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
noname
Llegenda del Barça

2011.05.29. 11:55:22

Egész jó teljesítményt nyújtott, a gólja pedig fantasztikus! Amikor ellőtte már ugrottam fel, mert látszott h a pipába tart és ha 2 kapus áll a kapuban, az is kevés lett volna!

Mindamellett továbbra is szívesen látom Rossit, hiszen kell egy + ember. Villa, Pedro is elfáradtak a szezon 2. felére és kellett nekik 2-3 meccs pihenő a végén h azt nyújtsák, amit szezon elején.
A Fifa egy szégyen
LM10
Director del Fútbol

2011.05.29. 11:51:25

Jól játszott Villa. Nem csak a gólja miatt, de már az 1. félidőben is voltak szép megmozdulásai passzai, meg volt egy nagy lövése is, amit VDS kiszedett. Tudtam, hogy a fáradság miatt volt ilyen gyér a tavasz folyamán. Most pihent vagy 2 hetet erre a meccsre, látszott is. Igen, tudom nem mentség, hogy fáradt meg minden, de ez csak tény. És Xaviékon is látszott, főleg Piquén néha, hogy jól kiütötte őket a VB, csak Villának új szerepkörte is volt, új csapat, és rajta jobban kijött ez. Jövőre 100%-ig állítom, hogy ismét megtáltosodik!
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.05.29. 11:44:33

LG írta:
EszteR#7 írta:nem tud emelni?? hátráltatja a csapatot?? ő a legrosszabb a barcában ???!!

+ megemlíteném : és el kell h. keserítsem azokat -akik a meccs alatt azt mondták h. emberhátrányt jelent a csapatnak- . mert nem jelent!
Az MU a legerősebb ellenfél, kemény meló lehet ellenük játszani ...ŐK MEGCSINÁLTÁK

VISCA EL BARCA!!!
Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!
Ez így van, de amíg tipikus középcsatároktól várjuk, h szélről indulva kombináljanak asszisztokat, mikor előtte annyi volt a dolguk, h labdát tartsanak és érkezzenek a kapu elé vagy bombázzanak bele a labdába, addig nem kell csodát várni.Eto'o teljesítménye Messi középcsatár posztja után esett vissza, Ibra am is gyenge volt, de sokszor volt ő is a bal szélen, Villa pedig néha balról indult Valenciába, de ne feledjük, h ő középcsatár nem pedig szélső, ezért volt 0 tavasszal.Matával már biztos nem lenne ilyen probléma pl.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.29. 11:42:25

LG írta:Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!
Így van! Villa gólja gyönyörű volt, megérdemli. De ez nem feledteti a gyenge tavaszt, amit én egyértelműen a fáradtságnak tudok be. Számomra teljesen világos hogy tökéletesen bele illik a játékunkba, de ez volt az első éve és a Valenciában nem volt hozzá szokva ilyen szintű terheléshez. És most lehet jönni azzal hogy profi, bírnia kell stb.. de én akkor is így gondolom. Nyáron kipihenheti magát a többiekhez hasonlóan, és ennyi. Semmi értelme azzal dobálózni hogy adjuk el, meg ehhez hasonlók.

A góljához meg mégegyszer grat, meg az első BL címéhez is! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman14 2011.05.29. 13:17:29-kor.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.29. 11:13:52

Ilúvatar írta:Kép

hahaha csak most nézem mekkora :D

a laszti még feluton se jár, villa már rohan unnepelni, mert látja h szegeny van der saarnak esélye sincs :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.29. 11:09:33

Szerintem neki ez volt tegnap a dolga. Nem hiszem, hogy Guardola direkt rá akarná építeni a legtöbb támadást azzal, hogy odapasszolják neki a labdát és nesze oldd meg. Ő inkább amolyan kiugratásokra, lövésekre és beadásokra érkezett nem pedig a megváltáshoz. Éppen ezért nem is várok el többet tőle.
Andris
Adminisztrátor

2011.05.29. 10:59:36

visca el barca írta:vki nem is olyan régen irta, h jo srac a villa csak nem technikas.

nesze neked.

csak állt ott a 16-os kornyeken a lasztival és gondolt egyet: én ezt betekerem vazze. azert egy nem techinkas jatekos nem tud ilyet csinalni :D
Ó dehogynem tud. :)
A lövőtechnika csak egy részlete az igazán képzett játékosi eszköztárnak, érdemes emlékezni arra is ahogy tegnap szinte egy hosszú labdát se tudott igazán jól átvenni, bár kevés pattant rossz helyre (szerencse kérdése).
Ettől függetlenül én nem tettem volna kezdőbe, most és a madrid ellen sem már, és rosszul döntöttem volna nagy valószínűséggel. Jól játszott, a gólja pedig elképesztően jókor jött, és gyönyörű volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.29. 10:46:49

VISCA EL BARCA!!!
Deus
Boixos Nois

2011.05.29. 10:42:51

Kép
KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.05.29. 08:46:42

ÁÁá én csak ott ültem magamban és néztem, hogy ezt meg így hogy ?? :D:DD: Akkor eszméltem föl, mikor a mellettem ülő MU-s barátom kezetnyújtott. :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.29. 00:46:43

vki nem is olyan régen irta, h jo srac a villa csak nem technikas.

nesze neked.

csak állt ott a 16-os kornyeken a lasztival és gondolt egyet: én ezt betekerem vazze. azert egy nem techinkas jatekos nem tud ilyet csinalni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messi199
Jugador d'estrella

2011.05.28. 23:11:31

Mekkora gólt Rúgott te Atya Úr Isten :D Majdnem lefejeltem a csillárt örömömben :D :D
Tots Unit Fem Forca !!
Enjoy
Capitá del Barça

2011.05.28. 23:09:16

Bíííztam benne, s be is bizonyította, mekkora klasszis.
Amikor kell, akkor gólt rúg :)

szép volt Villa
Kép
EszteR#7
Barça B

2011.05.28. 23:06:33

nem tud emelni?? hátráltatja a csapatot?? ő a legrosszabb a barcában ???!!

VISCA EL BARCA!!!
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.11. 21:32:29

bence-barca írta:Lehet azért fáradt, mert nem középen játszatjuk, ami ugye nála megszokott. Szélen játszott már a válogatottban is, de nem sok meccset egymás után, nálunk meg ott szezon elején volt jó és akkor is szélen nyomta. Egyszerűen lehet, nem egy született szélső, pár meccs erejéig jó oda, de nem egy egséz szezonra...
Sztem meg ez nem lehet kifogás. És ne legyen fáradt. Milyen játékos az, aki fél szezonon keresztül fáradt? :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.11. 16:28:35

Lehet azért fáradt, mert nem középen játszatjuk, ami ugye nála megszokott. Szélen játszott már a válogatottban is, de nem sok meccset egymás után, nálunk meg ott szezon elején volt jó és akkor is szélen nyomta. Egyszerűen lehet, nem egy született szélső, pár meccs erejéig jó oda, de nem egy egséz szezonra...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.05.11. 16:20:54

Az elfáradt az kicsit érdekes feltételezés. Mert már máskor is volt, hogy sokáig nem lőtt gólt. Valami más gond van itt, talán a Barca ellen alkalmazott védekezés nem fekszik annyira neki. Mert lényegesen kevesebb helye van, mint volt a Valenciában. Bár a válogatottban ez épp nem okoz neki gondot, sem a bal oldal. Valami más lehet itt, pusztán mentális panasz. Mert hogy fejben viszont gyengének tűnik. Ha kétszer kihagy egy helyzetet, akkor az egyből gödörbe löki és egyszerűen nem megy neki aztán. Viszont ha két gólt lő egymás után két helyzetéből, vagy két meccsen, akkor aztán gyilkos lesz.
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.05.09. 15:30:25

Elfáradt... ennyi az egész... és nem csupán abba, hogy szinte minden meccsen játszott, hanem abba is hogy a fáradtságtól, elrontja a helyzeteit is.... én pihentetném, mert látszik rajta, hogy nem okés. A másik pedig, hogy be van betonozva a bal oldalra, és onnan nem megy neki. Lásd: átkerült a jobb oldalra, és azonnal gólt tudott lőni! A Real ellen is a Job oldalon kezdett, aztán visszakerült a balra. Amíg a jobbon volt, voltak jó megmozdulásai.
Bosszankodom rajta én is, de nem kell azonnal vasvillával elkergetni innen!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.05.09. 15:22:59

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy nyár óta mi történt ezzel az emberrel? Hol van a Valenciában látott, hidegvérű gyilkos csatár? Ez a tegnapi kihagyott helyzet is... Remekül jellemzi az idei szezonját. Nem tudom felfogni, miért válik minden hozzánk igazoló klasszis csatárból lámpalázas, önbizalom hiányos, töketlen fajankó. Értem én, hogy új, az eddigiektől merőben eltérő környezet és játékstílus ez, de a kapu előtti 100%-os ziccerek elrontása nem ezektől függ, ezt senki se mondja nekem. Pont hogy a játékstílushoz alkalmazkodott jobban Villa, hiszen az összjátékban hozza a többiek szintjét, éppen csak azt felejtette el hirtelen, amit eddig tudott. GÓLT LŐNI.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Lezárt