Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösziTomsa írta:ez katalán.Barcaádám írta:valaki nem találta meg spanyol kommentárral a BL döntős gólját?csak angolban , oroszban , és románban találtam meg
http://vimeo.com/24384392
ez katalán.Barcaádám írta:valaki nem találta meg spanyol kommentárral a BL döntős gólját?csak angolban , oroszban , és románban találtam meg
LG írta:Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!EszteR#7 írta:nem tud emelni?? hátráltatja a csapatot?? ő a legrosszabb a barcában ???!!
szerintem a BL döntő mindent elárul.. !!!!!!!!!!!!!!!!!
+ megemlíteném : és el kell h. keserítsem azokat -akik a meccs alatt azt mondták h. emberhátrányt jelent a csapatnak- . mert nem jelent!
Az MU a legerősebb ellenfél, kemény meló lehet ellenük játszani ...ŐK MEGCSINÁLTÁK
VISCA EL BARCA!!!
Ez így van, de amíg tipikus középcsatároktól várjuk, h szélről indulva kombináljanak asszisztokat, mikor előtte annyi volt a dolguk, h labdát tartsanak és érkezzenek a kapu elé vagy bombázzanak bele a labdába, addig nem kell csodát várni.Eto'o teljesítménye Messi középcsatár posztja után esett vissza, Ibra am is gyenge volt, de sokszor volt ő is a bal szélen, Villa pedig néha balról indult Valenciába, de ne feledjük, h ő középcsatár nem pedig szélső, ezért volt 0 tavasszal.Matával már biztos nem lenne ilyen probléma pl.LG írta:Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!EszteR#7 írta:nem tud emelni?? hátráltatja a csapatot?? ő a legrosszabb a barcában ???!!
+ megemlíteném : és el kell h. keserítsem azokat -akik a meccs alatt azt mondták h. emberhátrányt jelent a csapatnak- . mert nem jelent!
Az MU a legerősebb ellenfél, kemény meló lehet ellenük játszani ...ŐK MEGCSINÁLTÁK
VISCA EL BARCA!!!
Így van! Villa gólja gyönyörű volt, megérdemli. De ez nem feledteti a gyenge tavaszt, amit én egyértelműen a fáradtságnak tudok be. Számomra teljesen világos hogy tökéletesen bele illik a játékunkba, de ez volt az első éve és a Valenciában nem volt hozzá szokva ilyen szintű terheléshez. És most lehet jönni azzal hogy profi, bírnia kell stb.. de én akkor is így gondolom. Nyáron kipihenheti magát a többiekhez hasonlóan, és ennyi. Semmi értelme azzal dobálózni hogy adjuk el, meg ehhez hasonlók.LG írta:Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!
Ilúvatar írta:
Ó dehogynem tud.visca el barca írta:vki nem is olyan régen irta, h jo srac a villa csak nem technikas.
nesze neked.
csak állt ott a 16-os kornyeken a lasztival és gondolt egyet: én ezt betekerem vazze. azert egy nem techinkas jatekos nem tud ilyet csinalni
Ez igy van, de azért attól még egész tavasszal 0 volt Villa, és ezen a meccsen sem csinált sok mindent a gólján kívül, ami viszont tényleg nagyon fontos, és szép volt. Tudom, nem szép dolog az ünneplésbe belerondítani, de azért sztem még ilyenkor is reálisan kell értékelni a dolgokat!EszteR#7 írta:nem tud emelni?? hátráltatja a csapatot?? ő a legrosszabb a barcában ???!!
VISCA EL BARCA!!!
Sztem meg ez nem lehet kifogás. És ne legyen fáradt. Milyen játékos az, aki fél szezonon keresztül fáradt?bence-barca írta:Lehet azért fáradt, mert nem középen játszatjuk, ami ugye nála megszokott. Szélen játszott már a válogatottban is, de nem sok meccset egymás után, nálunk meg ott szezon elején volt jó és akkor is szélen nyomta. Egyszerűen lehet, nem egy született szélső, pár meccs erejéig jó oda, de nem egy egséz szezonra...