Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó csapat a Porto, de hatalmas csoda kéne nekik a győzelemhez. Én egy kicsit túlértékelt csapatnak érzem őket. Nagyon nagy idényt futottak, de igazán nagy csapat ellen nem játszottak.bence-barca írta:Jövőre Villa tavaszi formájára is szükség lesz és akkor még jobbak lehetünk! Reggel elragadtatva és örömmámorban úszva azt írtam, h el van felejtve a rosszabb tavasz most kérek elnézést érte, mert nincs teljesen megbocsátva, csak túl jó kedvemben írtam.
Porto ellen kíváncsi leszek, de azért is lehetünk ott esélyesek, mert lehet nyáron szétkapkodják a csapatot és egy újraépülőben lévő Portoval kell majd találkoznunk.
Védelmünk főleg az első 8-10 percben volt para, de Piqué akkor is tanárian oldotta meg. Abidalt én nem éreztem gyengébbnek, szerintem most is elegánsan, és jól oldotta meg a dolgát. Villa tényleg elég gyengus volt, Hajdú B. is megkérdezte: jé, ő is a pályán van? tényleg így volt, nem nagyon volt játékban, de a gólja feledteti mindezt.albicelesteX írta:Tudom,hogy ünnepelni kell.Meg tényleg zseniális volt a tegnap este,de azért egy két észrevétel ami nem igazán pozitívum.A védelmünk a kevés Manchester támadás ellenére is néha zavarba volt.Abidal nem 100%-os még és azért ez látszott rajta.Villa se volt a legjobb annak ellenére hogy zseniális gólt lőtt és tényleg respect,de a meccs nagy részében el volt tűnve eléggé.
Na ha valami, akkor ez ékes példája annak, hogy sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap.gergo9 írta:Nah ezt mindekinek ajánlom:
http://nst.blog.hu/2008/10/01/az_elkarhozott_zsenik
A cikk utolsó gondolata:
"Manapság már kizárólag a szenvedés állandó a Nou Camp környékén, pedig egy igazán jó Barcelona nagyon hiányzik. Megérdemelnénk."
Megkaptad bzmeg
Igazat szól a kolléga!ozsimiki írta:Nem igen lehet felfogni,hogy milyen szerencsések a jelen Barca drukkerei, azaz MI.
Becsüljük meg ezeket az időket nagyon, és ezért is (bár mindííg minden körülmények között is ragaszkodnék a kultúrához a SAJÁT CSAPATUNK IRÁNT meg főleg) kérem többek között én is, hogy MEGFELELŐ stílusban fogalmazzuk meg az esetleges kritikákat szezon közben, és jelzőket. Mert a BARCA keretében mindenki megérdemli az emberi megnyilvánulást.
FC BARCELONA![]()
![]()
![]()