FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.31. 18:43:35

Szerintem a biztos távozók: Milito, Jeffren, Hleb, Henrique meg Victor Sánchez.
Thiago biztos, hogy feljön, Fontás jöhetne Milito helyére.
LM10
Director del Fútbol

2011.05.31. 18:32:56

A SPORT szerint megszakadt, és nem lesz belőle semmi a jövőben, a José Angellel kapcsolatos hírekből. Konkrét okot nem nagyon találtam rá.

A SPORT már el is kezdte a találgatásokat, Rossit látják a legfőbb esélyesnek. Ha ő nem érkezik, helyette A. Sánchez vagy Fabregas érkezhet. Legesélyesebb távoznak Militot ítélték meg.

SZERK: Most nézem, hogy mi jelent meg az eurobarcán :oops:

Amúgy 4 távozó és 4 érkezőre lehet számítani. Ezzel a keret nem fog bővülni, ám minőségben sokkal jobb lesz. Rossi és Fabregas azért már minőségi pótlás lenne. Nem tudom hogy fognak majd játszani, de általában az élet ezeket a dolgokat megoldja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2011.05.31. 18:43:45-kor.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.05.31. 11:27:00

Nagyon jó látni, hogy ennyire szeretik egymást a játékosok. Látszik, hogy ne mcsak kimennek a pályára és lenyomják a kötelezőt, hanem tényleg egymásért küzdenek. Jó pihenést! :D
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.30. 19:52:43

Így fotózkodtak a játékosok a kupákkal

http://www.youtube.com/fcbarcelona#p/u/0/C-jwVhhFL0o
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.05.30. 17:45:27

Elvileg lesz még egy meccsünk a Corinthias ellen a napokban. Arról tud valaki valamit? Meg lesz tartva, adja majd tv? Előre is kösz annak aki tud valamit, a google rajtam nem segített sokat...

Amúgy az nem tudom hogy feltűnt-e valakinek, hogy amellett, hogy mindhárom csatárunk gólt lőtt a döntőben, mindhárom középpályásunk adott egy gólpasszt... Xavi Pedroét, Ini Messiét, és Busi Villa gólját készítette elő. Azért ez is szép teljesítmény, gratula a fiúknak hozzá! 8)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.30. 16:28:24

Július 18-án indul a felkészülés a jövő évi szezonra.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.29. 21:38:46

Ismét egy remek szezonon vagyunk túl, hálás köszönet a Csapatnak, ezért az újabb remek esztendőért! Most jön legalább két válogatott mérkőzés, ott még helyt kell állniuk a srácoknak, aztán jöhet a JÓL megérdemelt pihenő! Viszont van egy különítmény nálunk, akik nyáron ismét egy tornán játszanak, ugye nevezetesen a Copa American, ahol a braziloknak, és az argentínoknak szurkolok, legszebb az lenne, ha döntőben ők találkoznának, és ott argentín siker születne. (de ez csak az én vágyam :) ) Úgyhogy láthatjuk majd tétmeccsen Alvest, Leot, Maschot, Adrianot, és Militot is (meg ha esetleg veszünk addigra olyan játékost aki még ott lesz a tornán :D ). Viszont mostantól a vezetőségnek akad dolga; megerősíteni a keretet, ésszel, de minőségi munkával. Hasonló folytatást jövőre is! GRÁCIES EQUIP!
szerk.: most jut eszembe, jó pár játékosunk (José Ángel-t is ide lehet majd venni, ha hivatalos lesz a transzfer) U21-es EB-n fog majd részt venni a nyáron, a spanyol csapat tagjaként. Nekik is egy kalappal, remélem nyernek! :wink: :)
szerk.2.: várom a Thiago, és a Fontás ( :?: ) topicokat. :D 8)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
d
Entrenador del Barça

2011.05.29. 20:18:41

Én erősen kétlem, hogy az átlövés, mint taktikai elem most gyökeret verne a taktikai repertoárunkban. Ugyanis tegnap mindössze azért voltunk veszélyesek átlövésekből, mert a Manchester teljesen üresen hagyta az embereinket. Tessék megnézni a gólokat! Messi 3 métert vezette a labdát, majd ellőtte szabadon takarásból. Közben Park mint a prérifarkas a gyalogkakkukot nézi Messit 2 méterről, Giggs talán a bal szélt biztosítja, Evra meg három ütemmel elkésve kezd kilépni. Villa gólja elemzésre se méltó: keringőzhetett is volna a labdával, senki a közelében nincs és azért olyan lövőtechnikája meg neki is van, hogy könyörtelenül ki tudja használni. (Mindamellett, hogy [auto_cenzúra] nagy gól volt.) Az elmúlt két évben nagy csapat ilyen rohadt üresen nem hagyta az embereinket. A híres Red Wall állt 4 védőből, akik soha nem mertek kilépni, meg előttük egy Carrickból, akit finoman szólva kicicáztak a mieink, egyedül esélytelen volt.
Hát így könnyű átlövésekből gólt lőni, de megnézem mikor csináljuk ezt meg mondjuk a Madrid ellen legközelebb. Mindamellett, hogy ennek ellenére igazat adok abban, hogy érdemes megpróbálni, mert a lövőhelyzetben levő játékosra kitámadó védők/középpályások mögött nyílhatnak a rések.
De gyanítom ez egyedi alkalom volt.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.29. 20:18:01

bence-barca írta:Jövőre Villa tavaszi formájára is szükség lesz és akkor még jobbak lehetünk! Reggel elragadtatva és örömmámorban úszva azt írtam, h el van felejtve a rosszabb tavasz most kérek elnézést érte, mert nincs teljesen megbocsátva, csak túl jó kedvemben írtam.
Porto ellen kíváncsi leszek, de azért is lehetünk ott esélyesek, mert lehet nyáron szétkapkodják a csapatot és egy újraépülőben lévő Portoval kell majd találkoznunk.
Jó csapat a Porto, de hatalmas csoda kéne nekik a győzelemhez. Én egy kicsit túlértékelt csapatnak érzem őket. Nagyon nagy idényt futottak, de igazán nagy csapat ellen nem játszottak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.29. 20:07:02

Jövőre Villa tavaszi formájára is szükség lesz és akkor még jobbak lehetünk! Reggel elragadtatva és örömmámorban úszva azt írtam, h el van felejtve a rosszabb tavasz most kérek elnézést érte, mert nincs teljesen megbocsátva, csak túl jó kedvemben írtam.
Porto ellen kíváncsi leszek, de azért is lehetünk ott esélyesek, mert lehet nyáron szétkapkodják a csapatot és egy újraépülőben lévő Portoval kell majd találkoznunk.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.29. 19:58:07

Ez hihetetlen, hogy megint egy ilyen évet zárunk. Remélem senki sem fog minket megmenteni az 5 kupától :D Kicsit elment a kedvem a Klasszikus sorozat és az utóbbi idők gyengébb játéka után, de talán tegnap játszottunk a legjobban egész évben. Emlékszem Guardiola azt nyilatkozta az Arsenal elleni meccs előtt, hogy az a meccs határozza meg a szezonunkat. És milyen igaza volt. Jó játékkal elbuktuk a kupadöntőt, majd fölálltunk a padlóról és behúztuk a bajnokságot és a BL-t. Kiejtetettük az Arsenalt, a Sahtart, a Real Madridot, és a Manchester Unitedet. Kell ennél több? Ami meg ősszel történt az talán még ennél is durvább volt.

Pár dolog amit kiemelnék:
1. A védelmünk hatalmasat fejlődött, pedig korábban sem volt gyenge.
2. Afellay személyében van egy igaza nyerő csereemberünk.
3. Csak a Bl döntőn játszottunk úgy, de jöttek az átlövések, amiknek meg lett az eredménye (remélem így lesz a továbbiakban is).
4. Pedro (ha eddig nem volt az) világklasszissá nőtte ki magát.
5. Messi 53 gól, MVP 98 gól.

Remélem jövőre is hasonlóan jó évünk lesz. Bárcsak úgy lenne. Aztán most kezdődik az átigazolási szezon, aminek szintén megvan a saját szépsége. Pár hét múlva pedig BL döntő visszavágó, Audi Kupa, Barcelona Splitben. Lesz itt még program.

Visca Barca! Visca Catalunya!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
d
Entrenador del Barça

2011.05.29. 11:56:11

Hihetetlen, hogy az abnormálisan magas lécet újra és újra át tudja ugrani ez a csapat. Megmondom őszintén, fel voltam készülve az eshetőségre idén, hogy nem nyerünk semmit, a fene tudja mikor lesz vége a jó sorozatnak és komolyan mondom nem lettem volna rettenetesen csalódott, ez a csapat már annyit nyújtott, ami egyszerűen példátlan. Nincs olyan csapat, akinek a szurkolói ennyire el lettek volna kényeztetve, mint mi, minden újabb győzelemért hálás lehet az ember.
Hajrá Barca!
kanty
Llegenda del Barça

2011.05.29. 10:35:07

Egy újabb csodálatos szezonon van túl a csapat. Nehéz szavakba önteni az elmúlt három évet, talán most nem is igazán tudjuk értékelni.

Bár nem hiszem, h olvassák :P , de gratulálok és egyben köszönetet mondok minden Barcelona játékosnak, edzőnek és segítőnek. Megannyi feledhetetlen pillanatot köszönhetünk ezeknek a srácoknak.
=D> =D>
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sura
Jugador d'estrella

2011.05.29. 09:18:37

Előre is kell nézni! A felröppent nevekkel kapcsolatban: nagyon szívesen látnám a kispadon Forlant. Sérülés esetén helyettesíthetné Messit, különben meg félelmetes taktikai fegyvere lehetne Pepnek bizonyos meccseken :roll:
albicelesteX
A Vadász

2011.05.29. 08:59:30

Ott a vége felé is voltak olyan dolgok amiken felhördültem,de azt betudom a lazázásnak az eredmény tükrében.A gólnál is asszisztáltak a srácok rendesen.Nem tudom én úgy éreztem főleg amíg nem volt meg a különbség a két csapat közt,hogy Abidalt nem is annyira forszírozták a társak.Lényeg szerintem a védelmünket meg kell erősíteni és komoly emberrel,nem ígéretekkel.Ja és még egy dolog Keitat miért nem lehet már elfelejteni végleg? :D Nem sokat volt a pályán de épp elég volt ahhoz,hogy eltöketlenkedjen labdákat,jó semmi nem lett belőle,de annyira kilóg.Remélem nyáron azt mondja,hogy köszönöm...
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.29. 08:52:16

albicelesteX írta:Tudom,hogy ünnepelni kell.Meg tényleg zseniális volt a tegnap este,de azért egy két észrevétel ami nem igazán pozitívum.A védelmünk a kevés Manchester támadás ellenére is néha zavarba volt.Abidal nem 100%-os még és azért ez látszott rajta.Villa se volt a legjobb annak ellenére hogy zseniális gólt lőtt és tényleg respect,de a meccs nagy részében el volt tűnve eléggé.
Védelmünk főleg az első 8-10 percben volt para, de Piqué akkor is tanárian oldotta meg. Abidalt én nem éreztem gyengébbnek, szerintem most is elegánsan, és jól oldotta meg a dolgát. Villa tényleg elég gyengus volt, Hajdú B. is megkérdezte: jé, ő is a pályán van? tényleg így volt, nem nagyon volt játékban, de a gólja feledteti mindezt.
albicelesteX
A Vadász

2011.05.29. 08:48:47

Tudom,hogy ünnepelni kell.Meg tényleg zseniális volt a tegnap este,de azért egy két észrevétel ami nem igazán pozitívum.A védelmünk a kevés Manchester támadás ellenére is néha zavarba volt.Abidal nem 100%-os még és azért ez látszott rajta.Villa se volt a legjobb annak ellenére hogy zseniális gólt lőtt és tényleg respect,de a meccs nagy részében el volt tűnve eléggé.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.29. 08:40:16

Egyszerűen hihetetlen, amit ez a csapat művel. Meggyőződésem, hogy a 3 Pep-év közül ez ér a legtöbbet...ilyen simán, lazán, könnyedén, látványosan lefocizni az angol bajnokot egy BL-döntőben...félelmetes. A nagy meccsekre mindenki fel tud pörögni...Piqué tanárian játszott, akárcsak a Bernabeuban az elődöntőben, Mascherano szintén, Alves jó döntéseket hozott, Busquets rengeteget szerelt és a passzjátékban is ott volt, Xavi egy művész, Iniesta is hozta magát, Messi cselezett, szólózott, passzolt, gólt szerzett, sarkazott, Pedro a legjobbkor játszik a legjobban, Villa pedig a legjobbkor töri meg a gólcsendjét egy pompás találattal, miközben Valdés is hibátlanul teszi a dolgát. És hát Abidal. Óriási pillanat volt, amikor ő emelte a magasba a kupát...
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.29. 08:05:20

Gratulálok mindenkinek akinek ehhez a szezonhoz köze volt, elsősorban GUARDIOLÁNAK és a JÁTÉKOSOKNAK, és természetesen az összes SZURKOLÓNAK akik a brigáddal tartanak!

mi az az inter? mi az a mu? mi volt tegnap a tévében murinnyó? ti hol néztétek?

MIÉNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATA.
ENNYI.
PUYOL-XAVI-INIESTA
sura
Jugador d'estrella

2011.05.29. 06:28:52

Nem akarom megismételni a sok gratulációt, csak csatlakozom hozzájuk. Úgy látom azonban, hogy nem adjuk meg a kellő méltatást Pepnek, aki szakmailag, erkölcsileg, taktikailag kiemelkedőt nyújt és világszerte ő menti meg a szép és eredményes foci becsületét.
Érteni vélem, hogy Crujiff miért biztatja arra, hogy váljon meg a Barcatól. Valóban elviselhetetlen teher, ha minden évben ezt az abszurdul magas lécet KELL átugrani. Ezért szerintem 5 éves szerződést kellene vele kötni, amibe námi teljesítményingadozás is belefér.
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.05.29. 02:56:08

gergo9 írta:Nah ezt mindekinek ajánlom:
http://nst.blog.hu/2008/10/01/az_elkarhozott_zsenik

A cikk utolsó gondolata:
"Manapság már kizárólag a szenvedés állandó a Nou Camp környékén, pedig egy igazán jó Barcelona nagyon hiányzik. Megérdemelnénk."

Megkaptad bzmeg :twisted:
Na ha valami, akkor ez ékes példája annak, hogy sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap.:D
Köszi a cikket btw.
gergo9
Director del Fútbol

2011.05.29. 02:14:48

Nah ezt mindekinek ajánlom:
http://nst.blog.hu/2008/10/01/az_elkarhozott_zsenik

A cikk utolsó gondolata:
"Manapság már kizárólag a szenvedés állandó a Nou Camp környékén, pedig egy igazán jó Barcelona nagyon hiányzik. Megérdemelnénk."

Megkaptad bzmeg :twisted:
ultrasur
Madridista

2011.05.29. 01:21:54

ozsimiki írta:Nem igen lehet felfogni,hogy milyen szerencsések a jelen Barca drukkerei, azaz MI.

Becsüljük meg ezeket az időket nagyon, és ezért is (bár mindííg minden körülmények között is ragaszkodnék a kultúrához a SAJÁT CSAPATUNK IRÁNT meg főleg) kérem többek között én is, hogy MEGFELELŐ stílusban fogalmazzuk meg az esetleges kritikákat szezon közben, és jelzőket. Mert a BARCA keretében mindenki megérdemli az emberi megnyilvánulást.

FC BARCELONA :!:
=D> =D> =D>
Igazat szól a kolléga!
98-2003 között az hittük mi vagyunk az Istenek az hittük ez örökké tart,
természetessé vált számunkra a siker és lásd mi lett.

Meg kell becsülni és örülni a sikernek stb és nem csak ilyenkor hanem
a kakiban is kiállni a klub mellett.

Grat a győzelemhez!

off:
Végül a Száll a kakukkot néztem majd utána a Jackasst. 8)
De gondolom egy percig nem volt kérdés így az izgalmas BL döntővel egy évet megint kell várnom.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.05.29. 01:09:54

Köszönöm FC Barcelona! :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 22:57:39

Nem igen lehet felfogni,hogy milyen szerencsések a jelen Barca drukkerei, azaz MI.

A klub több mint 110éves történetében az egyik, ha nem a legnagyobb aranykorszakot futjuk, a Klub 4 Bl trófeájából 3at a közelmúltban/jelenben szereztünk, temérdek bajnoki cím, gólkirály,aranylasztis és folytathatnám.

Becsüljük meg ezeket az időket nagyon, és ezért is (bár mindííg minden körülmények között is ragaszkodnék a kultúrához a SAJÁT CSAPATUNK IRÁNT meg főleg) kérem többek között én is, hogy MEGFELELŐ stílusban fogalmazzuk meg az esetleges kritikákat szezon közben, és jelzőket. Mert a BARCA keretében mindenki megérdemli az emberi megnyilvánulást.

FC BARCELONA :!:
=D> =D> =D>
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt