2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már megint hülyeségeket beszélszLos Banditos írta: Off:Mikor engedtek vissza a madridistára?
Off:Mikor engedtek vissza a madridistára?BlackPriest írta:Hát barátom te nagyon elvagy tévedve![]()
![]()
![]()
Ki is kaptok majd figyeld meg!BlackPriest írta:Majd ma este a Valencia ellenPetixy írta:Most nézem,hogy a real eddig csak 1 csapattal játszott az első tízből!!!!!!![]()
![]()
Az a Celta volt,és persze kikaptak!!!!!!!!!!
Az 5utolsóval játszottak,és kikaptak közülük az Espanyoltól. Tényleg jók!!
Remélem a Barca túl van a hullámvölgyön!!![]()
Majd ma este a Valencia ellenPetixy írta:Most nézem,hogy a real eddig csak 1 csapattal játszott az első tízből!!!!!!![]()
![]()
Az a Celta volt,és persze kikaptak!!!!!!!!!!
Az 5utolsóval játszottak,és kikaptak közülük az Espanyoltól. Tényleg jók!!
Remélem a Barca túl van a hullámvölgyön!!
a legújabb regizett tagnak: világlegjobbcsapatRM vagy valami ilyesmi a neve. de a hsz-ei törölve lettek, gondolom.Fernando írta:Most akkor kinek szólt ez az üzenet? hogy takarodjon vissza?
nanaRichi írta:na látom rendes gyerek vagy te csak reálos de senki sem lehet tökéletes
éppen itt, Te! bár biztos rosszul látom.akkor inkább takarodj vissza az oldalatokra
ezt az egy kultúrált választ találtam a kijelentésemre.. nyugodta örülhetsz, én is szoktam. igen az osasuna valóban elég undorítóan játszott.. másrészt meg azt soha nem veszitek észre, ha vmi pozitívat írok.. pl írtam hogy jók voltatok a 2. félidőben, és hogy Messi jól játszott.. Ilyenko miért nem kell takarodjak?Bodi írta:Ez így nem teljesen igaz,mert egy undorító rúgdosódó antifocit játszó csapat ellen nyertünk!Az volt a céljuk,hogy lerúgják a játékosainkat,és sajnos elég sűrűn meg is tették ezt!Sacchi írta:látom nagyon büszkék vagytok ( legalábbis az előttem szóló ), hogy hosszú idő után ismét nyertetek, ráadásul a remek, látványos és eredményes focit játszó, pengés Osasuna ellen..![]()
Amúgy meg had örüljek már a csapatom győzelmének...