Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a mázlija, hogy nincs peche. Ha valamit elszúrnak a boxban, akkor valahogy visszakapja még a futamon belül. Nem feltétlen baj ez, csak így kezd unalmassá válni a VB.ozsimiki írta: Vedd sorba a történéseket.
ÖNERŐBŐL VOLT ELSŐ HELYEN, és PECH (box kiállás) miatt kényszerült arra a taktikára,hogy védekezzen. Ha nincs PECHE, valószínű, hogy nem is kell 30körön át védekeznie.
Ha ez szerencse,hogy önerőből első helyen van valaki,és ott is marad a piros miatt, akkor azt minek nevezed, hogy HA VALAKI ELŐL KIESNEK ÉS ÚGY NYER, MINT TAVALY SZÁMTALANSZOR AZ ELLENFELEI? AZ ÖTÖS LOTTÓ?
Az számára kedvező volt,hogy azt a maradék 6 kört nem kellett már védekeznie,de első helyen volt addig is, nem a szerencse miatt.
Grt Sebnek, óriási volt, ahogy 50körös lággyal is tartotta a köridejeit, Grt Alonsonak is, és Buttonnak is.
Nem szítok én itt semmit, de:ozsimiki írta:figyelj, ha csak szítani tudod itt a népet, pihenhetsz ok?Messithebest írta:Nem hiszem el h Vettel ekkora makker........ istenem.... f..... tele van már vele........
Vedd sorba a történéseket.
ÖNERŐBŐL VOLT ELSŐ HELYEN, és PECH (box kiállás) miatt kényszerült arra a taktikára,hogy védekezzen. Ha nincs PECHE, valószínű, hogy nem is kell 30körön át védekeznie.
Ha ez szerencse,hogy önerőből első helyen van valaki,és ott is marad a piros miatt, akkor azt minek nevezed, hogy HA VALAKI ELŐL KIESNEK ÉS ÚGY NYER, MINT TAVALY SZÁMTALANSZOR AZ ELLENFELEI? AZ ÖTÖS LOTTÓ?
mert ha ez szerencse,az akkor mi? Nem a szerencse miatt volt az első pozícióban, vagy amiatt? Szánalmas vagy, és hamar meg fogom unni.
Az számára kedvező volt,hogy azt a maradék 6 kört nem kellett már védekeznie,de első helyen volt addig is, nem a szerencse miatt.
Grt Sebnek, óriási volt, ahogy 50körös lággyal is tartotta a köridejeit, Grt Alonsonak is, és Buttonnak is.
Hamilton ma nem volt méltó szerintem egy világbajnokhoz, ennyi év után már tudnia kellene mit szabad, azt tisztelem benne,h megy,és próbálkozik, de Massa és Maldonado ellen is hülyeséget csinált, utóbbit egyértelműen ki is ejtette.
De erről Ő tehetett, ő ott már az íven nem fért volna el, és pályán kívül tudott volna előzni csak. Maldonado a pályán fordult volna el, és Hami nem volt mellette, egyértelműen hibás volt a brit, szerintem meg is büntetik, igaz ez neki most nem jelent hátrányt.Messithebest írta:Elég lesz mára szerintem a fricskából, mert erről nem Hamilton tehetett, mert Maldonado húzta be a kocsit. Mondjuk csak magad égeted ezzel....csababarca írta:Azért Hamilton még szolidan kiütötte a 6. helyről Maldonadot.
Ne aggódj, ez nem jut el a MessiThebest féle emberek agyáig. Vagy ha eljut, akkor meg direkt csinálja itt a showt, de utoljára szóltam ma neki.Mikaos írta:Örülök, hogy izgalmas volt a verseny.
Értetlenül állok, hogy miért nevezték szerencsésnek Vettelt a Gyuláék meg itt páran. Egyrészt elszúrták az első boxkiállását a gyereknek, a verseny jó részét vezette - ha úgy nézzük, Alonso-nak volt leginkább szerencséje, hogy éppen ki tudott menni első SC-nél a boxba, és nem vesztett időt ezáltal.
Apám, te égeted magad, nem veszed észre? Simán Hamilton ütötte ki Maldonadot, aki pozíció előnyben volt. Ezt kicsit figyeld már.Messithebest írta:Elég lesz mára szerintem a fricskából, mert erről nem Hamilton tehetett, mert Maldonado húzta be a kocsit. Mondjuk csak magad égeted ezzel....csababarca írta:Azért Hamilton még szolidan kiütötte a 6. helyről Maldonadot.
Messithebest írta:
Elég lesz mára szerintem a fricskából, mert erről nem Hamilton tehetett, mert Maldonado húzta be a kocsit. Mondjuk csak magad égeted ezzel....
figyelj, ha csak szítani tudod itt a népet, pihenhetsz ok?Messithebest írta:Nem hiszem el h Vettel ekkora makker........ istenem.... f..... tele van már vele........
De erről Ő tehetett, ő ott már az íven nem fért volna el, és pályán kívül tudott volna előzni csak. Maldonado a pályán fordult volna el, és Hami nem volt mellette, egyértelműen hibás volt a brit, szerintem meg is büntetik, igaz ez neki most nem jelent hátrányt.Messithebest írta:Elég lesz mára szerintem a fricskából, mert erről nem Hamilton tehetett, mert Maldonado húzta be a kocsit. Mondjuk csak magad égeted ezzel....csababarca írta:Azért Hamilton még szolidan kiütötte a 6. helyről Maldonadot.
Elég lesz mára szerintem a fricskából, mert erről nem Hamilton tehetett, mert Maldonado húzta be a kocsit. Mondjuk csak magad égeted ezzel....csababarca írta:Azért Hamilton még szolidan kiütötte a 6. helyről Maldonadot.
Ugye közben már rájöttél h mekkora hülyeséget írtálcsababarca írta:
Hamiltonra más szabályok vonatkoznak,mindig is így volt,és így is lesz.
Mondjuk bárkivel csinálnák, megjegyezném,hogy mennyire nem fair.
Hamiltonra más szabályok vonatkoznak,mindig is így volt,és így is lesz.ozsimiki írta:Jah ezt néztem én isRonaldinho&Barca írta:Hamiltonnak gumit nem akarnak cserélni? Vagy esetleg előbbre tolni egy kicsit pár hellyel? :/![]()
ez szabályos??? Pályán történtek miatt, rossz a hátsó szárny, ugye ez azt jelenti,h be kellene mennie boxba, vagy végigcsinálni ezzel. Ehelyett piros zászló alatt megcsinálhatják?Vettelnek dobjanak már fel akkor egy friss lágyat
![]()
Hozzáteszem, lehet,h szabályos,de nem lenne sok logika benne, ennyi erővel gumit is lehet cserélni.
Ezt még SC alatt írtam, de továbbra is áll, mert tudtommal piros zászló alatt hozzá lehetnyúlni a kocsihoz, ezért gumit cserélhetnek, szóval Vettel megnyerte......ozsimiki írta:Gondolom a "MégMinden" alatt érted a RedBull boxot is, és az első SC-t is. Elárulom,ha a boxban nicns hiba, nem lenne kérdés a győzelme. így még az.Messithebest írta:EZT NEM HISZEM EL HOGY MÉG MINDEN IS VETTELRE JÁTSZIK ÁHHH![]()
![]()
Óriásit melózik ezekkel a gumikkal.
Másik érdekesség:
remélem nincs senkinek komoly baja, DE:
-piros zászlót mi igényelte? SC alatti körözést mi hátráltatta? 4kört le tudtak menni vele, a többit miért nem? Gondolom ez is Vettelt segíti mi?
mert ha most rajt következik (bár talán SC mögötti lesz),akkor Vettel még nagyobb hátrányban lesz ezekkel a gumikkal.
úgyhogy itt el is felejtheted,h őt segíti minden, utólag kíváncsi leszek,h miért lett piros zászló,mert addig lement 4kör SC mögött, a többi mitől lett volna veszélyesebb?
Jah ezt néztem én isRonaldinho&Barca írta:Hamiltonnak gumit nem akarnak cserélni? Vagy esetleg előbbre tolni egy kicsit pár hellyel? :/
Gondolom a "MégMinden" alatt érted a RedBull boxot is, és az első SC-t is. Elárulom,ha a boxban nicns hiba, nem lenne kérdés a győzelme. így még az.Messithebest írta:EZT NEM HISZEM EL HOGY MÉG MINDEN IS VETTELRE JÁTSZIK ÁHHH![]()
![]()
Jól tudodmiihii írta: Igen,tudom h neked ő az antikrisztus,ismerem a véleményedet.Ami viszont nem feltétlenül egyezik a mindenki kijelentésselVagy te lennél mindenki?
![]()
![]()
A másik részével egyet értek teljesen.A hypeja nagy,de a futam valós értéke elég nulla közeli volt általában.