sjd írta:
Azért szerintem te se mondanád, hogy a tegnapi meccsünk nem volt élvezhetőbb mondjuk a Real elleni 2-0nál (csak hogy az eredmény is hasonló legyen). Szerintem ez a három meccs nem a jobb játékkal emelkedik a Clasicok fölé, hanem már eleve magával a játékkal (azaz, hogy volt játék)
Továbbra sem vitatom el a Real taktikájának hatékonyságát, a létjogosultságát is csak egy kicsit, de azt azért el kell ismerned, hogy ha a futball nevű játékban szeretnél gyönyörködni, akkor inkább nézed a Barca-Arsenalt (ahol szintén nem volt sok gól)
Persze egyértelmű, mi az említett meccseken magas színvonalat hoztunk!Ha a mostani BL döntőt, viszonyítjuk mondjuk a Real elleni 2:0hoz, taktikailag élvezhetőbb volt a 2:0 rengeteg finom kis lépés volt azon a meccsen, s igazi sakkjátszma volt!De ahogy te fogalmaztál, játékban akarok gyönyörködni, akkor egyetértek veled a felsoroltak!De a klasszikusoknak megvolt a varázsa, s nagyon nagy taktikai harc volt (én meg azokat imádom)!
Tegnap az MU nem tudta megoldani a legalapvetőbb feladatot, hogy kivegyék Xavi-Iniesta kombót, nincsenek hozzászokva, hogy védekezni kell, taktikailag csalódás volt az MU, mi meg "csak" a szokásos játékot hoztuk
szerk: a lényeg az lett volna, hogy a RM elleni meccsek is nagyon színvonalasak voltak, s a "hogyan focizzunk a Barca ellen" című könyvbe eddig csak Mourinho tudott írni, mert Ferguson (pedig valóban nagy edző) semmit nem tudott még ezzel kezdeni, míg portugál kollégája nagyon szépen felépítette a várat!