Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha tudnád mennyire megértem a helyzeted, nem tudom rendesen érzékeltetni...kennyke04 írta:propranololt szedett már valaki lámpaláz/izgulás pl vizsga,érettségi akármi miatt? használ is valamit? házidoki is felírja ha kérem v inkább elküld agytúrkászhoz? kicsit rajtam a para, de nyugtatók eléggé eltompítanak :S
Üdv!kennyke04 írta:propranololt szedett már valaki lámpaláz/izgulás pl vizsga,érettségi akármi miatt? használ is valamit? házidoki is felírja ha kérem v inkább elküld agytúrkászhoz? kicsit rajtam a para, de nyugtatók eléggé eltompítanak :S
Hát én bizony emlékszem, mikor kezdtél fórumozni, arra is, h nem ment simán a beilleszkedés.Rivaldinho írta:Már régóta magamban tartogatom a kérdést, hogy hová tűntek a régi motorosok ? Akikkel még én "nyomtam"... vagy mindenki olvassa, csak már kevesen válaszolnak .. ? Közbejött a meló, gyerek, vagy.. mi ? Szerintem itt már kevesen ismernek engem (mármint régről, a "régi" fórumról), ahogy lehet, hogy nem is tudjátok kikre gondolok.. ?
pl.
-Charlie (mondjuk vele pont beszéltem régebben,de már nagyon régen és ő is olvassa a fórumot, de nem írkál)
-Kluivertinho
-Varga Tamás
-HAnonymus
-Rapika
-Balboa
-Ordog
-Kralo
-Boixos
-Taibi
-vagy akár kifestő ?
stbstb...
Érdekes látni például,hogy egy fórumon is leszűrhető az "idő vas foga".. régiek mennek, újak jönnek.
Emlékszik itt pl. arra valaki mikor még én is nagyban írogattam ? Már nem nagyon hiszem...![]()
Érdekes kérdés...,Rivaldinho írta:Már régóta magamban tartogatom a kérdést, hogy hová tűntek a régi motorosok ? Akikkel még én "nyomtam"... vagy mindenki olvassa, csak már kevesen válaszolnak .. ? Közbejött a meló, gyerek, vagy.. mi ? Szerintem itt már kevesen ismernek engem (mármint régről, a "régi" fórumról), ahogy lehet, hogy nem is tudjátok kikre gondolok.. ?
pl.
-Charlie (mondjuk vele pont beszéltem régebben,de már nagyon régen és ő is olvassa a fórumot, de nem írkál)
-Kluivertinho
-Varga Tamás
-HAnonymus
-Rapika
-Balboa
-Ordog
-Kralo
-Boixos
-Taibi
-vagy akár kifestő ?
stbstb...
Érdekes látni például,hogy egy fórumon is leszűrhető az "idő vas foga".. régiek mennek, újak jönnek.
Emlékszik itt pl. arra valaki mikor még én is nagyban írogattam ? Már nem nagyon hiszem...![]()
Amikor én kezdtem fórumozni,akkor itt voltak ők majdnem mind.Rivaldinho írta:Már régóta magamban tartogatom a kérdést, hogy hová tűntek a régi motorosok ? Akikkel még én "nyomtam"... vagy mindenki olvassa, csak már kevesen válaszolnak .. ? Közbejött a meló, gyerek, vagy.. mi ? Szerintem itt már kevesen ismernek engem (mármint régről, a "régi" fórumról), ahogy lehet, hogy nem is tudjátok kikre gondolok.. ?
pl.
-Kluivertinho
-Varga Tamás
-HAnonymus
-Rapika
-Balboa
-Ordog
-Kralo
-Boixos
-Taibi
-vagy akár kifestő ?
stbstb...
püRonaldinho&Barca írta:Srácok, tudtok mondani egy olyan oldalt, ahol leginkább filmeket lehet letölteni? Lehetőleg olyant amin az újak is elég hamar fent vannak. Én speedwarezen voltam fent, de úgy tűnik megszűnt vagy valami, pedig pöpec kis oldal volt nagyon..
Szerintem a lionsport.hu oldalon hamarosan meg lehet rendelni. Legalábbis remélem. A 2006-os BL győztes pólót pl onnan rendeltük anno.blaugrana!? írta:Üdv
arról érdeklődnék hogy champions-ös póló(ami a fiesta alatt volt a csapaton) a Barca hivatalos oldalán kívűl lehet máshonnan rendelni?
Lehetfcbarca0827 írta:Szerintem összekeversz egy másik fórumozóval.MessiFan a Barca a Bajnokok Ligája topikban írta: És még ő mondta, hogy nem terrorista
Szerintem összekeversz egy másik fórumozóval.MessiFan a Barca a Bajnokok Ligája topikban írta: És még ő mondta, hogy nem terrorista
Csak a bőrrákkal vigyázzMessiFan írta:Tegnap osztálykiránduláson úgy nyertünk 4-2-re, hogy 2-2 volt és volt hátra 5 perc. Nagy nehezen szerzünk egy gólt majd már csak 30 mp van hátra és mi dobunk be. Gyorsan rádobtam a kapura és a kapus belekapott majd beszállt a labda a kapuba én meg a teljesen átizzadt pólómat hozzávágtam a 2 tagú szurkolótáborunknak (többiek le se izélték) és körbe körbe rohangáltam.
Ma meg úgy nézek ki mint egy homár. Tegnap voltunk fürdőbe, leégtem. Ma is voltunk, még jobban leégtem
Ez egy ilyen sport.osho írta:csütörtökön volt egy kis laza futball, ami számomra csak 10 másodpercig tartott. szögletet végeztünk el megyek fejelni felugrok már akarok fejelni srác orrba vág. ömlik a vér lemegyek pályáról. elvittek dokihoz. orrtörés, porcok szétmentek, agyrázkódás.