Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Krojf írta:Itt az idény vége!
Ki milyen emlékeket őriz erről a csodálatos idényről?
Gólok, akciók, emóciók: minden jöhet!
Akár videók is!
K.
A játékosokon ilyen volt vasárnap: http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=21114Mihu írta:http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14
Megrendelhető a BL győzelem emlékére készített póló. 2féle változat van. Egyelőre előrendelés, de én már leadtam mindkét verzióra a rendelésemet
Szépek, és nem is drágák.Mihu írta:http://www.lionsport.hu/catalog/?h=14
Megrendelhető a BL győzelem emlékére készített póló. 2féle változat van. Egyelőre előrendelés, de én már leadtam mindkét verzióra a rendelésemet
Elsőnél tapsikoltam és ujjongtam. 2iknál taps és öklöm a levegőben és ordítottam hogy góóóóóllllll, 3iknál meg már egyenesen extázisban....lluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.
Ki hogy ünnepelte meg a 3 gólt szombaton?
Messi Arsenal elleni gólja, Masch becsúszása, 5-0, 8-0 BL elődöntő 1. meccs, és persze a BL döntő.Krojf írta:Itt az idény vége!
Akár videók is!
K.
TV2.hu-n biztos meg lehet néznicsabooo írta:tegnap láttam h valaki belinkelte ahol le lehet tölteni a döntőt. meg kérném szépen nem tudnátok adni egy oldalt ahol visszalehet nézni, vagy ahonnan le lehetne tölteni ?
Nekem a legkirobbanóbb az Arsenal elleni hazai meccs, Messi varázslatos gólja, és Xavi találata is. Ott éreztem, hogy megvan. Szombatról szintén Messi és Pedro góljai, Villáé már annyira nem, ott csak mosolyogtam elégedetten, hogy ez az én csapatomKrojf írta:Itt az idény vége!
Akár videók is!
K.
Valóban Messi gólja az ágyúsok, meg én Pedro góljánál szombaton már éreztem ez megvan!Meccsek közül emlékezetes, hogy végre megvertük az oroszokat, illetve a Real elleni első meccs sakkjátszmája, s Pep okos húzásai!Krojf írta:Itt az idény vége!
Akár videók is!
K.
Én kerti partin voltam egyik kollégámnál, jó sokan voltunk de 2en szurkoltunk csak a Barcanak, a többiek inkább ellenünk drukkoltak!Rengeteg alkohol fogyott (legfőképp metaxa-kólalluisllach89 írta: Ki hogy ünnepelte meg a 3 gólt szombaton?
Ez jó ötletKrojf írta:Itt az idény vége!
Akár videók is!
K.
Voltlluisllach89 írta:
Szerk.: csababarca!
Gondolom azért azt leszámítva is volt fogyasztás, ugye?
Eddig ez a nyerőLionel85 írta:Az elsőnél széttártam a karom és öklöztem a levegőbe, amolyan Guardiolásan. A másodiknál oldalazva táncoltam, kb. úgy mint MC Hammer a Can't touch thisben, a harmadikra már nem emlékszem, de akkor is extázisban voltam.
Az elsőnél széttártam a karom és öklöztem a levegőbe, amolyan Guardiolásan. A másodiknál oldalazva táncoltam, kb. úgy mint MC Hammer a Can't touch thisben, a harmadikra már nem emlékszem, de akkor is extázisban voltam.lluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.
Én is félmeztelen voltam a 3. gól után futottam 10 métert és pörgettem csak én mondjuk full egyedülbence-barca írta:
Én ahol néztem ugye sokan voltak, padok, azt pulcsimat levettem (h látszódjon a mezem) és mindig mikor gólt lőttünk felugorva ordítoztam haverjaimmal meg öleltük egymást meg pacsi, pulcsim meg mindig leesett a földre azt szedhettem föl...
Kocsmában néztük, és a góloknál ordítottuk, hogy góóllluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.
Meccs előtt meg volt beszélve, hogy minden barca gólnál egy feles. (rendes pálinkából,nem fütyülős,meg ilyenek). Ez állt végiglluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.
Én ahol néztem ugye sokan voltak, padok, azt pulcsimat levettem (h látszódjon a mezemlluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.
Haverokkal csak ültünk és néztünk egymásra h "Te jó ég mekkora gól" mindenkit kirázott a hideg nagyon felemelő pillanat volt!!!!!lluisllach89 írta:Totalbarcán "Happiness From Another World" cikk szerzője gondolkodtatott el mikor leírta hogy nem tudott felugrani annyira meg volt hatódva a góloknál.