Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek után megnéztem találok-e valamit youtube-on...d írta:Az embernek vele kapcsolatban is eszébe jut, hogy játékosként adtak-e neki szerződést?
Nem felejtem el a gólörömeit.
Szerintem ő sem fog bejönni... Nem szeretem különösebben a Juve-t, de örülnék neki, ha megint feltudnák venni a versenyt. Szerintem jobban járnának, ha olyan edzőt hoznának, aki már volt és bizonyított is nagycsaptanál.albicelesteX írta:A.Conte>Juventus....érdekes döntés.
Am észrevettem, hogy Guardiola sikerei óta, más top klubok is megpróbálják ezt a "régi nagy generációnk játékosát visszahozzunk, mint edzőt" dolgot. Érdekes, de én szurkolók a Juve felemelkedésének, és ezzel remélem a liga is emelkedni fog.albicelesteX írta:A.Conte>Juventus....érdekes döntés.
Már korábban is pedzegették. Ezzel még nem léptek előre. A Juvénak erősítésre van szüksége, mert ezzel a kerettel nem lehet komoly eredményeket elérni.albicelesteX írta:A.Conte>Juventus....érdekes döntés.
Egy kérésem van, Buffonról leszállni!albicelesteX írta:Amíg Ti a Juvéval vagytok elfoglalva Én addig a Roma-t figyelem.Igazából nagyon tartok ettől az új tulajtól.Nagy szavak és ígéretek vannak,de azokkal már tele a padlás.Kíváncsi vagyok mi lesz ebből...Annyi név felmerült már.Játékosok,edzők...Zsákbamacsi???
noname írta:Aquilanit sztem hülyeség megtartani. Igazi sztárok kellenek, akik rendszeresen jól játszanak, mint Agüero, nem Aquilanik, akik vagy jól játszanak, vagy nem, vagy sérültek. A Juvének ez a nagy problémája.Hasonlít a Clownderon féle Real-ra. Sok középszerű játékos, akik néha sikeresek, de ha erős ellenfél jön szembe(Pep-féle Barca), akkor megáll a tudomány.
Amúgy ha a kezdőt ki tudnátok tölteni, nem lenne ez rossz...kéne két szélsőhátvéd, egy irányító, meg egy baloldali kp...elöl megvagytok, 5 ember két posztra bőven yo, ráadásul matri-quagliarella jó is+Alex+Toni is jó cserének. Krasic is jó a kp-n, kéne mellé egy irányító, és remélem, nem Pirloban láttátok ezt a megoldást...hátul a középhátvédek megvannak, de igazából mind2 szélen nulla...L.Messi 10 írta:Hát akkor nézzük sorban, a használható játékosokat posztokra osztva:Initom írta: Azért szerintem a védelmen is lehet mit javítani,és Matri tűrhetően tolja,de ki tudja mire képes még...Toni ...nem nagyon követem a Juvét,de ha ott csapatot akarnak akkor neki nincs helye szvsz. Quagliarella okés,de egy társ kéne neki...
Del Piero -ba mennyi lehet még? Nagy kedvencem...
Kapus poszt is ,Buffon is kiöregedőben van,de az legyen a legnagyobb baj
Kapusok:
Storari és Buffon, na meg Brănescu a 17 éves Román kapustehetség
összegezve: 10/9
Védők: Bonucci-Chiellini-Barzagli középső tengely, Sørensen a 19 éves csoda, De Ceglie és itt ki is fújt.... 10/6
Középpálya: Melo, Sissoko, Pirlo, Aquilani, Pepe, Krasic, Marchisio, ezek közül egy értelmes baloldali játékos nincs.... 10/7
Támadók:Quagliarella-Matri csatárpáros termelt rendesen, mindketten fél év alatt 9 gólt szereztek, megvan a kezdő páros, cserének a Iaquinta-Del Piero-Toni hármas megfelel, ha nem lesz sérülés, viszont ha Aguero tényleg a Realba megy, el kell hozni Higanyt vagy Karimot 10/8
Összegezve: 7,5
Na ebből a lefaragott keretből kellene csodát csinálni. Én úgy gondolom, hogy a:
Buffon
*-Bonucci/Barzagli-Chiellini-De Ceglie
Krasic-Melo-*-*
Matri-Quagliarella
gerincre lehetne építkezni, csak okosan kell igazolni.
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168daffy írta:ez engem is érdekelne,kb mennyi a nyári átigazolási keretük?LG írta:...anyagilag sincs toppon a klub.
ez engem is érdekelne,kb mennyi a nyári átigazolási keretük?LG írta:...anyagilag sincs toppon a klub.
Azért nagyon valószinű, h ezek a játékosok mind nem fognak érkezni. Pl. Nanit és Tevezt szinte kizártnak tartom, mert lehetőségük van sokkal jobb csapatba is igazolni. Agüerot is, ha tényleg a Real és a City is hívja, akkor ő sem hiszem, h ott kötne ki. Bastos jó igazolás lenne, de ő egyedül nem fogja megváltani a világot. Ha jól emlékszem tavaly is be volt tervezve sok nagy név. de aztán nagy semmi lett belőle. Meg nem vagyok annyira tisztában a Juve belső dolgaival, de én úgy tudom, anyagilag sincs toppon a klub.L.Messi 10 írta: Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
Támadó középpályás. Egyébként van még pár tehetségesebb fiatal a Primaveraban, akik fejlődőképes, ügyes játékosok.Initom írta:posztja?