Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Gondolom azért, mert ha a középpályát kellőképpen meg tudják erősíteni, akkor Masch vagy Busquets hátramehet védőnek is akár.Léfe írta: Azon csodálkozom, hogy középső védő nem kkül képbe. Pedig kellene aká kettő is.
őőő most az jött le a hsz-emből, h én el akarom zavarni? egyáltalán nem...lluisllach89 írta:Azért tavaly egy rossz szó nem lehetett rá, nagyon jól ment, jobboson meg néha nagyon nagyot alkotott. Sőt, idén Abidal felemelkedéséig is nagyon jól teljesített. Csak mindenki kicsit alulértékeli a brazilt sajnos, az Arsenal elleni odavágó után ki lett kiáltva bűnbaknak, pedig nagyon jó igazolás volt.
Persze, nem azt mondom hogy kezdőben a helye, de azért Adriano se muzsikált kiemelkedően az elején, a végén meg nagyon ment, persze Mascheranonak köszönheti hogy az Arsenal elleni visszavágó óta életben van egyáltalán... Erről jut eszembe Piquében meg felbuzgott a MU-s vér szombaton, majdnem elrakta VV mellett
Szóval pont te is szoktad mondani az ördögi kört... Maxwellre amikor huzamosabb ideig számítanak akkor nagyon jó, ahogy Adriano is, játék nélkül meg szinte senki sem. És akkor el kéne küldeni és a helyére hozni egy full noname zsákbamacskát?
az ügynöke egy bizonyos Mino Raiola, aki már megint beszólt a Barcának, mondván "szemétség", h Maxi nem játszott a BL-döntőn... (emelte volna a védence értékét...)lluisllach89 írta:Csak én nem értem hogy minek kéne Maxwellnek távoznia?
pláne,hogy elég fix a játékrendszeretek és nem sok hely van benne egy langaléta csatárnak.Barcaman1993 írta: Egy erőcsatárral már befürödtünk. Sztem az a szisztéma megbukott, pedig egy nem akármilyen csatárunk volt Ibra személyében. Amennyi pluszt hozott, legalább annyi negatívumot is a csapat játékában.
Egy erőcsatárral már befürödtünk. Sztem az a szisztéma megbukott, pedig egy nem akármilyen csatárunk volt Ibra személyében. Amennyi pluszt hozott, legalább annyi negatívumot is a csapat játékában.Fernando írta:A támadó posztra ráfér egy kis frissítés szó mi szó. A kezdő oké, de ők is fásulnak (lásd: Villa, lásd: Pedro). Az az alapvető probléma, hogy nincs megfelelő alternatíva a pihentetésük céljából. Bojan ha beáll néha csak kevesebben vagyunk, Jeffren pedig üvegből van. Ellenben én utóbbiban mégis többet érzek/látok. Talán ők ketten hatástalanítják egymást valami oknál kifolyólag. Én azt mondom: ha Bojan megy, Jeffren többet játszik. A két szél alternatívája így meg is lenne Afellay és Jeffren jelenléte okán. Ám utóbbi igen sérülékeny és Villa vagy Messi se mindig tud majd végigjátszani egy szezont én vennék egy középső támadót is, és hogy nagyobb legyen a taktikai repertoar egy kicsit amolyan erőcsatárt, gondolok itt Llorentére a Bilbaoból pl. Bőven meg is lennénk.