Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sanchez nem 1 szezon óta jó játékos. Az tény, hogy nem volt eddig ilyen kiemelkedő szezonja mint most, de szezonról szezonra fejlődik, és már "régóta" egyik meghatározó tagja az Udinesének... Szóval ezt az 1 szezonos szöveget szerintem hagyhatnánk végre - nem neked célzom, de már unom ezt olvasni...noname írta:Rossi vs Sanchez:
Rossi jópár szezon óta stabil teljesítményt nyújt, akárki van mellette. Sanchez 1 jó szezonon van túl
A mi játékunkba pokoli nehéz beleszokni. A Villarreal legalább spanyol csapat, ráadásul hasonló a játékuk a miénkhez, így Rossinak elég jó esélye van alkalmazkodni. Sanchez ellenben az olasz bajnokságból jön, ahol a védők lassabbak, könnyebb kicselezni őket, ráadásul elhiszem h technikás, de legalább 1 év kéne mire megszokja a csapatot.
Rossi kijönne 25 millából, Sanchez egy 10essel több.
Rossi ugyanazt játssza, mint a mi csatáraink, ha Sanchez jönne, neki ehhez is alkalmazkodni kéne, hiszen nyilván nem hozzá idomulna mindenki más.
1 dolog szól Sanchez mellett: nagyobb tehetség mint Rossi. Az olasz tuti beválik, jó lesz mint kiegészítőember, illetve a kezdőben is hozza majd azt mint Villa. Sanchez ellenben nagyon beválhat, de nem valószínű h be is fog.
Az évek tapasztalata azt bizonyítja h jobb ha biztosra megyünk. Csigrinszkij is nagyon beválhatott volna, ahogy Ibra, ahogy Caceres, mégse váltak be.
Teljesen ugyanaz a véleményünk! Egyszerűen nem tudom miért, de Sanchez valahogy, jobban megfog és én szimplán jobban szimpatizálok vele, mint Rossival. Evvel persze nem azt mondom, hogy ha Rossi jönne akkor utálni fogom és szidom, sőt teljes mellszélességgel mellette fogok állni. Sanchez-t szerintem már 25-30 milláért meg tudnánk szerezni, sőt talán 1 visszajövő játékosnak vagy egy fiatalnak is örülnének, egy kis árcsökkentés fejében. Szerintem bele is tudna illeszkedni a játékunkba és nem mellesleg, de 1-2 embert lazán ő is képes lenne átverni, mint Messi.palesz77 írta:Remélem inkább ő jön mint Rossi. Végre lenne valami vérfrissítés a csapatban, nem olyan játékos jönne, amilyen már van jelenleg is - Rossi nekem teljesen a Villa-Pedro "vonalat" erősíti. Sanchez meg végre hozna egy kis Sambát, több dinamikát elől. Nekem ez nagyon hiányzik már. Azért szeretem ha Ibi játszik Pedro vagy Villa helyett, mert akkor végre nem csak Messi cselez - Inin kívül, de ő meg sokkal hátrébb van - és húz váratlant. Szóval remélem inkább Sanchez jön Rossi helyett, a chilei véleményem szerint pár éven belül benne lesz a szűk elitben, míg Rossiról ezt nem mondanám el...
Thiagot meg kétlem hogy beáldoznánk Cescért. Ennek lélektani "üzenete" van, egy kitartó és a ranglétrát teljesen bejáró játékost elcserélnénk egy olyanért, aki itt hagyta az akadémiát anno hogy máshol játsszon? Ezzel szerintem nem biztatnánk az ifiket, hogy maradjanak és fejlődjenek itt - és kerüljenek a nagy csapat közelébe lassabban, mintha elmennének tizen akárhány évesen angliába... Értitek remélem.
Csak abban az esetben örülnék teljesen Cesc érkezésének, ha Keita elmenne. Remélem ez lesz a forgatókönyv, van is rá némi esély, szóval én bizakodó vagyok. Szerintem senkinek nem kell elmondani, hogy Cesc mennyivel minőségibb játékos a malinál, és az meg hogy nem játszana és padon ülne Fabre nem igaz, így is Keita játszotta a legtöbb meccset a szezonban - számomra teljesen érthetetlenül -, úgyhogy Cescnek is akadna pár perc a szezonban szerintem... És így az ifik előtt sem záródna be az ajtó, Thiago is kaphatná ugyanúgy a játékperceket mint idén, sőt, még talán többet is.
Szerintem nem elég Rossi, kell védő is. Akár 2 is (középső és bal), de az egyiket saját neveléssel oldanám meg.Tocy írta:Tök jó, hogy hirtelen senkinek nem kell senki, elég egy Rossi, többit megoldjuk pár héttel ezelőtt még hülyepep, nem vett senkit, aztán nincs meg a csapat.
Thiago még kevés szerintem. Ügyes srác, de még hajlamos elszórni labdákat, amik nagyon sokat rontanak az összképen. Ő idén sem lesz még tökéletes megoldás valószínűleg...Fontásnak pedig még igazán jó meccse nem volt, hibázgatott, bizonytalankodott. Erősen kérdéses, hogy Pep be meri-e tenni őket nagy meccseken. Ha nem, akkor nem elég, hogy ők itt vannak.
Ismét mondom: ez csak egyfajta megérzés, vagy inkább benyomásom Thiagoról, de nincs meg benne az a feltétel nélküli alázat a csapattal szemben, ami mondjuk lesül Pedroról. Thiago még csak 20 éves, persze most meghúzza magát, de elég akaratos, öntörvényű játékos lehet belőle. Mint mondjuk egy újabb Giovani Dos Santos.lluisllach89 írta:Milyen személyiségi vonás az konkrétan?
sajnos értem, mire gondolsz... vmint az sem segített, h Thiago apja már tavaly is elégedetlenkedett, ilyenkor szokott következni az, ami Yayánál megtörtént...d írta:Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
Milyen személyiségi vonás az konkrétan?d írta:Én megmondom őszintén egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Thiagot belvonják a Fabregas bizniszbe. Lehet tévedek, de Thiagoban is mintha lenne valami abból a személyiségi vonásból, amit Guardiola nem kedvel a játékosokban, ez átbillentheti a mérleget. Ez persze csak spekuláció a részemről és csak arra alapozom, amilyen benyomást keltett a kis brazil-olasz-spanyol a pályán és a pálya mellett.
A "pont te szoktad mondani" az nem azt akarta kihangsúlyozni mintha magadnak mondanál ellent, hanem szimplán eszembe jutott pont akkor, most is használtam, nézzd milyen spontán szóFecooo írta:
őőő most az jött le a hsz-emből, h én el akarom zavarni? egyáltalán nem...
kimondottan szimpatikus játékos...