Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is csalódott lennék, tökéletes kis csereember, aki 10-15 percekkel lendülettel, sokat segíthet!Ibrahim Afellay írta:Hát remélem is h marad Afellay...nagyon csalódott lennék ha elmenne ....
![]()
Off: nagy az aláírásképed, vedd kisebbre!Ibrahim Afellay írta:Hát remélem is h marad Afellay...nagyon csalódott lennék ha elmenne ....
![]()
Szerintem is!ozsimiki írta:Nem olvasgattam vissza, lehet már másnak is feltűnt,de majd nézzétek meg a futását, testtartását, lövés előtti mozdulatait. Számomra teljesen CRkummára hasonlít rá ezekben. Utcsó meccsen direkt figyeltem.
Pontosan. Most kb Messi helyén játszott, középen, de teljesen szabadon. Ez való neki a legjobban. Megkapja a labdát, megfordul, és villámgyorsan otthagyja az emberét. Nagy kincs ez a srác! Nem szabad elpasszolni.Gauchomester írta:Tegnapi meccsen nálam a meccs embere. Lendületes volt, sokszor megjátszható, és ami máris élményszámba megy, hogy sokszor megunja a tili-tolit, és felvállalja az 1az1-eket, és zömében sikerül neki. Jól cselez, és gyors, agilis. Szerintem nagy butaság lenne elengedni nyáron. Ha még jobban megszokja a társait, akkor olyan csere lehet, mint Masch - ha beáll, nem gyengül a csapat.
Most ezt úgy mondod, mintha még soha nem lett volna kezdő. Ott volt pölö a Real Sociedad ellen is. Ki is kaptunk 2:1-re.@@Laguna@@ írta:Sajnálom, hogy nem játszatják többet! Jó ő, csak nem tudta eddig olyan sokszor bizonyítani. Egyszer megnézném mi lenne a meccs vége, ha bárki ellen, ott lenne a kezdőben is. Nem volt ő rossz vásár, csak még nem tudott teljesen beilleszkedni szerintem...
Itt a jó idő, hét ágra süt a "Sun" a baromságoktól!d írta:"angol lapértesülések szerint"
Egyetértek.Ilúvatar írta:Nem értem hogy minek ez a Fabregas láz? Monnyonle! Nem kell ide Fabregas.