Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Június 6-tól lehet jegyet venni, a neten is, aWa2x_ írta:hoeter, és te mivel tervezed az utat Splitbe? Köszi az infokat, de egy szót sem értek horvátul..esetleg tudnál segíteni a jegy szerzésben?
Én jövök! Rokon Audiban dolgozik, szóval ingyen kaptam jegyet.salas9 írta:Nekem ma jöttek meg a jegyeim az AUDI kupára. Oda nem jön közületek senki?
Én most intézem a jegyeket, sajnos a neten nem lehet kapni, csak ott a helyszínen venni, de ott is elsőbbséget élveznek a bérletesek. A jegyár 300 kuna körül mozog, de itt megtaláltok részletesen mindent (horvátulWa2x_ írta:"Információink szerint a Hajduk Split csak hagyományos módon, pénztáraknál értékesíti majd a találkozóra a jegyeket, és az árusítás már holnap elkezdődhet."
Ezt tegnap írta az Eurobarca, vagy tegnap előtt nem tudom. Szal, adott időben 23-án rohadt drága lesz helyszínen, előtte meg ki az, aki lemászik Splitbe meg a meccsnél még1x... f*sza.
Mindenképp, eddig csak ilyen kombinált cucc volt spliti szállással eddig, nem hinném hogy sokan vettek volna amíg nem volt konkrétum csak az időpont, hát érdekes lesz.Wa2x_ írta:Ugyan ez a gondom, a jegy.. nem tudom így mi lesz. Ha tudok vmit írok, ill. te is írj plz.
Akkor sincs probléma én közéjük is bemegyek Barca mezbenRinku írta:És ha esetleg behúzza az Internacional?Ott lenne a hopp...
![]()
És ha esetleg behúzza az Internacional?salas9 írta:Vett már valaki jegyet/jegyeket az AUDI kupára? Vagy van olyan aki fixre tudja, hogy jönni fog? Nekünk már megvan a jegyünk is, a döntő napjára a vendég szektorok egyikébe vettük a jegyet.
Van olyan aki jön az AUDI kupára? Mi két barátommal megyünk, hétfőn vagy kedden rendelünk elvileg jegyeket.lluisllach89 írta:Az Audi kupán Barca-Internacional illetve Bayern-Milan elődöntőket fognak tolni a csapatok, sajna ez is azt mutatja hogy tol minket az UEFA, Platini illetve az Unicef![]()
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 17338.html
Tavaly július 20-án volt a sorsolás.nemrobi írta:Sziasztok!
Tudna e segíteni valaki, hogy a következő bajnoki sorsolást mikor hozzák nyilvánosságra, mert szeptemberben ki szeretnék utazni egy hazai meccsre, és nem tudom, hogy mikor kezdjek szállás után nézni?
A segítségeteket előre is köszönöm!