2011.06.04. 13:42:43
Cumbee írta:daffy írta:25 millió+garay volt coentrao. no ennyit nem ért. ez van vagy 35 millió. esélyes,hogy jobb hátvéd lesz a kölyök,így ramos megy középre.
egy középpályást szeretnék továbbra is.
Hmm az érdekes húzás. Ennyiért szerintem megkapták volna Maicon-t, aki Mourinho nagy kedvence volt anno és ő azért nem zsákba macska, a jobb oldalt elég [auto_cenzúra]án bejátszaná nektek. Mondjuk gyanús, hogy az életkor miatt esett a választás a portugálra, de szerintem ő azért nagyobb lutri. Egyébként kezd elég durva keretetek lenni, kb ott tartotok, hogy kapus poszton kívül, mindenhova van legalább 2, szinte azonos képességű játékosotok.
Amikor érkezett C., Kaká, Xabi Alonso, Benzema, aztán tavaly di Maria, Özil, Khedira, Canales, León, akkor is kicsit megfordult a fejemben, hogy ezek nem akármilyen keretek, aztán láttuk mi lett a vége. Altintop-tól, és Callejon-tól nem hiszem hogy csodát látunk, Sahin szerintem, olyan óriási változást a középpályán nem tud hozni, Coentrao-t meg majd meglátjuk.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha