2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meg is érte nekik. Halomra veszik az embereket, aztán a fele se válik be. Most is megvették Altintopot meg Callejont, akiknek nagyjából annyira lesz fontos szerepük, mint a labdaszedőknek. Minek igazoljunk fejetlenül. Ha van Rossel-ben egy jó dolog, az a megfontoltság. Az utóbbi időben nem igazoltunk Ibrahimovicsokat,Csigrinszkiket, stb. Helyettük jött Afellay, Masche, Adriano, akik mind beváltak és összesen kb 30 millába fájtak.mess2009 írta:az az érzésem, hogy a Barca leggyengébb pontja a játékosigazolás, vagy ha úgy vesszükk a játékos állományyal való gazdálkodás!
most olvasom, hogy a Madrid már a negyedik(!) igazolásánál tart, és mi van nálunk?! a tavalyi, meg azelőtti szarakodás!! ....már bocsánat.
A 70 milla csak tipp, de elég reális, sőt, valószínűleg több is lesz a tarsolyban.visca el barca írta:nem tudom honnan vestzitek ezt a 70 millio van igazolásokra szöveget, én semmi ilyen hírt nem találtam.
amugy nagy valoszinuseggel, egy, azaz egy darab utos jatekost veszunk, meg max 2 tölteléket. tehát fabregas VAGY rossi VAGY... nem hinném hoy idehozunk 20-30 millios playerekből 2-3-at... ez eddig sem volt, és ezután sem lesz jellemző..
Ki a golyszim az az Esteban Andrade?Zibra16 írta:ez az Esteban Andrade gyerek a barca b-ben vagy a felnőt csapatba fog érkezni?
Nagyon a fején találtad el a szöget.Ez az eső után köpönyeg effektus,maradjon csak Londonban,nem kell ő nekünk.Iniesta_1986 írta:Fabregas anno 16 évesen a pénzt választotta. A Klub szeretete, a címer, a mez nem számított sem neki, sem a szüleinek. Ő csak a pénzre vágyott. Hát ezt megkapta.
Wenger papa meg évek óta ígérgeti, hogy majd most beérünk, és sikereket érünk el. Azonban Cesc rájött, hogy ez nem mostanában fog bekövetkezni. Ezért kinyílt a szeme - de későn.
Azt gondolom, hogy Cesc amit választott, azt "egye is meg". Legyen húzóembere az Arsenalnak, mi pedig nyerjük a trófeákat, címeket. Aztán ha serleget szeretne látni, akkor vagy eljön az FC Barcelona Múzeumába, vagy pedig a gugli képkeresőjét pásztázza. Legyen vele boldog, de ide többet vissza ne jöjjön, max. a vendégöltözőbe.
Anno nem bírta kivárni a sorát, a lehetőséget, mint Thiago vagy korábban Iniesta. Ezt már megbánta, mint az a kutya, amelyik nyolcat kölykedzett. De hát van egy mondás: késő bánat...És különben is: az eddig látottak alapján Thiago Alcantára legalább akkora potenciállal rendelkezik, mint a júdás. Nem kérdéses, hogy melyik játékos szerepeltetése áll közelebb a Barcelona filozófiájához.
THIAGO SÍ, FABREGAS NO!!!
Ne csak nézz, láss is márBarcaman1993 írta: A Fabregas és Thiago ügyhöz annyit, hogy én egy szóval nem mondtam, hogy azt akarom, hogy Cesc jöjjön csak a védelmembe vettem, hogy nem kell leárulózni csak azért, mert nem itt lett világsztár. Én is inkább nézegetem Thiagot, mint Cesct, főleg ennyi pénzért, de attól még nem kell legaljaként kezelni őt sem, mert anno elment és most visszaakar jönni.
Az egy dolog, hogy a játékosokkal megállapodtak, de szerintem ebből a 3-ból, jó ha 1 jönni fog. Már csak azért is, mert 50 millánál többet idén nem költhetünk, meg nincs is értelme megvenni ezt a 3 játékost egyszerre.messibingyo írta:Az Elmundo azt irja hogy a Barca megallapodott Alexis ,Cesc,es rossival mar csak a klubbokkal kell megegyezniuk ez a neheze sajnos
Ez lenne a legjobb szerintem is!MichaaBee írta:Úgyhogy Fabregas maradjon a fenekén Londonban, Thiagót pedig dobjuk be a mélyvízbe jövőre.
Gondoltál már arra, hogy az egyszem CdR-t nyerő Real Madridnak mégis több erősítésre van szüksége, mint a 3 év alatt 10 kupát bezsebelő, világverő Barcelonának?mess2009 írta:az az érzésem, hogy a Barca leggyengébb pontja a játékosigazolás, vagy ha úgy vesszükk a játékos állományyal való gazdálkodás!
most olvasom, hogy a Madrid már a negyedik(!) igazolásánál tart, és mi van nálunk?! a tavalyi, meg azelőtti szarakodás!! ....már bocsánat.
Ha jól emlékszem egy hsz-em volt "csak" lekezelő, akkor is odaírtam, hogy bocs, ha esetleg megbántanám.Tocy írta:Barcaman, alapvetően nem kéne ilyen lekezelően írni, és akkor nem ugrana neked senkiami tény, a Barcelonában élő katalánok Thiagot akarják, és nem Fabregast. Én szeretném, ha hazajönne a játéktudása miatt, és a játékosokkal való jó kapcsolata miatt. De teljesen megértem, és egyet is értek az érzelmi oldallal, akik azt mondják, hogy "áruló" és ne jöjjön ide, most már Thiago megcsinálja azt, amit ő nem tudott.
Mindenki más sztem. Vannak az idegesebbek, mint Cé, vagy Tévez, és vannak a nyugodtabbak, mint Cesc, aki nem veri a mellét fél percenként. Meg sztem hálás is az Arsenalnak, mert hiába nálunk nevelkedett fel, ott lett világsztár.krampusz írta:Ha már annyira akart volna jönni, már rég kiállt vna és elmondta van Wenger-nek&Ágyusoknak:köszönöm a lehetőséget-hálás is vok érte,de ennyi volt, váltani akarok!!!
Erre semmi garancia nem volt. Iniesta, Xavi, Deco volt előtte a rangsorban. Meg amikor ő sorra került volna, akkor még nem voltunk annyira bent ebben a saját neveléses dolgokban. Puyol, Xavi ott volt, Valdes ha jól emlékszem, akkor mutatkozott be (2003). Iniesta pedig, akkor kezdett "serdülni". Nem volt egy olyan kép előtte, mint mondjuk most bármelyik saját nevelésű játékosnak, hogy a kezdő csapatban 8 házi termés van.Mihu írta:Tehát ez is azt mutatja, hogy a saját neveléseinknek rendkívül jó esélye van arra, hogy stabil kezdők legyenek az A csapatnál...Kivárhatta volna a sorát. Jó esélye volt arra hogy kezdővé váljon.
Hát odaállt. De pedomaci mondta neki hogy mehetsz:bowlinggolyo írta:Nekem ebben az egész Fabregas mizériában az nem tetszik h ha annyira jönni akart már tavaly is akkor miért nem volt vér a pucájában és állt oda Wenger elé h edző bá nagyra értékelem amit értem tett,de szeretnék már tovább lépni és visszamenni Barcelonába.Ha kiállt volna tavaly a Barca mellett akk tuti h nem kellene most ezen vitatkoznunk.
1: Erre én is kíváncsi lennék hogy ez hogy jött ki neked hogy én katalán vagyokBarcaman1993 írta: 1. Te mióta, vagy katalán?
2. Ezt hagyjuk. Te nem tudsz engem, én meg téged meggyőzni.
Tehát ez is azt mutatja, hogy a saját neveléseinknek rendkívül jó esélye van arra, hogy stabil kezdők legyenek az A csapatnál...Kivárhatta volna a sorát. Jó esélye volt arra hogy kezdővé váljon.Barcaman1993 írta: Van 8 sajátnevelésű játékosunk a kezdőben, Ti meg azon idegeskedtek, hogy Fabregas (aki a padra jönne) nem várta meg, hogy mikor jön el az ő ideje.
A kérdésedet akárhányszor teszed fel, mindig az lesz a válasz, hogy a klub nem tehet semmit a fiatalok eligazolása ellen. 18 éven alul nem Ők döntenek hogy mennek vagy maradnak.Messithebest írta:..... de még mindig áll a kérdésem: Ha nekünk ilyen roppant fontos Fabregas, akkor mi a jó francért nem tartottuk meg????? Értem én, hogy el akart menni, de, ha a Barca azt mondja, hogy, fiam, nem mész te sehova, akkor sakk-matt és itt marad...... nem tud micsinálni.....