Na hát akkor. Mostanában nem volt sok időm fórumozni, s közbe történt ez az.
Roland Garros:
Rafa teljesen elképesztő. Talán ez az egyik legértékesebb RG győzelme, hiszen azért nem volt a toppon. De amikor kellett, akkor képes volt olyan szintet hozni, amire csak ő képes. A döntőben is amikor Federer jól játszott, akkor Ő még jobb tudott lenni.
Jön Wimbleldon. Egy ilyen RG után szerintem ott is ő az abszolút favorit. Djokovic füvön elég kevés, Murray nem nagyon bírja a nyomást otthon(legalábbis eddig), Egyedül Federer lehet az ellenfél, de már benne sem érzem azt az erőt.
Elég érdekes lesz az is, h ha Rafa megnyeri az angol nyíltat és Djokovic lesz a világelső. Ha ez lesz a helyzet, akkor az utolsó 6 GSből 5-öt nyer Rafa, de ez kevés az első helyhez. Persze még nem tartunk itt, csak érdekességként említettem meg.
Boksz:
Hétvégén Erdei kiütéssel nyert, úgy látom, h itt nem került szóba. Mitchell bár már túl van a fénykorán, de azért értékes győzelem volt Zsoltitól. Végre úgy bokszolt, ahogy azt Amerikában kell, látványos volt, agresszíven bunyózott, ütötte a kombinációkat. Igaz, h az elején kicsit feszült volt, de a végére feloldódott. Épp idejében lett vége a meccsnek, hiszen bokszolt is pár menetet, de a kelleténél tovább nem is bonyolította a dolgot.
Kíváncsi vagyok, h ezek után ki következik, elvileg most már egy nagy meccsnek lenne itt az ideje. Beszéltek egy Pascal elleni meccsről, nem lenne rossz, igaz nem címmeccs, de a kanadai ott van a legszűkebb elitbe. Egy jó Erdei pedig talán meg is verhetné. Vagy ott van egy Shumenov ellleni címmeccs is, ő talán könnyebb lenne valamivel, és az öv is ott lenne, de Amerikában az a meccs kevésbé lenne eladható.
A lényeg az, h Madár jól teljesített, reménykedjünk, h most már eljön a várva-várt super-fight is.
A másik boksszal kapcsolatos hír: Visszatér Mayweather. szeptember 17-én Victor Ortíz lesz az ellenfél. Fiatal, erős, veszélyes a mexikói, de Folydnak nem szabad, h problémát okozzon. Mindenképpen veszélyesebb, mint Mosley, akivel úgy-e legutoljára Pac bokszolt.
Na és a vízilabda.
Nagyon sajnálnám, ha kikerülne, hiszen egy olyan sportágról van szó, amelyiknek hatalmas hagyományai vannak. Sajnos azonban a népszerűsége rohamosan csökken.
Világszerte krikettet jóval többen néznek, mint vízilabdát.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.