2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez egyszerű. A kispadon.Egy kérdés. Pep hol talál helyet Fabregasnak a számomra tökéletesnek tűnő: Busquets, Xavi, Iniesta középpályán?
Sikerült kiragadnod az írásom egyetlen lényegtelen mondatát!:twisted:rszergej írta:Thiago vs Assulin, Makó meg Jeruzsálem
NincsmitFecooo írta:köszönöm OvaMind, megfogalmaztad a lényeget!
Iniesta még 23 évesen is inkább csere volt...
Bojannak még bőven van ideje!
ha Pedro és Ini 23 évesen került be igazán a csapatba, akkor Bojannak is van remény!
Ez sajnos így van...mindkét része. A fiatalok pénzzé tétele, és helyükre világsztárok igazolása nem éppen jó út szerintem...barca99 írta:Nem csodálom, hogy be szokott zárni a topic, ha valaki hülyeséget ír, egyből jön 6-8 jópofa komment. Így van közel 10 felesleges hozzászólás, ha senki nem venné figyelembe akkor lenne egy, amíg ki nem veszik.
A Sport mai hírei egyébként megdöbbentőek, fel van sorolva egy rakás fiatal, akiket pénzzé lehetne tenni, hogy legyen pénz egy világválogatottat összevásárolni. Egy páran kezdenek elszakadni a valóságtól.
HatalmasDaweed írta:Ja.. Meg Bojan miatt tört ki a második világháború is -.-"noname írta:Villa pont azért volt pocsék formában, mert Bojan gyenge játéka miatt nem lehetett pihentetni.
Ja.. Meg Bojan miatt tört ki a második világháború is -.-"noname írta:Villa pont azért volt pocsék formában, mert Bojan gyenge játéka miatt nem lehetett pihentetni.
1. Itt nagyon ritkán játszott végig egy meccset, általában 75. percben lejött Keita helyett .noname írta:De, sokkal.Fecooo írta:megnéztem Villa statját...
átlagban 40 meccs fölött volt évente, nálunk 50 meccset játszott, ez nem sokkal több...
1: nem mindegy h hónapokig heti 2 mecscet játszot, vagy csak egyet
2. nem mindegy h betömörülő csapatok ellen őrlődsz folyamatosan vagy nem.
3. nem mindegy h bl elődöntőben gyilkolnak le vagy sem
4. itt nagyobb a nyomás
5. a középcsatárunk szinte mindig visszaesik szezon 2. felére kifullad az összes fenti ok miatt.
De, sokkal.Fecooo írta:megnéztem Villa statját...
átlagban 40 meccs fölött volt évente, nálunk 50 meccset játszott, ez nem sokkal több...