Robcsyy írta:
ha már argentin, akkor Pastore

Én csak videókat láttam róla, szóval ezért kérdezem. Pastore egy tipikus mélységi irányító, mint Xavi? Iniesta pótlására ott van Thiago, 1-2 éven belül teljes értékű tag lehet, szóval oda emiatt nem kell igazolni - max ha esetleg nem válik be, de ara nem most kell felkészülni, és azt amúgy is kétlem -, úgyhogy egy Xavi stílusú középpályás kell majd. Szerintetek Pastore tényleg ilyen? Amit én láttam az az, hogy legtöbbször a 16-os környékén van, nem mélyebben visszatolva... Aki tényleg ilyen, az valóban Banega, ha már Argentínokról beszélünk...
Amúgy ha nem jön Fabregas, akkor szerintem nem igazolunk, hanem akkor Pep kockáztat, és Thiagonak nagyobb szerepet szán... És akkor a Masch-Keita-Thiago(-Jonathan-Romeu) középpályával fogjuk végigtolni a szezont. Picit kockázatosabb lenne ugyan, de Businál és Pedronál is így volt, az első hónapokban még mindenki azt mondta, hogy "nem játszatnám azért Bl döntőben", aztán Busi letolt egyet az első évében elég szépen, Pedro meg az elődöntőben még gólt is lőtt... És Thiagoban még több potenciál van, mnit bennük volt első látásra szerintem! Egy szó mint száz, szerintem vagy Cesc, vagy senki se jön a középpályára.