Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha választani kellene, akkor én inkább a bajnoki címet választanám, mint a BL-t. Számomra az fontosabb.laci18 írta:A bajnokság nem érdekel, ha a BL-t nem nyerjük meg akkor leszek mérges mert ezzel a csapattal csak a Chelsea és a Juve lehet nagy ellenfél.
Pontosan,Pana ellen is olyan labdákért elment,amire más rá se nézne.Most Rijkaard ilyen vak,vagy csak mi látjuk nagyon jól a dolgokat???LG írta:Messit én is a kezdobe szeretném látni, mert azon kívul h sokkal jobb mint Giuly, sokkal motiváltabb is(minden labdáért fut, olyanért is amit bárki más hagyna a francba).
a "T" betűtől az "a" betűig mindennel 1etértek!mademan írta:Tudom hogy nem erről szólt a diskurzus de felvázolom én is a kezdőcsapatra vonatkozó nézeteimet:
a kapus poszton valdes jól seggbe kéne rúgdosni hogy ne kövessn el pitiáner hibákat, mint a valencia ellen! Bár elég drasztikus lépés lenne, de le kéne küldeni a Barca B-be pár meccsre!
a védelembe vissza kéne vonni márkezt középre oleger helyére, akit amilyen gyorsan csak lehet száműzni kellene a klubtól!
így a védekezőközéppályás posztra Xavi visszahúzódhatna, mert elméletileg itt is tud játszani! van bommel pedig a középpályán deco mellett szervezhetné a játékot!
Teljesen eggyetértek a messi mint kezdő és giuly a cseréje gondolattal és indoklásával is! Így a védelem figyelmét széthúzhatnánk mivel mindenki tudja hogy csak dinho és etoo a cselgép!
A csatároknál, szerintem etoo-val minden oké, bár a helyzeteit berúghatná! Szerintem larsson kéne elfelejteni 1 időre ugyanis mostanában nem igazán van a toppon! Maxi fiunk viszont hajt minta az állat emelett lelkes (betis elleni meccs) ami szerintem egy jó ajánlás legalább a cserepadra!
dióhéjban ennyi!
üdv mindenkinek!
Hát azért ez nem igazFernando írta:Az egész játékos állományuk egy nagyarcú parszt népség! Egy játékos a kivétel közülük: Hernán Jorge Crespolaci18 írta:A chelsea-ről annyit hogy a védelmük kifogástalalan a középpályájuk fantasztikus a csatárjaik eszméletlen jó a a kapusuk fenomenális az edzőjük nagyszerű szakember de egy bunkó nagyarcú paraszt is egyben.
A cserepadjuk pedig hosszú és kiváló játékosok ülnek ott is.
Motta pedig sztem elmehet a búsba sehol sincs Van Bommelhez képest. Van Bommelt a Kezdőbe.
Forca Barca !
Forza Inter !
Az egész játékos állományuk egy nagyarcú parszt népség! Egy játékos a kivétel közülük: Hernán Jorge Crespolaci18 írta:A chelsea-ről annyit hogy a védelmük kifogástalalan a középpályájuk fantasztikus a csatárjaik eszméletlen jó a a kapusuk fenomenális az edzőjük nagyszerű szakember de egy bunkó nagyarcú paraszt is egyben.
A cserepadjuk pedig hosszú és kiváló játékosok ülnek ott is.
Motta pedig sztem elmehet a búsba sehol sincs Van Bommelhez képest. Van Bommelt a Kezdőbe.
Forca Barca !
Forza Inter !