2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nah, akkor valóban nem rossz, főleg, ha jó lehet a gólszerzéseTivornya írta:KösziBobberto írta: Gólszerzés+átadás edzés, de sokat ne várj tőle, bár a korát nem néztem meg. Megfelelőért már túl sokat nem áldoznak a menedzserek.![]()
Gólszerzése max. jó lehet...ha nem is tudok belőle sok pénzt csinálni, a nagycsapatomban akkor is meglesz a helye
Jaaa...és még nincs 16 éves.
KösziBobberto írta: Gólszerzés+átadás edzés, de sokat ne várj tőle, bár a korát nem néztem meg. Megfelelőért már túl sokat nem áldoznak a menedzserek.
Gólszerzés+átadás edzés, de sokat ne várj tőle, bár a korát nem néztem meg. Megfelelőért már túl sokat nem áldoznak a menedzserek.Tivornya írta:Köszönöm a mindent kielégítő válaszokat...Tivornya írta:Ificsatárt hogyan edzem, h a legtöbbet hozzam ki belőle? Nagyon nagy reményű playa
Játékos: 103334636
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű)
Átadás: ismeretlen (maximum gyenge)
Gólszerzés: megfelelő (maximum ismeretlen)
Köszönöm a mindent kielégítő válaszokat...Tivornya írta:Ificsatárt hogyan edzem, h a legtöbbet hozzam ki belőle? Nagyon nagy reményű playa
Játékos: 103334636
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték: ismeretlen (maximum középszerű)
Átadás: ismeretlen (maximum gyenge)
Gólszerzés: megfelelő (maximum ismeretlen)
Tedd be magad a kalapba...forlán10 írta:Gyors le kéne szerveznem egy barátságos meccset holnapra! Valaki benne lenne?
Basszus. Köszi, tegnap egész nap ezt kerestem !Bobberto írta:Tessék: http://hezekiah.hu/aloldal/hattrick/blue/kepek/edzo.gif13l4cks!d3 írta:Srácok, valakinek véletlenül nincs meg az a táblázat, hogy saját játékosból ha edzőt akarok csinálni, az mennyibe fog fájni ?
Nagy szükségem lenne rá :/
Tessék: http://hezekiah.hu/aloldal/hattrick/blue/kepek/edzo.gif13l4cks!d3 írta:Srácok, valakinek véletlenül nincs meg az a táblázat, hogy saját játékosból ha edzőt akarok csinálni, az mennyibe fog fájni ?
Nagy szükségem lenne rá :/
Dettó.Ezzel én is így vagyok.Nem tudom meg mondani hogy mikor kaptak egy olyan említésre méltó játékost akivel lehetett volna valamit kezdeni...Barcaman1993 írta:Másfél szezon alatt 1 olyan játékost találtak, akit majd szép pénzért el tudok adni.
Nem hinném. Nekem 1700 szurkolóm van, szinte egész szezonban karneváli volt a hangulat és most tartok ott, hogy meg szokott telni az 1000-es VIP. De ehhez nekem 44000-es stadionom is van.Barcaman1993 írta:Úgy tervezem, hogy a szünetben ismét bővítem a stadionomat, olyan 25 ezresre (most 20-as). A szurkolói klubom olyan 1250 körül lesz a szezon végére, szerintetek megérné fölhúzni 1000-re a VIP páholyt (most 250)? Szerintetek van rá esély, hogy megtelik?
Ezzel már közel vagy a szerencsések kategóriájához.Barcaman1993 írta:Másfél szezon alatt 1 olyan játékost találtak, akit majd szép pénzért el tudok adni.