Initom írta:
Mint tudjuk van az a pénz,hogy a Sheik Citybe írjon alá...
Mondjuk én sokkal jobban prefelálom Rossit.
A másik,oké,hogy sokan elküldenék Bojant,de nehogymá' 25 misivel jobb legyen Sanchez!!
Mert, Rossi jobb 20 misivel Bojannál? Vagy Fabregas 30-al? Sajnos ilyenek az árak, én se értem, nem is tetszik... Remélem nem vonjuk bele Bojant egy iylen csereüzletbe sem, ennél többet érdemelne azért.
Én amúgy Bojant megtartanám, vagy max visszavásárlási opció. Jeffrent viszont tényleg eladnám. Nem látom benne azt a tehetséget, ami miatt maradnia kéne. Affelay már most jobb volt a posztján, és Jeffren Bojannal ellentétben nem is villantott soha semmit - kivéve a klub VB egy meccsén, egy elfáradt Dél-Amerikai védelemmel szemben -, bár az tény, hogy még Krkicnél is kevesebb lehetőséget kapott... Szerintem a klubnak is, és neki is jobb lenne ha menne.
Holnap pedig hazaérkezik az elnök úr, remélem hamar lezavarja a Cesc-Rossi/Sanchez üzletet, és még a jövő héten vagy az után aláírnak - álom álom...
Amúgy Keita iránt érdeklődött a Milan elvileg, sport.es a forrás. Örülnék neki, az olasz foci szerintem feküdne Keitának, és a Milanban is jó helye lenne. Remélem létrejön a transzfer, bár kevés esélyt látok rá, szerintem csak pletyka...