Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen rád értettem, mert valahogy nem ment ki a fejemből az a mondat amit a Gergőnek címeztél miközben elötte kaptunk egy gólt hasonló helyzetből csak akkor a CSK nem figyelt az emberre! (most persze mondhatod, hogy a Gergőnél szakadt el a cérna, de sztem nem egymást kéne baszogatni)ZTE! írta:Bercy!
Sejtem h a piszkálásos részt nekem szántad!Majd ha végig fogsz védeni 1 ilyen meccset majd megérted!
Még nem beszéltem, de biztos össze tudjuk hozniNorbinho írta:Szia Bercy!
Tudtál beszélni a csk-val?!
Benne vagytok egy barátságos meccsbe? Nem Roma, hanem "vegyes felvágott" ellen, tudod amiről tegnap beszéltünk? Csak úgy baráti alapon:)
Majd megadom a bankszámlaszámom, ahova a jogdíjat utalhatod az aláirásod miatt!!Norbinho írta:Ja, és próbáltam odafigyelni, hogy az aláírásomnál a nevem ne legyen vastagbetűs, nehogy megint kitőrjön a balhé:D
Szted ezek után van bárkinek is kedve erről írni???deffent írta:Hello!
Hallottam a tegnapi eredményt.
Akinek van kedve egy bővebb összefoglalót írni a gólok sorrendjével, az tegye meg.
Erről én sem tudtam. A honlapon lévő sorsoláson október 26-a az utolsó őszi forduló.Ronaldinho 17 írta:Silva lesz még + 2 forduló! De mi az egyikben pont szabadnaposak vagyunk,szóval holnap 1 meccs+ majd még 1 jövőhéten vagy azután(attól függ mikor van számunkra a szabadnap)
Ez érdekes, erről nem tudtam, bocsi...Ronaldinho 17 írta:Silva lesz még + 2 forduló! De mi az egyikben pont szabadnaposak vagyunk,szóval holnap 1 meccs+ majd még 1 jövőhéten vagy azután(attól függ mikor van számunkra a szabadnap)