Villa 40milliójához viszonyítva Rossi simán jó 30m-ért.csababarca írta:Nagy kár, pedig már kezdtem reménykedni Sánchez leigazolásában.
Rossi nem ért 30at, max 20ért hoznám, ha meg annyiért nem engedik,szét kell nézni másnál.
Ezért nem kell bagóért túladni a fiatalokon.Rivaldo11 írta:Ez már mindig így lesz??? Jönnek az arabok, és ránklicitálnak-vagy bárkire, akit követni, utánozni akarnak?
Jó lenne, ha nem mennének el ilyen irányba a dolgok.
Csak erre reagálnék most. Sancheznek nem kell túl nagy terület a cseleihez. Nem tudom hogy láttad-e már játszani, de ha igen, akkor biztos feltűnt, hogy egyhelyben fogással is megveri a védőket kb... Nem kell neki nagy terület, ha van persze könnyebben elviszi a védő mellet, de ki nem? Messinek is jobban megy ha van területe, de ha nincs, akkor is képes megoldani a dolgokat. Szerintem ő nagyon passzolna ide...Alberto10 írta: Alexis inkább olyan csapatokba illene, mint a Real, ahol több terület adott egy támadásvezetésnél, ellenben a Barcelonával, ahol rendre felállt védelem ellen kell feltörni a "falat", ami Giuseppe egyik nagy erénye.
Jó lesz Rossi is csak jöjjön már valamelyik.Mondjuk személy szerint SZÁNCSEZNEK jobban örülnék...maki írta:Rossi nagyon jönne már, és tesz is érte. Miután pár napja Roig, a Villareal elnöke, azt mondta, hogy Rossi fontos eleme a csapatnak, és maga a játékos is azt mondta, hogy maradni szeretne, most a legújabb hírek szerint Rossi megkérte őt, hogy engedje el, mert jönni szeretne. Forrás: Mundo.
Úgy látszik a múltkori netes szavazás inkább Thiago mellett szólt, nem Fabregas ellen. Most arra lehet szavazni, hogy ki lenne a legfontosabb igazolás, és eddig Cesc vezet 34%-kal, Sanchez követi őt 1%-kal lemaradva.
A Mundo Deportivon ugyanaz a Wenger nyilatkozat kicsit másképpen jelent meg, mint a goal.com-onElőbbin valami olyasmi van, hogy: "Számomra/Véleményem szerint Fabregas már hosszú ideje az Arsenal játékosa, és itt is marad. ... bár néha a híresztelésből igazolás lesz."
Barcafan9:Azt azért utóiratnak odaírhattad volna, hogy a SportHíradóról szedted.Tudniillik, nekik ha olyan kedvük van, akkor kiadnak egy kamuhírt, hogy legyen látogatottság.Szerinted mi a fenéért adnak a cikkekhez hülye címeket?palesz77 írta:Hát jó, ha ilyen biztos a forrás...Barcafan9 írta:A francia L'Equipe sportnapilap úgy tudja, Barcelonában tartózkodik Giuseppe Rossi, a Villareal olasz válogatott támadója, hogy új szerződésére kanyarintsa aláírását.
A Sunday Times és a La Gazzetta dello Sport is arról írt vasárnap, hogy a két klub, illetve a játékos menedzsere közötti tárgyalások a finishez érkeztek, s 29,5 millió euróért vált klubot a támadó.
![]()
Amúgy nem kizárt, hogy így van, de ezért mondom, hogy le kéne hamar zárni az igazolás témákat. Ez már konkrétan fáj, hogy Rossi biztos jön -> Rossi kicsit távolabb, Sanchez kicsit közelebb -> Rossi nem jön, Sanchez még ma aláírhat -> Sanchez nehezebb mint hittük, Rossival megegyeztünk -> holnap mi lesz?? A Fabregas sagáról meg már nem is beszélek, az több évnyi anyag.
Amúgy én Sanchezt pártolom inkább, már sokszor elmondtam, ő felfrissíthetné a lassan fásulni kezdő támadó szekciónkat...
Hát jó, ha ilyen biztos a forrás...Barcafan9 írta:A francia L'Equipe sportnapilap úgy tudja, Barcelonában tartózkodik Giuseppe Rossi, a Villareal olasz válogatott támadója, hogy új szerződésére kanyarintsa aláírását.
A Sunday Times és a La Gazzetta dello Sport is arról írt vasárnap, hogy a két klub, illetve a játékos menedzsere közötti tárgyalások a finishez érkeztek, s 29,5 millió euróért vált klubot a támadó.
![]()
Ez valahogy nem áll össze. Szerintem nem fog Sánchez is, meg Rossi is hozzánk csatlakozni, mégis a lapok szerint mindkét ügy a célegyenesbe érkezett.Barcafan9 írta:A francia L'Equipe sportnapilap úgy tudja, Barcelonában tartózkodik Giuseppe Rossi, a Villareal olasz válogatott támadója, hogy új szerződésére kanyarintsa aláírását.
![]()
29,5 kicsit sok, de még így se lenne rossz vétel. 20-25 lenne a reális. Mindenesetre az Udine se siet eladni Sanchezt. Ha nem viszik le az árat, remélem kiperkáljuk, amit Rossiért kérnek.Barcafan9 írta:A francia L'Equipe sportnapilap úgy tudja, Barcelonában tartózkodik Giuseppe Rossi, a Villareal olasz válogatott támadója, hogy új szerződésére kanyarintsa aláírását.
![]()
Fabregasnak annyi előnye lenne, hogy Xavi tudna pihenni a kulcsfontosságú meccsek előtt, általában azok úgyis habiszti meccsek, nem játszunk mindig egymás után a Reallal. Mondjuk erre a szerepre Thiagot jobban preferálnám, de egyszerűen a barcás srácok ott akarják tudni Fabregast valamiért. Puyol-Piqué-Xavi, kb mindenki szeretné ha újra a Barcában játszanaSubinho írta:nekem valahogy ez úgy jön le, hogy mindenképp igazoljunk valakit... ez az alexis nem hinném, hogy jobban bevállna, mint pl. Bojan/Jeffren, mert azt vágjátok, h kb. annyit játszana...
Cesc meg jó játékos, de nem látom, hogy hova és minek?? cserepadra kicsit nagyképűség... kb. mint a Realnál Kaká... mert Xavi és Ini mögött kb. annyit játszana, vagy max. mint Masc vagy Keita...
Tdavid írta:Azért az már komikus hogy 3 óránként változnak a hírek.Egyszer jöhet Fabregas aztán megint nem jöhet...Jön Sánchez most meg megint nem jön Sánchez. VICC
Javier Pastore sokszor került a múltban a katalán újságok címlapjára, mint az aki elnyert Pep Guardiola és a klub vezetőinek figyelmét, így akkor is érdekes lesz Marcelo Simonian Barcelonába érkezése, ha most nem miatta és nem a blaugranahoz tart, hanem Dátolo miatt az Espanyolhoz, aki másik patronáltja.Rivaldo11 írta: Én azt gondolom, vagy Fabregas jöjjön, vagy senki (ha már mindenképp meg kéne neveznem valakit, nos, max Banegát tudnám mondani, aki még beleillene a játékunkba). Pastore ügynöke amúgy gondolom nem Pastore miatt megy az espanyolhoz, hanem más képviseletében utazik.
Soriano 2 évvel idősebb mint Cesc. Ezt csak úgy mellékesen megjegyezném... Ha őt eladjuk, akkor erősen kétlem, hogy pár év múlva vissza akarjuk majd venni, teljesen más a szitu, mint anno Cescnél volt.Balazs1415 írta:Szerintem Fabregas nem fog érkezni:(
de azt egyáltalán nem értem, hogy miért kell elengedni a másodolytály gólkirályát, még visszavásárlási opcióval sem jó, mert még úgy járunk mint Fabregasal!
Én azt gondolom, vagy Fabregas jöjjön, vagy senki (ha már mindenképp meg kéne neveznem valakit, nos, max Banegát tudnám mondani, aki még beleillene a játékunkba). Pastore ügynöke amúgy gondolom nem Pastore miatt megy az espanyolhoz, hanem más képviseletében utazik.Balazs1415 írta:Szerdán Pastore ügynöke Barcelonába utazik. Igaz nem a barcához, hanem az espanyolhoz, de hátha hozzánk is benéz és elbeszélgetnek Pastoreról!
minek? most érkezik fabregas,itt van thiago,keitaBalazs1415 írta:Szerdán Pastore ügynöke Barcelonába utazik. Igaz nem a barcához, hanem az espanyolhoz, de hátha hozzánk is benéz és elbeszélgetnek Pastoreról!