Tocy írta:Cesc nem jön...szerintem most már egyértelmű. Egy fél szóval sem mondta, hogy akármit is akarna, azt viszont hangsúlyozta, hogy nem fog küzdeni azért hogy átigazolhasson. Innentől vége...Thiagon a világ szeme
Úgy gondolom nem akar menni... bár még most is optimista vok vele kapcsolatban...(remény hal meg utoljára)Atomot Nekik! írta:Tiszta sor, hogy eltérő az összeg, de a keresetük is rendesen eltérő. És a Barcanál is eltérő lesz. De nem az összeg a legfontosabb, hanem a jelzés, az áldozatvállalás. De ezt sehol sem írtam, hogy ezt most kell meglépni. Ez abszolút tárgyalási taktikai hiba lenne. Ezt a végére kell tartogatni. Most csak meg kell erősíteni, hogy változatlanul menni akar
Háhogyne.Rinku írta:Thiago már most lehozza azt, ami Cesc alkot
+1Eagico írta:Szánalmas ez a topik! Jövőre meg aranyba öntenétek a lábát, ha majd gólpasszt ad Messinek! VICC
Tiszta sor, hogy eltérő az összeg, de a keresetük is rendesen eltérő. És a Barcanál is eltérő lesz. De nem az összeg a legfontosabb, hanem a jelzés, az áldozatvállalás. De ezt sehol sem írtam, hogy ezt most kell meglépni. Ez abszolút tárgyalási taktikai hiba lenne. Ezt a végére kell tartogatni. Most csak meg kell erősíteni, hogy változatlanul menni akarsamy85 írta:azért Maschnak "csak" 3 milliót kellet kifizetnie, azért itt minimumm 10 milla van a 2 klub között... persze kitudná könnyen fizetni Fabre, de más mint masch esete..Atomot Nekik! írta:Mint írtam, ha majd előveszi a brifkót és lepengeti a különbözetet, mint Masche tette, na akkor hiszek neki. Minden egyéb annyit sem ér mint a disznóf*ng.
De ha Nem jön fabre, jöjjön Fábry.. Sanyival még jobban is járnánk...![]()
![]()
azért Maschnak "csak" 3 milliót kellet kifizetnie, azért itt minimumm 10 milla van a 2 klub között... persze kitudná könnyen fizetni Fabre, de más mint masch esete..Atomot Nekik! írta:Mint írtam, ha majd előveszi a brifkót és lepengeti a különbözetet, mint Masche tette, na akkor hiszek neki. Minden egyéb annyit sem ér mint a disznóf*ng.
Ezért vagyunk szurkolók, nem?barca99 írta:Azon kívül, hogy jobban aludnátok, min változtat egy ilyen nyilatkozat? Ha jönni akar, akkor megbeszélik személyesen Wengerrel és nem telesírja a sajtót, hogy ez a szemét francia foglyul ejtett. A sajtó jó előre beharangozta, hogy nyilvános eseményen fogják kérdezgeti, és mindenki elhitte, hogy ez majd változtat valamin is. Persze, egyszer be lehetett csalni az olvasót a bejelentéssel, most magával a nyilatkozattal, holnap meg a pánikoltató "most akkor jön vagy nem?" és a "Fabregas-alternatívái" cikkel.Srácok, így működik a média, gyárták a híreket a látogatottság érdekében, nem kellene ezt ilyen halál komolyan venni. Alig látunk bele a dolgokba, de ítéletet mondani meg "én az ő helyében" monológokat írni azt tudunk.
Persze! Tavaly hosszabbított.Night írta:Mert a szerződéséből az évek fogynak:)Barca_10 írta:Azt viszont csak én nem értem, h 3 éve próbáljuk megszerezni, és mindig szinte ugyanannyi pénzt ajánlunk érte.
Ez nem korrekt nyilatkozat. Ez a nyilatkozat annyit jelent egyszerűen és röviden, hogy: "Nekem mindegy. Mások döntenek. Ez is nagyon jó, az is nagyon jó."Bob_Marley írta:Ennek semmi jelentősége nincs, teljesen korrektül nyilatkozott a jelenlegi csapatáról, s ahogy mondta is az Arsenal dönt!Ne legyünk már naivak ha kérhetném, ha azt mondja, hogy dögöljön meg az Arsenal sem vagyunk előrébb!Ez egy diplomatikus nyilatkozat volt, először az Arsenal-t kellene befűzni, aztán nyílván Cesc-szel már formalitás lenne a megegyezés!
De most elhordani mindennek, én se örülnék ha jönne, csakis ha értelmes áron szerezzük meg, de akármit mondhat, sztrájkolhat, minden, az ANGOLOK kezében van!!!!Az ő tulajdonuk, ők tárgyalnak először, nem Fabregas!
Mert a szerződéséből az évek fogynak:)Barca_10 írta:Azt viszont csak én nem értem, h 3 éve próbáljuk megszerezni, és mindig szinte ugyanannyi pénzt ajánlunk érte.
na ez az valami ilyet gondolok, vagy hasonloképp gondolom... a jelenlegi klubjával szemben korrekt maradt... ennyi... ugye nem arról híresek a játékosok hogy felelőtlenül mondják azt amit gondolnak... jelen esetben pedig ez lenne a leghelytelenebb... lehet ha azt nyilatkozta volna amit miszerettünk volna még hátráltatta volna a 2 klub közti tárgyalásokat... ez is ben a pakliban... nem de Bob?Bob_Marley írta:Ennek semmi jelentősége nincs, teljesen korrektül nyilatkozott a jelenlegi csapatáról, s ahogy mondta is az Arsenal dönt!Ne legyünk már naivak ha kérhetném, ha azt mondja, hogy dögöljön meg az Arsenal sem vagyunk előrébb!Ez egy diplomatikus nyilatkozat volt, először az Arsenal-t kellene befűzni, aztán nyílván Cesc-szel már formalitás lenne a megegyezés!
De most elhordani mindennek, én se örülnék ha jönne, csakis ha értelmes áron szerezzük meg, de akármit mondhat, sztrájkolhat, minden, az ANGOLOK kezében van!!!!Az ő tulajdonuk, ők tárgyalnak először, nem Fabregas!
Az embert a tettei minősítik. Mint embernek, pláne csapatkapitánynak éreznie kell, hogy mit várnak el tőle az állítólag hőn szeretett csapatának szurkolói. Nem érzi. Már három éve. Nem kellett volna x évre hosszabbítani az Arsenalnal. Akkor is töketlenül járt el. Ide pedig szőröstökű egyenes emberek kellenek.samy85 írta:azért mert nem azt mondta amit szerettetek volna hallani, mint ember is elítélitek... ez így már egy kicsit abszurd... lehet hogy ezt "kellett" nyilatkoznia... én olyanokról mondok véleményt akiket jól ismerek... amugy a hsz-ed első felével egyetértek.. szívesen hallottam volna ezt én is... de ez a nyilatkozat nem zárta le az ügyet semmiképp...Atomot Nekik! írta:Tartok attól, hogy a csapat morális tartását is szétzüllesztené.