Rivaldo11 írta:de a lényeg: ez az ember nem akar idejönni.
Ez azért érdekes, hogy miért jön le mindenkinek az, hogy Cesc egyáltalán nem akar idejönni. Nekem max annyit mond ez az interjú, hogy nem fogja zsarolni az Arsenalt úgy ahogy Kun az ATMA-t.
Amiket meg mond: 1) „nem minden a játékosokon múlik”. Na ez a kijelentés mindössze egy esetben igaz, ha a játékos menni akar. Ha maradni akar (mint ahogy azt sokan állítjátok), az csakis rajta múlik, hiszen érvényes szerződése van, nem lehet kényszeríteni a távozásra. Egyedül akkor bír relevanciával ez a mondat, ha jönni akar Barcelonába, akkor van rajta felül álló tényező. Ugyanígy az „ő a főnök, ő dönt arról, hogy eladnak-e”. Ha Fabregas maradni akar, akkor nem Wenger dönt...
2) „tavaly állást foglaltam, ami hiba volt, nem szeretném ha megint ez történne”. Tavaly kipofázta, hogy jönni szeretne, aztán csak baja volt belőle. Nyilvánvaló, hogy az, hogy jön-e semmiben nem befolyásoltatik azáltal, hogy ő mit haknizik a bulvársajtónak. Ha az Arsenallal megegyezünk, majd akkor fog nyilatkozni, ha meg nem sikerül akkor marad Londonban, és akkor már neki is jobb és könnyebb ha nem árulózzák odaát.
Egyébként nem is értem miért gondolta bárki, hogy egy sajttájtól majd eldől ez a dolog. Ha azt nyilatkozza, hogy jönni akarok a Barcába, akkor majd az Arsenalnál mindenki elszomorodva beleegyezik egy jó 20 milliós vételárba?
Én szerintem ezzel csak nyilatkozott Cesc, hogy nem nyilatkozik. Tavaly ráfaragott arra, hogy a Wenger nem engedte végül, idén inkább kivár, de a klubot nem sérti meg. Szerintem ezzel a nyilatkozattal még semmi nem dőlt el. (mondom ezt úgy, hogy egyébkétn nekem kb édesmindegy, hogy jön-é vagy marad.
Lionel85 írta:Háhááááá győzött a józan ész!
Kinek a részéről? A hír kapcsán egyedül Fabregas szólalt meg, ahogy írtam szeritnem egyáltalán nem olyan egyértelűen mint azt sokan írjátok. De ha ez van a nyilatkozat mögött, akkor is maximum Fabregast lehet minősíteni ennek a kapcsán, mert Rosellék egy árva szót nem mondtak még a témában, tehát az hogy győzött a józanész, és ezért nem vesszük meg Cescet kicsit sántít. Ha emiatt nem vesszük meg az nem a józanész miatt lesz, hanem amiatt mert Cesc nem akar jönni (bár én továbbra sem látom lezártnak az ügyet egyelőre).