Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.17. 15:37:30

A volt osztálytársamról van két sztorim :D Padtársam volt a gyerek 3 évig, oltári nagy WoW fanatikus :D :D :D Itt nyiregyen a Vasvári Pál Gimiben (továbbiakban VPG) szoktak csinálni 16 órás focit. Hát sok ismerősünk járt oda, többek között haverom húga is. Gondoltuk benézünk. Előtte a művház alatt alapoztunk. Ittak mint az állat, bár ez Andristól egyáltalán nem áll távol :D :D :D Mikor úgy érezték hogy kellő alkoholt ittak ahhoz, hogy el bírjanak indulni, útrakeltünk. Vonultunk vagy 20-an, mondanom sem kell ebből 19 matt részeg volt, én voltam egyedül józan :D Nem voltunk csendes társaság :D Ez így éjjel 2 körül történt egyébként. A főtéren éppen felújítottak egy épületet. Volt ott egy konténer, tele törmelékkel. Tégla, cserép, minden ami kell. Andris mikor meglátta, egy 20 méteres sprintet vágott le, ordibálva hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meghaaaalsz ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor odaért a konténerhez, egy szép mozdulattal belevetette magát háttal :lol: :lol: :lol: Mi szakadtunk a röhögéstől, Andris meg ott fetrengett a törmelékben. Hála Istennek minden ruhája fekete volt, úgyhogy elég szép kompozíciót sikerült összehozni a porral együtt :D Mondom neki, mint egyedüli józan, hogy te állat, nem fognak beengedni a VPG-be. Azt mondja: Kiiiiiicsoda...engedj oda, széccakítom a k.rva anyját :lol: :lol: :lol: Aki ismeri a videómegosztókról a Jani a kemény című videót az tudja miről beszélek :lol: :lol: Mentünk a VPG-hez, előtte azért leporoltuk amennyire tudtuk, és imádkoztunk hogy a biztonsági őr beengedjen minket :D Végül sikerült, de csak az első emeletig jutottunk, ott ugyanis a portyázó felügyelők lekapcsolták őket a WC-ben a piával tömött hátizsákkal :D

Másik sztori:

Andris itt is már elfogyasztotta a szokásos fejadagját (üveg pezsgő, üveg bor, megspékelve egy kis agancsos kólával rövid időn belül) itt is elindultunk neki a McDonalds-nak. Én útközben leváltam a csapattól, elmentem haza. Hétfőn suliban kérdezem hogy na milyen volt a buli hátralevő része? Hát....megtörtént életem első teleportálása :lol: :lol: Arra emlékszik, hogy a művháznál elaludt, a könyvtárnál felébredt, ment egy kicsit, majd otthon egy szál boxerben arra ébredt, hogy az anyja benyitott a szobájába, ránézett, csóválta a fejét, majd kiment :D :D :D Mint később kiderült, mikor hazament, leült az ebédlőasztalhoz, és elordította magát hogy ADJ KAJÁT MUTER!!! :lol:

Harmadik sztori:

Itt nem voltam jelen, csak mesélték. Andris szokásos pénteki esti szabadidős tevékenységét űzte, azaz hullarészegre itta magát a parkban. Elmentek az óriás hamburgereshez, mert az még ugye kellett nagyon, majd vissza a parkba. Ott lefeküdt, fetrengett egy sort megmaradt fél óriás hamburgerben, meg később a kis Vukokban, majd kész. Semmi életjelet nem adott magáról :D Próbálták fellocsolni, felpofozni, semmi. Kivették a telefonját a zsebéből, felhívták az apját hogy jöjjön gyorsan érte, mert alkoholmérgezést kapott, elájult, kómában van, eltemették, stb. Mire az apja kiért, már Andris is magához tért. Mondta neki az apja, hogy na gyere fiam, kelj fel, menjünk haza. Andris válasza: hova b.zdmeg? amúgy is ki a f.szom maga? Az apja itt látta hogy nem kicsi a probléma, próbálta meggyőzni arról hogy ő az apja, és hazaviszi, de Andristól csak folyamatosan azt a választ kapta hogy haggyon már békén, maga nem az apám, hívják ide a fateromat majd ő hazavisz. :lol: Végül nagy nehézségek árán sikerült betuszkolni a kocsiba és hazakerült, persze másnap semmire nem emlékezett a történtekből, azt se tudta hogy hogy került haza :D
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.17. 15:24:32

A táv-érték arányokat vicces felbecsülni részegen... :wink: Bowlingékkal "kicsit" megágyaztunk magunknak jóféle ágyas pálinkával, jött a róka erre pár órával... Hogy minek kezdtem el sörözni, azt még most sem tudom, mert tisztában vagyok vele, hogy sör/pezsgő + rövid = agyhalál... Mindegy, ne szépítsük a dolgot, így történt. :D Na igen, tök jól van az ember, aztán egyszer csak bröáf. Nem kell bemutatni szerintem... :D Hoztka vizet a srácok, kétszer is üvegpohárban, mindkettőt eltörtem (az egyiket elvileg földhöz vágtam - erre nem emlékszem) harmadjára hoztak egy műanyagot, de azt már le bírtam rakni a földre normálisan... :lol: A hányásban az a legszarabb, hogy mikor már kihánytál egy jó nagy adagot és elkezded jobban érezni magad, na akkor fogsz legalább kétszer-háromszor még hányni! :D
Football, bloody hell. /SAF/
daffy
Madridista

2011.06.17. 15:04:38

bowlinggolyo írta:lévén h kint októberben a hidegen ittunk aztán bementünk az épületbe ahol persze fűtöttek már így a jó meleg egyből megütött és a fejembe szállt az a kis alkohol(félliter-felesekben).
neis mondd,egyszer a gyrosostól nem találtam ki télen emiatt :D
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.06.17. 14:44:26

kanty írta: :lol: Szerintem ez nálam nem fog változni, nem is akarom, h változzon. Jól érezni magamat sikerült eddig is pia nélkül.
Mondjuk most van egy fogadásom a barátnőmmel, h aki érettségin nagyobbat ír az megrészegedik. :lol: Úgy-e nem akarok piálni, ezért nem készülök annyira 8) , de ő tanul rendesen. Vajon miért? :lol: :lol:
Am én is így voltam egy ideig aztán sikerült egy kevés piától is bebasznom,lévén h kint októberben a hidegen ittunk aztán bementünk az épületbe ahol persze fűtöttek már így a jó meleg egyből megütött és a fejembe szállt az a kis alkohol(félliter-felesekben).Ekkor elhatároztam h még egy ilyen nem lesz másnap nagyon rosszul voltam,de jött egy nyári móka,Hegyalja előtti napra mentem csak le mert a haverok kérleltek h na gyere már.Mondom rendben lemegyek 1 napra,de nem igazán kellett volna addig nem volt bajom amíg be nem mentünk a városba,előtte elkezdtünk házi alkoholizni(sörrel,pezsgővel,vodkával és borral).Itt ittam rendesen, de nem volt bajom,ám a városban jöttek az igazán nagy problémák még bent ittam vodkát és egy jó üveg finom fehér tokaji Furmintot ekkor képszakadás és arra nem emlékszem h a hídon h jutottam át,arra emlékszem a hídon azt kértem tegyetek stabil oldalba és kész.Másnap 4órakor keltem a híd túloldalán stabil oldalfekvésben,jó vizesen.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.17. 13:56:33

Bob_Marley írta: Kanty, ha vége az érettséginek, ne aggódj minden fősikolán, egyetemen szabadabb gondolkodásúak az emberek, s nem azt jelenti 0-24ig részegnek kell lenni!De jól érezni magadat nem tiltott :lol: És néha mondjuk jönnek kontrolálatlan dolgok, amire nincs indíték :lol:!
:lol: Szerintem ez nálam nem fog változni, nem is akarom, h változzon. Jól érezni magamat sikerült eddig is pia nélkül.
Mondjuk most van egy fogadásom a barátnőmmel, h aki érettségin nagyobbat ír az megrészegedik. :lol: Úgy-e nem akarok piálni, ezért nem készülök annyira 8) , de ő tanul rendesen. Vajon miért? :lol: :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.06.17. 13:30:24

Hát nekem talán a legdurvább sztori az az volt, amikor az Ír tanárunkat búcsúztattuk. 24 éves srác volt, ő is nagy ivó, kelt már úgy hogy fájt a segge, hát egy szép nagy tetkó volt rajta... Szóval arc volt a gyerek. Na hát mi egy szép búcsúbulit csináltunk neki. Házibuli, jó sok sör, pálinka, hubi - azóta nem iszok hubit :D -, minden mi szem szájnak ingere. Miután sikeresen bepiáltunk, és már alig tudtam járni úgy döntöttem hogy hazamegyek. Arra emlékszem, hogy sétálok a híd közepén, aztán a következő kocka, hogy egy virágágyásba fekszek faterom panelja előtt. A kabátom meg a gatyám ugye tiszta föld... Hát mondom jól van, ha már így kialudtam magam a friss levegőn ideje lenne bemenni... A kulccsal szenvedtem vagy fél órán keresztül, mert sehogy sem akart belepasszolni a zárba... Kétségbeesetten felhívom fatert, hogy "te figyi, rossz a kulcs, nem tudnál beengedni?" erre jön a válasz "A ház előtt vagyok..." Felnéztem, nem láttam. Hát mint kiderült konkrétan rossz helyre mentem/ájultam, és összekevertem a házát egy sarokkal odébb levő paneltömbbel... Ezek után mentem faterom elé, hogy hát "huppsz, olyan egyformák ezek a házak...", inkább egy szót se szólt csak segített fölmenni a lépcsőkön. A lakásban nézett meg először igazán,és meglátta hogy tiszta sár vagyok, megkérdezte hogy mit csináltam, én meg csuklóból vissza hogy "virágot szedtem."(azt hozzátenném, hogy január volt..) Aztán fél pillanat múlva megjelent fater új nője, akivel életemben először találkoztam... Hulla fehéren és tiszta sárosan. Azóta is szeretettel emlegeti fel nekem a sztorit fater...

De volt már olyan, hogy nagyba nyomultam az éjszakába, és a következő képkocka, hogy apám zuhanyzójában ülök egy szál boxerban és a csempének dőlök, mert jó hideg... Egyszer meg már sikerült bejutnom abba a lépcsőházba, ahova próbáltam a fenti sztoriba bemenni. Úgy tűnik nagyon tetszik nekem részegen... De azért kellemes lehetett azoknak a lakóknak, akik az elsőn laknak rögtön balra, hogy valaki hajnali 4-kor matton, a zárnak anyázva próbál bejutni a házukba... :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.17. 13:24:43

Elolvastam mindent, szép kis videót lehetne valóban összevágni :lol:
Násznépes táncolástól kezdve, bicikli lopás, esés-kelés….Volt itt minden! :lol:
Kanty, ha vége az érettséginek, ne aggódj minden fősikolán, egyetemen szabadabb gondolkodásúak az emberek, s nem azt jelenti 0-24ig részegnek kell lenni!De jól érezni magadat nem tiltott :lol: És néha mondjuk jönnek kontrolálatlan dolgok, amire nincs indíték :lol: Én is kb 3szor voltam tudattalan részeg!Egyszer mondjuk őrsre is bevittek ezáltal picit, de ezt is meséltem már+telefon dobálás, s szalagavató utáni hepaj!
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.06.17. 13:01:26

KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.17. 10:21:22

miihii írta:Én magamról ilyen filmszakadásos sztorit nem tudok mondani,mert valahogy előbb készül ki a gyomrom,mint a fejem és kiesni nem szokott semmi,maximum kijönni belőlem a feles/leg :lol: Bár szerencsére ez is elég ritkán,mivel idejekorán megtanultam a határaimat,uh már tudom mi merre hány méter...nagyjából :)
dettó :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.17. 09:56:12

Ilúvatar írta:...Sziget fesztivál...
Campuson elég vicces érzés egy feles után bungee jumpingolni majd menni tankcsapdára a pogó kellős közepébe :lol:
Azt napot sosem felejtem el. A vicces érzést komolyan értem, nem voltam rosszul hanem sehogy, csak a gyomrom kicsit felfordult :D
miihii
KHAL

2011.06.17. 07:17:37

Ez nagyon komoly,h az eredeti témáról h elkanyarodott a beszélgetés.Ugye kezdődött a telefon eláztatással,amiből a futballszerető férfiember publikum kiragadta a szövegkörnyezetből az elázást,asszociált, majd harapva a témára záporoznak a piás sztorik :lol:

Én magamról ilyen filmszakadásos sztorit nem tudok mondani,mert valahogy előbb készül ki a gyomrom,mint a fejem és kiesni nem szokott semmi,maximum kijönni belőlem a feles/leg :lol: Bár szerencsére ez is elég ritkán,mivel idejekorán megtanultam a határaimat,uh már tudom mi merre hány méter...nagyjából :)

Most így csuklóból egy sztorit tudnék felhozni,ami talán megüti a sztorijaitok magas mércéjét :D
Pár éve Vonyarcon nyaraltunk a spanokkal,felszerelkeztünk 15 tálca sörrel,meg némi röviddel,gondolván h azzal kihúzzuk 7en a héten,főleg h pár nap késéssel jön még erősítés utánpótlással.De mivel folyamat szinten esett az eső,így stresszoldóként szerdáig feléltük a készletet :P A keddi mutatvány elég markánsra sikerült,eláztunk mi is,pedig nem mentünk ki az esőre :D Erősen reggel volt már,amikor az egyik srác kitalálta h kéne reggelizni.Igaz,h nekem már a gondolattól is centrifugális erők kezdtek dolgozni a gyomromban,de a többség megszavazta.Nos,a kollega továbbgondolta közben és ellenállhatatlan kísértést érzett h pont a legrozzantabb állapotú,már órák óta üzemképtelenül alvó srácot bízza meg a reggeli elkészítésével.A koma két fotelt tolt magának össze,azon pilledezett.Egészen addig,amíg az ötletgazda nekifutásból el nem küldte a balost és egy határozott mozdulattal ki nem rúgta alóla az egyiket,ébresztési célzattal.Mi már ugrottunk mindenfelé,számítva az ébresztett emberke bosszújára,gondoltuk el fogja kapni a harci ideg -érthetően.De legnagyobb elképedésünkre cs ennyit kiáltott a srác: "Tudsz varázsolni?AKKOR TŰNJ EL!!!" Ledöbbenten néztünk egymásra,majd kitört belőlünk a röhögés,fetrengtünk.Erre a reakcióra nem voltunk felkészülve és ütött,mint a Koko :lol: A csávó abban a "su-betű" formációban közben aludt is tovább,félig lelógva a maradék foteljéről.Mi meg vmiért lemondtunk a kajaszerkesztésről,de azért megreggeliztünk a nagy ijedtségre,mivel maradt még pár doboz sör :P Azóta párszor szóba került már,újabb derültséget és elképedést okozva h a delíriumos álomból földrengésre ébredve h lehet így reagálni...!? :shock: :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2011.06.17. 00:22:44

jujj... piálós sztori... van pár mesélni valóm...

volt két-három nagyon durva eset:

1. Sziget fesztivál:
Kummanagy hangulat volt a haverokkal, sátraztunk ott 5 napig, és természetesen mindennap másnap. Volt minden... Nos, én arra emlékszem, hogy egyik nap, estefele beültünk a sörsátorba, s a We Will We Will Rock You -t énekeltünk a spanokkal. Ekkortájt, kb 9ik félliteres boroskólás pohárnál tartottam, már lassan kezdtem belassulni. Ekkor a társaság azon kapták magukat, hogy kéne venni abszintet. Hát hozták is szép számmal, 9 -en voltunk, 9 feles pohár abszint, ebből 3 amit nekem kellett lehúznom, mert a másik két haver nem akart inni belőle. No, tehát a kombó így néz ki kb: 9x 0,5 Boroskóla + 3x feles abszint. Ekkor jön a képszakadás. Nem nagyon emlékszem, hogy mi történt ott, de a következő kép az hogy már a sátram körül szambázok holtrészegen éjszaka, haverok meg a földön feküdtek, gondolom kidőltek. A következő kép meg a ToiToi bazz... próbáltam hugyálni, de a kezem nem nagyon akarta megfogni a szerszámomat, mert semmit se éreztem. Kábé, olyan voltam mint a mozgássérült, full letolt gatyával zuhantam kifele a ToiToiból, körülötte emberek. Csak arra emlékszem hogy hörgök mintha meghalok, fényes popómmal az ég felé, ekkor jött a cimbora és felsegített, vissza a sátorba. Ennyi. Sötét kép. Másnap arra ébredek, hogy a félarcom a sártócsában volt, oldalt, csoda hogy nem fulladtam bele, éppenhogy az orrom kint volt. Kummanehezen állok fel, mert a fejem zörög mint az állat, és kómásan derítem fel a terepet, hogy hol is vagyok éppen... Hát ötletem sincsen, hogy hogyan kerültem ide, mert a sátram az kb 100 méternyire volt.... Arcom csupa sár, Vuk szaggal, gatyámat meg elhagytam valahol, csak boxer volt rajtam.

2. Szilveszter jó pár éve:
Itt semmi érdekes, csak állítólag majdnem hívták a mentőt miattam: Teljesen beütött a kóma, nem reagáltam semmire, se a fényre. Nyitott szemmel dőltem ki, s úgy aludtam. Nyitott szemmel. Haverok összevissza paráztak, hogy agyhalott lettem. Alkoholmérgezés, vagy valami ilyesmi.
Legutolsó kép az volt, hogy a nappaliban, a bár mögött kommandóztam, és nyitogattam ki minden féle piát, s a kedvencem volt a Malibu Kókuszos likőr, de emellett még házi barack pálinkát is piáltam, meg mindenféle koktélt amit összekevertünk haverokkal.
Következő kép: ébredés, kummaszharul, égő gyomorral, vuk mindenhol.

3. Gina-szer:
Ez valami drog féle volt ami belekevertek a poharamba, nem tudjuk kivolt. Egyik bulin történt ez. Legutolsó képkocka az, hogy éppen egy csajjal rázom a sheggem, és lassan besötétül a kép. A következő kép két mentős néz le rám...
KépKép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.16. 23:28:47

Most akartam életemben először felmenni önszántamból erre nekem se jó. Még ilyet :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.16. 23:18:57

FCB_gábor írta:nektek se működik a nso oldala?
ja, nekem sem jó. :?
:wink:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2011.06.16. 23:15:34

nektek se működik a nso oldala?
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.06.16. 22:55:41

Victor_Valdes írta:A pia összetartja az eubarca közösségének nagy részét ahogy látom. :lol:
Szeszközösség :lol: :lol: 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.16. 22:41:11

A pia összetartja az eubarca közösségének nagy részét ahogy látom. :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.16. 21:49:11

Kalap1988 írta:Mondjuk maga a pálinka nem attól büdös, vagy erős vagy rosszízű, mert rothadt gyümölcsből készítik. Attól még lehet ugyanolyan finom. Csak jól és tisztán kell csinálni. Pl sokan benne hagyják a magot, nem tisztítják le rendesen, rossz technikával főzik, cukrozzák vagy túlcukrozzák és a többi, de hallottam cifrábbakat is :D
Voltunk Eger Rally-n áprilisban. Kimentünk már péntek este a kanyarba ahol állni szerettünk volna. Hát már voltak ott ugye többen, ők már nem voltak szomjasak, és rally-n ilyenkor úgy megy, hogy ha jön egy autó aki leparkol, akkor jóformán ki se tudsz szállni, máris nyomják a kezedbe a welcome drink-et :D Szevasztok szevasztok igyatok honnan jöttetek, stb stb, megy az ismerkedés. Na hát így voltunk mi is, leparkoltunk, jött oda két srác, nyomták a kezünkbe a pálinkát. Ittunk vagy 3 kört. Utána mentünk a bal oldali szomszéd csapathoz, szevasztok, igyatok :D Vittük a mi pálinkánkat. Itták, mmmm f.sza, jóféle. Igyatok a miénkből is. Nekem akkor már nem hiányzott, így elhatároztam hogy csak odateszem a számhoz, és úgy teszek mintha ittam volna belőle. Na hát kezdődött ott a történet, hogy a srác a csomagtartóból, a mélyláda mellől vette ki a páleszt. Jóóóó húgymeleg volt már a flakon is :lol: :lol: :lol: Na akkor már 110%-ra tudtam hogy én ezt a kört kihagyom :D Odatettem a számhoz, megdöntöttem, mmmmm finom. Abban a pillanatban éreztem hogy csípi a számat a szesz :D Mondom jézusom, én ebbe beleittam volna, ott halok meg :D De egyből már abba is belegondoltam, hogy a haverom következik, akit meg nem avattam be a tervembe :D Ő meg nagy lazán meghúzta az üveget, láttam az arcán hogy pokoli kínokat él át :D Nagynehezen kinyögte hogy f.sza :D Utána mondta is hogy hogy bírtad ki ezt a borzalmat? Mondom úgy hogy nem ittam belőle csak odatettem a számhoz :D Szidta is az anyámat hogy ő meg azért húzta meg, mert látta hogy nekem semmi bajom nem volt, pedig már neki is úgy hiányzott mint zsebbe a sz.r :D Hát gondoltam hogy ha nekem csak a számhoz ért azt a pici, és már az is csípett, akkor milyen lehetett inni belőle :D :lol: :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.16. 21:41:33

Telóáztatós sztori:
Dobfeszten voltunk vagy két éve. Az meg olyan, hogy négy nap nem alvás, meg nem emlékezés utána. Telefonom a zsebemben volt, és gondoltam, hogy én meglátogatom a medencét. Na de volt annyi eszem, hogy kirakom azért előtte a telot. Odaadtam egyik haveromnak, hogy tegye be a sátramba, mert előtt hatalmas vihar volt, szakadt az eső, és az ő sátrába meg állt a víz. A gond ott kezdődött, hogy ő is be volt állva már rendesen, és ráadásul a sátraink full ugyanolyanok voltak, plusz még egymás mellett is...na szerintetek melyik sátorba tette?

Piálós sztori:
Hát ebből aztán van rendesen. :lol:
A legdúrvább az elég régen történt. Szilveszter volt, és olyan helyre mentünk, hogy x összeg befizetése után korlátlan italfogyasztás...persze hogy a Porto Rico került elő, amiből vaggy hat felest ittam meg, plusz rengeteg sör, és mivel elfogyasztottuk a rumot, még jött hozzá pár vilmos körte. Én le is differáltam, képszakadás. Hirtelen az egyik ismerősöm lakásán vagyok, és a nagymamája kérdezgeti, hogy mi van. Hát mondom ez. Mondja, hogy ha kell rókázni, menjek a WC-re. Egyenesen, aztán balra majd jobbra. Hát én egyenesen, balra majd jobbra mentem, hánytam. Másnap kiderült, hogy a lépcsőn sikerült kirakni a cuccot :lol:

Másik alkalommal a rum mellett a másik nagy kedvencem a tequila ütött meg. Éhgyomorra egy üveggel bevertem egy lánnyal. Mindketten megkaptuk. Elvileg voltunk valami kocsmában is, de én nem igen emlékszem rá egyáltalán. A koliban meg fizetni kell érte, hogy valaki ott aludjon, 1600 pénzt. Nekem volt egy ezresem, de valahogy csak felvittem a lányt így is, és még vissza is kaptam :lol: Hogy örültem enne másnap. Más kérdés, hogy egy órán keresztül ettem két harapást egy szendvicsből, annyira rosszul voltam.
daffy
Madridista

2011.06.16. 21:36:33

azért 1-2 év után az ember rájön,hogy miért szurkolnak ilyen sokan a barcának... mindenki alkesz bazz :shock: :D az utolsó 1-2 oldal sok mindenre magyarázatot ad :)
poén
Hát, én a 280ft-os Gléda borra esküszöm (üveggel együtt ennyi) Very Happy ", plusz 1 liter cocacola, aztán később még 1 üveg szintentartás végett. 1000fortinból szépen be lehet csűrni
ahol a kóla drágább,mint a bor,ott nem lehet sok szőlő az anyagban :D
egyébként a végbeleden keresztül kell "elfogyasztani" és akkor is be tudsz rúgni :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 21:30:31

Mondjuk maga a pálinka nem attól büdös, vagy erős vagy rosszízű, mert rothadt gyümölcsből készítik. Attól még lehet ugyanolyan finom. Csak jól és tisztán kell csinálni. Pl sokan benne hagyják a magot, nem tisztítják le rendesen, rossz technikával főzik, cukrozzák vagy túlcukrozzák és a többi, de hallottam cifrábbakat is :D
Blest! Nem tudom, hogy jó bor-e az, mindenesetre jó dolgod van, hogy két üveg bortól jól érzed magad :) Múltkor megittam egyedül 3 és fél literrel ( ez 5 palack) és nem is volt olyan kemény este, mióta pálinkázni is szoktam, ha szórakozom, azóta nehezebben csípek be rövidital nélkül :) Persze nem voltam józan, de teljesen más volt....
Blest
Jugador d'estrella

2011.06.16. 21:27:19

Hát, én a 280ft-os Gléda borra esküszöm (üveggel együtt ennyi) :D ", plusz 1 liter cocacola, aztán később még 1 üveg szintentartás végett. 1000fortinból szépen be lehet csűrni :)
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.16. 21:24:55

kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg? :lol: :lol:
Nem nem :) Én sem voltam még. 2 hete csináltam egy kis kertipartit, ott már eljutottam odáig, hogy éjjel 2-re kicsit lepihentem a hintaágyra :D De mondjuk az is inkább a fáradtságtól lehetett :) Úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy berúgva még sosem voltam. Mindig csak olyan szintig jutottam el, hogy ahogy fordítom a fejem, nem fordul vele együtt a kép, csak egy kis fáziskéséssel, meg pici szédülés. De minimális.

Fúúúú egyszer felmentem haveromékhoz ( a jelenlegi albérletembe, csak akkor még nem ott laktam) inni. Ittuk a whiskey-t. Akkor nagyon whiskey-s voltam, csak azt ittam. De előtte nem sokat, csak 3-4db 3-4 cantost. Na ezen a bulin valahogy nem úgy jött ki a lépés, nem is kajáltam sokat előtte, meg úgy valahogy nem esett jól. Leküldtem vagy 4-5-öt, elaludtunk. Reggel fél6kor felkeltem, nekem minden bajom volt :D Úgy fájt a hasam hogy az eszméletlen. Kimentem a wc-re, mert mondom mingy összehányom magam. Olyan gyomorégésem volt hogy borzalom. Na akkor tettem le a whiskey-t :D Azóta csak Apa házijával foglalkozom :D Attól még nem fájt a hasam, a fejem se, és még ízlik is. Azt tudni kell, hogy Apa a pálinkát nem rohadt gyümölcsből főzeti, hanem teljesen jó, érettből, amit simán meg is lehetne enni. Emiatt nem is büdös és nincs is erős utóíze.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.16. 21:14:26

Lionel85 írta:
kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg? :lol: :lol:
Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.
Ááá én 1x voltam és egy életre elég volt. Sz.r házi bort, orosz vodkát, házi pálinkát ittam éhgyomorra és sokat 1-2 óra alatt. Nagyon megviselte a májamat és igazából simán tudtam mindent hogy hol vagyok meg minden de egy lépést sem tudtam volna megtenni ezért ledőltem az ágyra és kértem egy vödört, hogy meghánytassam magam. 3 órát aludtam xD
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 20:59:01

Én a jó bor+pálinka kombóra esküszöm, ha az izét és a hatását is figyelembe veszem. Bort azért, ha körülnéz az ember lehet kapni nem rosszakat 600-700 ft-ért is palackonként, ami elmegy, tekintve, hogy nem attól kell fejre állni ( már, ha kell, nem muszáj :D ), mert iszol valamicske rövidet is. Pálinka meg egy érdekesebb kérdés, boltban nem igazán szabad venni, mert ami minőségi az 100-ból 99-szer 4500-5000 Ft-tól kezdődik fél literenként. Az alatta lévő fütyülős és még sokféle pedig egész egyszerűen nem pálinka, hanem aromás sz.r.... Amitől sokkal jobban másnapos vagy, nem finom egyáltalán és a többi. Ezért kell körülnézni jó alaposan az embernek a környékén, rá kell szánni az időt, kérdezősködni és fog találni olyan házi, vagy kisüzemi főzöttet, aminek elfogadható ára van és nem is reaktorvíznek becézik :D Nekem ez sikerült, 3200 Ft-ért tudok hozatni finom szilvóriumot, ami 45 fok körüli ( tehát nem erős, az erősebbeknek már semmi íze, csak ereje...) és ugye ez nem fél liter, hanem egy egész. Ebből barátok közt minimum kétszer-háromszor igen jól érzed magad és nem is adod alá az igényekből, nem mérgezed magad mindenféle löttyökkel ( félreértés ne essék, a két-háromszori ivással azért egészségtelen :D ,de nem annyira, illetve kis mennyiségben - napi 1 feles - még egészségesek is, bár én ez utóbbit nem gyakorlom, csak alkalomadtán iszom).
Válasz küldése