Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neis mondd,egyszer a gyrosostól nem találtam ki télen emiattbowlinggolyo írta:lévén h kint októberben a hidegen ittunk aztán bementünk az épületbe ahol persze fűtöttek már így a jó meleg egyből megütött és a fejembe szállt az a kis alkohol(félliter-felesekben).
Am én is így voltam egy ideig aztán sikerült egy kevés piától is bebasznom,lévén h kint októberben a hidegen ittunk aztán bementünk az épületbe ahol persze fűtöttek már így a jó meleg egyből megütött és a fejembe szállt az a kis alkohol(félliter-felesekben).Ekkor elhatároztam h még egy ilyen nem lesz másnap nagyon rosszul voltam,de jött egy nyári móka,Hegyalja előtti napra mentem csak le mert a haverok kérleltek h na gyere már.Mondom rendben lemegyek 1 napra,de nem igazán kellett volna addig nem volt bajom amíg be nem mentünk a városba,előtte elkezdtünk házi alkoholizni(sörrel,pezsgővel,vodkával és borral).Itt ittam rendesen, de nem volt bajom,ám a városban jöttek az igazán nagy problémák még bent ittam vodkát és egy jó üveg finom fehér tokaji Furmintot ekkor képszakadás és arra nem emlékszem h a hídon h jutottam át,arra emlékszem a hídon azt kértem tegyetek stabil oldalba és kész.Másnap 4órakor keltem a híd túloldalán stabil oldalfekvésben,jó vizesen.kanty írta:Szerintem ez nálam nem fog változni, nem is akarom, h változzon. Jól érezni magamat sikerült eddig is pia nélkül.
Mondjuk most van egy fogadásom a barátnőmmel, h aki érettségin nagyobbat ír az megrészegedik.Úgy-e nem akarok piálni, ezért nem készülök annyira
, de ő tanul rendesen. Vajon miért?
![]()
Bob_Marley írta: Kanty, ha vége az érettséginek, ne aggódj minden fősikolán, egyetemen szabadabb gondolkodásúak az emberek, s nem azt jelenti 0-24ig részegnek kell lenni!De jól érezni magadat nem tiltottÉs néha mondjuk jönnek kontrolálatlan dolgok, amire nincs indíték
!
dettómiihii írta:Én magamról ilyen filmszakadásos sztorit nem tudok mondani,mert valahogy előbb készül ki a gyomrom,mint a fejem és kiesni nem szokott semmi,maximum kijönni belőlem a feles/legBár szerencsére ez is elég ritkán,mivel idejekorán megtanultam a határaimat,uh már tudom mi merre hány méter...nagyjából
Campuson elég vicces érzés egy feles után bungee jumpingolni majd menni tankcsapdára a pogó kellős közepébeIlúvatar írta:...Sziget fesztivál...
Voltunk Eger Rally-n áprilisban. Kimentünk már péntek este a kanyarba ahol állni szerettünk volna. Hát már voltak ott ugye többen, ők már nem voltak szomjasak, és rally-n ilyenkor úgy megy, hogy ha jön egy autó aki leparkol, akkor jóformán ki se tudsz szállni, máris nyomják a kezedbe a welcome drink-etKalap1988 írta:Mondjuk maga a pálinka nem attól büdös, vagy erős vagy rosszízű, mert rothadt gyümölcsből készítik. Attól még lehet ugyanolyan finom. Csak jól és tisztán kell csinálni. Pl sokan benne hagyják a magot, nem tisztítják le rendesen, rossz technikával főzik, cukrozzák vagy túlcukrozzák és a többi, de hallottam cifrábbakat is
ahol a kóla drágább,mint a bor,ott nem lehet sok szőlő az anyagbanHát, én a 280ft-os Gléda borra esküszöm (üveggel együtt ennyi) Very Happy ", plusz 1 liter cocacola, aztán később még 1 üveg szintentartás végett. 1000fortinból szépen be lehet csűrni
Nem nemkanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg?![]()
Ááá én 1x voltam és egy életre elég volt. Sz.r házi bort, orosz vodkát, házi pálinkát ittam éhgyomorra és sokat 1-2 óra alatt. Nagyon megviselte a májamat és igazából simán tudtam mindent hogy hol vagyok meg minden de egy lépést sem tudtam volna megtenni ezért ledőltem az ágyra és kértem egy vödört, hogy meghánytassam magam. 3 órát aludtam xDLionel85 írta:Szerintem nem, de nem gáz. Attól nem leszel jobb, ha egyszer lerészegedsz. Csak megtapasztalod, hogy ilyen is vagy. Bár az is igaz, hogy sokan más szemmel néznek rád, ha nem állsz be a sorba és nem iszol addig, amíg vissza nem jön a róka.kanty írta:Én vagyok az egyetlen aki életében nem volt részeg?![]()