A volt osztálytársamról van két sztorim

Padtársam volt a gyerek 3 évig, oltári nagy WoW fanatikus

Itt nyiregyen a Vasvári Pál Gimiben (továbbiakban VPG) szoktak csinálni 16 órás focit. Hát sok ismerősünk járt oda, többek között haverom húga is. Gondoltuk benézünk. Előtte a művház alatt alapoztunk. Ittak mint az állat, bár ez Andristól egyáltalán nem áll távol

Mikor úgy érezték hogy kellő alkoholt ittak ahhoz, hogy el bírjanak indulni, útrakeltünk. Vonultunk vagy 20-an, mondanom sem kell ebből 19 matt részeg volt, én voltam egyedül józan

Nem voltunk csendes társaság

Ez így éjjel 2 körül történt egyébként. A főtéren éppen felújítottak egy épületet. Volt ott egy konténer, tele törmelékkel. Tégla, cserép, minden ami kell. Andris mikor meglátta, egy 20 méteres sprintet vágott le, ordibálva hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meghaaaalsz ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor odaért a konténerhez, egy szép mozdulattal belevetette magát háttal

Mi szakadtunk a röhögéstől, Andris meg ott fetrengett a törmelékben. Hála Istennek minden ruhája fekete volt, úgyhogy elég szép kompozíciót sikerült összehozni a porral együtt

Mondom neki, mint egyedüli józan, hogy te állat, nem fognak beengedni a VPG-be. Azt mondja: Kiiiiiicsoda...engedj oda, széccakítom a k.rva anyját

Aki ismeri a videómegosztókról a Jani a kemény című videót az tudja miről beszélek

Mentünk a VPG-hez, előtte azért leporoltuk amennyire tudtuk, és imádkoztunk hogy a biztonsági őr beengedjen minket

Végül sikerült, de csak az első emeletig jutottunk, ott ugyanis a portyázó felügyelők lekapcsolták őket a WC-ben a piával tömött hátizsákkal
Másik sztori:
Andris itt is már elfogyasztotta a szokásos fejadagját (üveg pezsgő, üveg bor, megspékelve egy kis agancsos kólával rövid időn belül) itt is elindultunk neki a McDonalds-nak. Én útközben leváltam a csapattól, elmentem haza. Hétfőn suliban kérdezem hogy na milyen volt a buli hátralevő része? Hát....megtörtént életem első teleportálása

Arra emlékszik, hogy a művháznál elaludt, a könyvtárnál felébredt, ment egy kicsit, majd otthon egy szál boxerben arra ébredt, hogy az anyja benyitott a szobájába, ránézett, csóválta a fejét, majd kiment

Mint később kiderült, mikor hazament, leült az ebédlőasztalhoz, és elordította magát hogy ADJ KAJÁT MUTER!!!
Harmadik sztori:
Itt nem voltam jelen, csak mesélték. Andris szokásos pénteki esti szabadidős tevékenységét űzte, azaz hullarészegre itta magát a parkban. Elmentek az óriás hamburgereshez, mert az még ugye kellett nagyon, majd vissza a parkba. Ott lefeküdt, fetrengett egy sort megmaradt fél óriás hamburgerben, meg később a kis Vukokban, majd kész. Semmi életjelet nem adott magáról

Próbálták fellocsolni, felpofozni, semmi. Kivették a telefonját a zsebéből, felhívták az apját hogy jöjjön gyorsan érte, mert alkoholmérgezést kapott, elájult, kómában van, eltemették, stb. Mire az apja kiért, már Andris is magához tért. Mondta neki az apja, hogy na gyere fiam, kelj fel, menjünk haza. Andris válasza: hova b.zdmeg? amúgy is ki a f.szom maga? Az apja itt látta hogy nem kicsi a probléma, próbálta meggyőzni arról hogy ő az apja, és hazaviszi, de Andristól csak folyamatosan azt a választ kapta hogy haggyon már békén, maga nem az apám, hívják ide a fateromat majd ő hazavisz.

Végül nagy nehézségek árán sikerült betuszkolni a kocsiba és hazakerült, persze másnap semmire nem emlékezett a történtekből, azt se tudta hogy hogy került haza