Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
hosszú távban kell gondolkodni... rövid távon lehet, h jó ez a szájkarate, de hosszú távon biztos, h nem! a külvilág számára melyik Barca lehet a szimpatikusabb? amelyik büszkén tűri az ALAPTALAN vádaskodást és a pályán cáfol meg mindent, vagy az, amelyik ugyanúgy "ugat", mint a másik oldal?samy85 írta:Fecooo, ezek szerint ne védjük meg magunkat, és legyünk céltáblája a Madridnak.... Gondolod hogy leállnak?
Egy linket tudsz adni arról az esetről? Valami rémlik róla, hogy az igazolása körül voltak valami problémák anno, és a blancok eléggé benne voltak a buliban, és nem játszhatott pár hétig, ha jól emlékszem, de már nagyon öreg vagyok, és halványodnak az emlékeim néha... KösziBoixos írta:évek vagy inkább évtizedek óta megy a mocskoskodás a két klub között, ez murinnyó érkezéséig jobbára a színfalak mögött zajlott. azt, h régen mi volt, hagyjuk, mert ugye ilyenkor kezdenek el odaátról ugatni némelyek, h a frankó a múlt, stb stb. (persze akkor lehet a múltról beszélni, amikor az általuk a kréta-korban összeszedett bek-trófeákról szól a dal... mindegy.) amióta ott dolgozik a portugál zseni, azóta ezek a hangok felerősödtek, talán az ő stílusának is köszönhetően. mondjuk nem hülyék odaát, az biztos, mert pl messi szerepeltetését már mú előtt, a felnőtt pályafutása legelején meg akarták gátolni a zöld asztal mellett, az akkor nem jött össze, mostanában ilyen ramos-féle gyökerekkel próbálkoznak inkább ezügyben. amiatt nincsenek illúzióim, h a barca részéről sem szentek ilyen téren, és ezzel semmit sem mondtam, de ha hirtelen össze kellene szednem, h kik azok, akik ebben a szellemben fossák tele a sajtót és általában a sportközéletet, mindig a madrid (pontosabban a perez által vezetett madrid) megmozdulásai jutnak az eszembe.
nem baj, ha rossel megszólalt, nem kell és nem is szabad minden szrt benyelni. ezekkel a megnyilvánulásaival a madrid pontosan azt a renomét, azokat az eredményeket támadja, amiket a barca a pályán és a pályán kívüli tetteivel ért el, így ilyen módon hitelrontást követnek el.
ha sikerrel járnak, az a Klub érdekeit mélyen sértené úgy erkölcsileg, mint gazdaságilag, úgyhogy ezek ellen mindenképpen védekezni kell.
remélem, valamilyen módon el lehet érni, h a perez és az általa pénzelt hiénák befejezzék ezeket a próbálkozásaikat, amit egyébként még meg is tudok érteni (de elfogadni semmiképpen), mert ha beletolnak 100 milliós tételeket a semmiért a brigádjukba (mert nehogy már azt gondolja vki, h a spanyol kupáért mennek ezek a bugik), akkor azt valahogy meg kell magyarázni a felhasználóknak. ők a szrdobálással "magyaráznak".
Guardiola is kiállt az igaza mellett a sajtószobában, és igaza is lett. Elég volt egyszer mindkettőjük részéről. A megoldás erre a problémára nem más, mint Perec bácsit és a tolmácsot eltakarítani szeretett klubkjuk éléről. Ezt pedig sajnos nem lehet mással, mint jó játékkal. Egyre jobb játékkal, és mindig előttük járva. Amíg végül Perez ki nem rúgja Murinnyót, és le nem mond. Ezt pedig csak mi érhetjük el. Úgyhogy hajrá! Láttuk egyébként azt is, hogy mennyire ütőképes a Madrid, ha nincs mögött dagobert bácsi...noname írta:Nem tudok mit mondani Rosell nyilatkozatára, pontosabban nem igazán tudok véleményt alkotni, hiszen az tény h nem kéne egy elnöknek így nyilatkozni, de ugyanakkor könnyen lehet h ez most szükséges lépés volt. A Madrid hónapok óta rágalmaz minket ahol csak lehet: rasszizmustól kezdve,Mourinhon át a doppingos dologig. Nekem senki nem mondja h az UEFA bármiféle külső nyomás nélkül ellenőrzött minket annyiszor. Az a külső nyomás pedig Perez volt, ebben szinte biztos vagyok. Az az igazság h Rosell tualjdonképpen kimondta, amit mindannyian gondolunk. Így talán jövőre nem lesznek ilyen szánalmas próbálkozások madridi részről, ugyanakkor lehet jobb lett volna, ha ebből kimarad. Nehéz eldönteni. Talán inkább húzódok afelé h egyetértsek Rosellel, mint sem, hiszen amit Mou és bagázsa műveltek, az minden határt túllépett, ezért ki kellett álljon valaki a csapatért, ez pedig akkor a leglátványosabb, ha maga az elnök teszi ezt!
ide is azt mondom,mint korábban,ha bárki is komolyan gondolná,akkor hivatalos panasszal,feljelentéssel élt volna. így csak szimplán undorító[/quote]daffy írta: (szvsz ez függetlenül attól, hogy ki-kire-hogyan-mikor mondta, egy felettébb gusztustalan megnyilvánulás)
ide is azt mondom,mint korábban,ha bárki is komolyan gondolná,akkor hivatalos panasszal,feljelentéssel élt volna. így csak szimplán undorítósjd írta:És arra volt már példa, hogy a Madrid edzője azzal vádolja a Barcát, hogy az éhező afrikai gyerekeknek juttatott milliók miatt kap hátszelet a bíróktól?az F. C. Barcelona beadott egy elképesztő hivatalos panaszt a Real Madrid C. F. edzője ellen az UEFA-nál, melyre eleddig még soha nem volt példa a két klub történelmében.
(szvsz ez függetlenül attól, hogy ki-kire-hogyan-mikor mondta, egy felettébb gusztustalan megnyilvánulás)
És arra volt már példa, hogy a Madrid edzője azzal vádolja a Barcát, hogy az éhező afrikai gyerekeknek juttatott milliók miatt kap hátszelet a bíróktól?az F. C. Barcelona beadott egy elképesztő hivatalos panaszt a Real Madrid C. F. edzője ellen az UEFA-nál, melyre eleddig még soha nem volt példa a két klub történelmében.
ha részemről örültél volna,akkor bocsánat,de csak szimplán nem értek vele egyet. hosszabb indoklást más hozzászólásomban találsz.lijacska írta:Ez a különbség.Nem tetszett amit a Real tett, de nem ítéltem el.Egyszerűen nekem ez jött le,mint a sakktáblán. Muszáj azt a lépést megtenni.Nekem azért sem meglepő.De örültem volna egy összeszedettebb gondolatsornak.
az rendben van,hogy a realtól "csúnya" volt a vádaskodás stb,de hogy üdvözölsz egy döntést,ami ugyan úgy vádaskodó,csak a túloldalról. és kinézem rosellből,hogy belemegy a harcba,de azt mind2 csapat megsínylené. arra azért kíváncsi vagyok,hogy mourinho távozásával mi fog változni.egyébként félreértés ne essék,nem mourinhot védem,csak ha valamit elítélek a hazai oldalon,azt a másikon is el fogom,szemben ezek szerint itt sokakkal.ozsimiki írta:Nem írtam,h jó lenne ha hosszú távon belemennénk, de ezt egy megelőlegzésnek is fel lehet fogniIlletve a figyelmeztetésnél (Joset ismerve, nem hülyeség) többet nem kell belelátni.
Laportát én jobban bírtam, Rosell nem a kedvencem, de voltak előzményei a felszólalásának. Igaz, egy határt meg kell már most húzni, viszont azért azt Te is tudod,hogy bár nem lesz annyival különb, mintha nem is reagálna, de csak nem ugyanaz a szint, mintha valaki válaszol egy támadásra, vagy megelőzni akarja, mintha valaki alapból csak támad,és bíráskodik...
ez a hivatalos közlemény. ebben nem látok olyat,hogy a barca kezdte.A Real Madrid sajnálja azokat az állításokat, melyeket az F. C. Barcelona elnöke a mai napon mondott, mindamellett megérti, hogy ezek a szavak a igazgatói tanács és a média egy bizonyos, a klubhoz közel álló szektora miatt hangoztak el, melyek agresszívebb fellépést követelnek irányunkba.
A beszédben elhangzott rágalom, mely a teljesítménynövelő szerekhez kapcsolódik és az állítólagos vádakhoz irányunkból, semmi köze nincs a Real Madridnak, és ezek a szavak érthetetlenek számunkra, hiszen a klub azonnal és kategorikusan cáfolta azokat a híreket, melyek a médiában jelentek meg ezzel kapcsolatban.
Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy az előzőleg említett nyomás hatására az F. C. Barcelona beadott egy elképesztő hivatalos panaszt a Real Madrid C. F. edzője ellen az UEFA-nál, melyre eleddig még soha nem volt példa a két klub történelmében.
Minden eddigi esemény, és az F. C. Barcelona elnökének szavai ellenére a Real Madrid C. F. ezentúl is azon fog dolgozni, hogy az F. C. Barcelonával a lehető legjobb kapcsolatot tartsák fenn, csakúgy, mint az összes többi csapattal Spanyolországban.
Végül, a Real Madrid C. F. ismételten megerősíti eltökéltségét a sportszerűség és a futballban rejlő értékek mellett, különösképp "fair play" és a rasszizmus elleni harc mellett. A klub úgy hiszi, hogy ezek az értékek példaként állnak a gyermekek számára szerte a világon
igen,feleslegesen. mi alapján várja el,hogy csöndben legyen a másik fél,ha ő is minden nyilatkozatában provokál és indulatokat szít?ozsimiki írta:
Mi az,h minek idekeverni a Reált? ilyen hülye kérdést...
ha én azt írom,h a babtól hasmenésem lett, mástól sosem, akkor a babot is feleslegesen keverném bele a beszélgetésbe?
nem volt az. nem kell a pályán kívül felvenni a kesztyűt. mourinho nem tudja befeketíteni a barcelonát,ha igazságtalanok a vádjai. rosell pedig ha komolyan gondolná amit mond,akkor nem a sajtóba kürtölné szét,hanem fordulna az illetékes hivatalhoz.A mostani ténykedés ugyanannyira szükségszerű lépés, mint anno amit a Real tett, hogy eltiltsák Alvesséket.
Muszáj meglépni.
Mi az,h minek idekeverni a Reált? ilyen hülye kérdést...daffy írta:miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
a real más téma. igen,lehordták a barcát,de arra az a válasz,hogy visszaköpök? a bácsi nem tudja,hogy mit irányít