Csendőr Lütyővel rég kivan szerencsére írva mind, Olsen is megvan vhol, Bud & Terence szintén el van téve az összes
KingKongot jó,h írod, szerintem ugyanaz a kedvencünk, úgy értem ugyanaz a verzió,de majd utánanézek, és beszerzem, mert az tutira nincs meg, már talán vhsen se.
Vígjáték paródiákat (érdekes megfogalmazás:D) nézegettem mostanában, ugye a kötelezők:
Csupasz pisztoly, +még pár Leslie Nielsen film, Nagy Durranás 1-2, Haláli Fegyver (!, ezt külön ajánlom, nemrég néztem újra, anno ezt nem láttam hogy írta volna valaki is, pedig hatalmas, ugye Halálos Fegyver paródia Samuel L Jacksonnal, és Emilio Estevez-el.
"Lütyőtől" még ott van a káposztaleves, szárnyát vagy a combját, ezek is kötelezőek.
Hú biztos még lenne rengeteg régi klasszikusom, de most nem ugrik be több. (Tarzan talán

, azt is megnéztem vagy 10szer anno) szerk:
dehogynem: Pierre Richard vígjátékok

de ezek nem olyan elérhetetlenek amikről most szó van...
JAAAAA ÉS AZ ABSZOLÚT VÁRT,és hiába keresett filmem, ez is biztos beugrik nektek:
én csak Nanu-ként emlegetem, így is volt felcímkézve vidikazin
neten nézelődtem, angol címe:
The World's Greatest Athlete
John Amos játsza a trénert, aki elutazik Afrikába aszhem, és ott talál rá Nanura, akit Amerikába visz, és sorra nyeri a versenyeket, ezt meg vagy 20szor láttam, nah láttátok?
íme:
http://www.imdb.com/title/tt0070928/
ezt is keresem magyarul!
szerk2: Kenny! nah látod ez a bolygós nekem kimaradt

lehet azért mert a 8.utas a halál 7-8 évesen, nekem betette a kaput egy időre a scifiknél....