Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rendben Mester, akkor ezzel le is zárhatjuk...Bapszi írta:Nagyon kínos ez a mosoly!Nehéz lehet elviselni,hogy egy értelmes mondatot nem tudsz szerkeszteni!Mit V
vártam?????Téged szóra se méltatlak.
Badi írta:2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
E írta:Banyek Badi, megvakulok ezektől a ciánszínű betűktől..![]()
szakértő barátom! Fogd már fel, hogy Beckham visszavont piroslapja nem a barca ellen irányult... de ha az 1, akkor a Celta elleni meccs 2 és +2 11-es nálatok, de nem akarok ezen vitatkozni, mert Te vagy a szakértő...Bapszi írta:Ha szerinted 4-1 a "csalások" aránya akkor sorold fel azt a 4-et konkrétan!Ne csak dobálózz a szavakkal!Nem azértmondom de 2-0 lett!Nem 1.Idén még 1 vitatható 11est kaptunk.Nem tom nézed e a Madrid meccset most?!
E írta:Banyek Badi, megvakulok ezektől a ciánszínű betűktől..![]()
nem kell aggódni, szolgálunk és védünkEnrique írta:Reméljük nem lesz igazadMorminho írta:szerintem egy modi most zárja le a témát egy időre, mert ide jön a sok agyoniskolázott reálos és nem kis vita lex itt. sztem, majd figyelünk.
Főleg ezek utánMorminho írta:szerintem egy modi most zárja le a témát egy időre, mert ide jön a sok agyoniskolázott reálos és nem kis vita lex itt. sztem
De csak nem akkora izék h most jönnek balhézni reménykedjünk hátha van még több normális realos isEnrique írta:38' Deportivo La Coruna 1 - 0 Real Madrid
huh, ha így marad akkor +1pont ideEnrique írta:38' Deportivo La Coruna 1 - 0 Real Madrid
Reméljük nem lesz igazadMorminho írta:szerintem egy modi most zárja le a témát egy időre, mert ide jön a sok agyoniskolázott reálos és nem kis vita lex itt. sztem
egy hiba van a dologban, nem jól értelmezte a tesókád, amit írtamCharlie írta:Nagy igazság Tesókám,nagyon nagy!!!Ez akkora hülyeség,hogy ha egy csapat 9 emberrel fejezi be a meccset,akkor ellenük fújtak...
Beckhamről már beszéltünk,az mindenhol piros,csak Madridban nem.A másik esetben meg ha Gravesennek kicsit jobban sikerül az akciója(a szándék megvolt),akkor valószínűleg Vicente szezonjának vége!
Azt meg kifelejtetted,hogy a Valencia nem kapott meg egy szabályos gólt.Na részemről ennyi erről a témáról...
C.
2?Enrique írta:Így van, ahogy mondod.Robinho_10 írta:És akkor még mi vagyunk a szánalmasok,hogy fellebezünk...no comment.
2. kamu tizi volt, el kell ismerni. Ez van...
Én inkább siránkoznék a helyedben,hogy csak így vagytok képesek nyerni.Enrique írta:Bírók, köszönjük.Robinho_10 írta:Nesze nektek,egy újabb jogtalan büntető.Hanyadik is?Köszönjétek meg a bíróknak azt a +2 pontot.
SZÁNALOM.
Megfelel?