Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig valóban nyugtató hatása tud lenni. De csak azért, mert az elvonási tüneteidet enyhíti mikor végre elszívhatod azt a bizonyos szál "nyugtató" cigit..Mihu írta:Jaja...a cigi egyébként semmi másra nem jó, főleg ilyen korban, mint a vagánykodásra, illetve arra, hogy ne lógjak ki a haverok közül. Nekem ne mondja senki, hogy a cigi milyen jól megnyugtatja az embert. Ezt valaki kitalálta, és azóta elterjedt. Ezer más módja van az idegesség levezetésének, ami egészségesebb és olcsóbb mint a cigi. Én is egy elég hirtelen ember vagyok, nagyon gyorsan felkapom a vizet ha úgy van, mégse jut eszembe egyetlen egyszer sem, hogy rágyújtsak. Más kérdés hogy nem olyan neveltetést kaptam mert a családban senki sem cigizik. Ez az egész nem szól másról, csak arról hogy bemagyarázza magának az illető, hogy ha elszívok egy-két szál dekket, akkor attól megnyugszom. Meg persze fiatal korban a vagánykodás. És az hogy valaki 13 évesen dohányos.....hát erre inkább nem mondok semmit, nem akarok megbántani senkit.FtcSikiHun írta:7.es vagy ugye?Messithebest írta:Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
Mert akkor az szép.
Úgy kezdődött, és nem mondom hogy rá vagyok szokva, mert nem. Pl már vagy 3 hete nem cigiztem. Ezért is van az hogy, alkalmanként. Na látod én meg pont olyat kaptam, hogy mindenki cigizik körülöttem...Mihu írta:Jaja...a cigi egyébként semmi másra nem jó, főleg ilyen korban, mint a vagánykodásra, illetve arra, hogy ne lógjak ki a haverok közül. Nekem ne mondja senki, hogy a cigi milyen jól megnyugtatja az embert. Ezt valaki kitalálta, és azóta elterjedt. Ezer más módja van az idegesség levezetésének, ami egészségesebb és olcsóbb mint a cigi. Én is egy elég hirtelen ember vagyok, nagyon gyorsan felkapom a vizet ha úgy van, mégse jut eszembe egyetlen egyszer sem, hogy rágyújtsak. Más kérdés hogy nem olyan neveltetést kaptam mert a családban senki sem cigizik. Ez az egész nem szól másról, csak arról hogy bemagyarázza magának az illető, hogy ha elszívok egy-két szál dekket, akkor attól megnyugszom. Meg persze fiatal korban a vagánykodás. És az hogy valaki 13 évesen dohányos.....hát erre inkább nem mondok semmit, nem akarok megbántani senkit.FtcSikiHun írta:7.es vagy ugye?Messithebest írta:Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
Mert akkor az szép.
Jaja...a cigi egyébként semmi másra nem jó, főleg ilyen korban, mint a vagánykodásra, illetve arra, hogy ne lógjak ki a haverok közül. Nekem ne mondja senki, hogy a cigi milyen jól megnyugtatja az embert. Ezt valaki kitalálta, és azóta elterjedt. Ezer más módja van az idegesség levezetésének, ami egészségesebb és olcsóbb mint a cigi. Én is egy elég hirtelen ember vagyok, nagyon gyorsan felkapom a vizet ha úgy van, mégse jut eszembe egyetlen egyszer sem, hogy rágyújtsak. Más kérdés hogy nem olyan neveltetést kaptam mert a családban senki sem cigizik. Ez az egész nem szól másról, csak arról hogy bemagyarázza magának az illető, hogy ha elszívok egy-két szál dekket, akkor attól megnyugszom. Meg persze fiatal korban a vagánykodás. És az hogy valaki 13 évesen dohányos.....hát erre inkább nem mondok semmit, nem akarok megbántani senkit.FtcSikiHun írta:7.es vagy ugye?Messithebest írta:Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
Mert akkor az szép.
Tudtam, hogy jönni fog pár ilyenFecooo írta:grat... biztos menő vagy tőle... nah mind1, nem az én dolgom...Messithebest írta: Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
egyébként a szivar nem olyan káros, mert nem szokás letüdőzni, meg azt nem olyan gyakorisággal szív az ember, mint cigit
7.es vagy ugye?Messithebest írta:Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.
Volt egy cseh középpályás, azt hiszem Prosinecki volt a neve, aktív játékosként is egy élő gyárkémény volt, de semmit nem vett le a teljesítményéből, ha jól tudom.Fernando írta:Húúú. Ha jól emlékszem volt egy játékos aki napi 30 szálat szívott, talán Valenciás volt, talán valami védő.
Semmi, csak ha már itt képeket linkelgetünk... Egyébként meg én is néha cigizem ha megkívánom, természetesen nem napi 8 doboz, de napi 2-3 szál elmegy.Victor_Valdes írta:Most ezen mi olyan felháborító? Ennyi nekik is kijár szerintem.
Fernando írta:Húúú. Ha jól emlékszem volt egy játékos aki napi 30 szálat szívott, talán Valenciás volt, talán valami védő. Nem emlékszem. Nem szép dolog, de most egy átlagos angol focista aki hétvégén leissza magát és szétver egy kocsmát a legkevesebb, hogy rágyújt. Ezért előszedni 1-1 játékost. Biztos, hogy nem erős napi dohányos Özil. Az viszont tény, hogy figyelnie kell, ne kapják lencsevégre a gyerekek miatt.Firefox írta:Nem annyira humoros, de én jót nevettem rajta![]()
Az ibizai kaland ...
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/19 ... a_nap_kepe
Azért vegyük csak szemügyre kik voltak aktív dihányosok profi éveik alatt, csak pár név:
Cryff, Zidane, Gascoigne, a többi angol bajnokságban játszóról nem is beszélve (Rooney pl). Itt egy kis szösszenet:
http://www.pepsifoci.hu/node/11284
Pár kép:
Zidane
Rooney
Ez nagyon nagyLionel85 írta:És itt amikor már észrevette, hogy Villát küldték érte személyesen:sjay írta:
Alexis Sanchez éppen a kép készítésének pillanatában tudta meg, hogy a Barca érdeklődik iránta
És itt amikor már észrevette, hogy Villát küldték érte személyesen:sjay írta:
Alexis Sanchez éppen a kép készítésének pillanatában tudta meg, hogy a Barca érdeklődik iránta
Húúú. Ha jól emlékszem volt egy játékos aki napi 30 szálat szívott, talán Valenciás volt, talán valami védő. Nem emlékszem. Nem szép dolog, de most egy átlagos angol focista aki hétvégén leissza magát és szétver egy kocsmát a legkevesebb, hogy rágyújt. Ezért előszedni 1-1 játékost. Biztos, hogy nem erős napi dohányos Özil. Az viszont tény, hogy figyelnie kell, ne kapják lencsevégre a gyerekek miatt.Firefox írta:Nem annyira humoros, de én jót nevettem rajta![]()
Az ibizai kaland ...
Nem akarom védeni, de honnan gondolod, h rendszeresen cigizik?Firefox írta:
De azért egy profi labdarúgó, hagyjuk már.
Én is dohányoztam gimnazista éveimben, ezt nem is tagadom, de amióta rendszeresen focizok, azóta már nem is kívánom.(igaz meg kellett küzdeni a leszokássalkanty írta:Kár ezt ennyire felfújni, egy stresszes szezonon van túl, mindenkinek jár a kikapcsolódás, egy szál cigitől még senkinek sem lett semmi baja.Firefox írta:Nem annyira humoros, de én jót nevettem rajta![]()
Az ibizai kaland ...
Kár ezt ennyire felfújni, egy stresszes szezonon van túl, mindenkinek jár a kikapcsolódás, egy szál cigitől még senkinek sem lett semmi baja.Firefox írta:Nem annyira humoros, de én jót nevettem rajta![]()
Az ibizai kaland ...